Gal galėtumėte kas nors parekomenduoti siuvėją, kuri gerai siuva ir apsiima siūti vestuvines suknias nelabai brangiai? Ir patarkit, prašau, kur suknelei medžiagos ieškoti?
Ačiū

QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 31, 18:59) |
Sveika, as suknele siuvaus ir jau turiu ![]() ![]() Visu pirma, is kokio tu miesto? Su medziagom tai perspeju, pasikankinsi, nebent labai paprastos sukneles nori. As tai jau kazkur rasiau, uz gifiuro metra, kokio norejau, mokejau 180 ir cia jau tipo pigiau be antkainio, nes pas juos siuvaus ![]() Ir kas yra vestuvines sukneles pasiuvimui nebrangu? Nes as kol nepradejau siut, maniau pasius uz 200, toli grazu ne ![]() Jei noresi, galesiu atsiust savo sukneles modeli, man rimtuose salonuose vien uz pasiuvima jos sakydavo bus nuo 500, bet mokejau daugiau 800, uz medziagas dar tiek pat. Siuvaus salone, kuris eme uz pasiuvima daugiau, bet neturejau kitos iseities. Tas salonas gauna medziagas is kazkur, o viena medziaga ten man labai patiko. As pries tai perejau visus medziagu salonus ir tikrai nieko, ko man reikejo neradau ![]() jei esi is Vilniaus, duosiu as tau savo ex klasiokes telefona, cia kazkam ji jau daviau. Ji rubu dizaina magistre studijuoja ir savo kolekcijas po biski kuria, gal patars ka Sekmes |
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 06 01, 08:09) |
Audroneta, apsilankyk siuvimo salone, kur prie Girstupio kitoj gatves pusej, manau tikrai pasiutu ![]() kava, atsiusiu telefona vakare, ji tikrai dar nera garsi dizainere ![]() ![]() ![]() ![]() geros vasaros pradzios ![]() |
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 06 01, 21:58) |
Klasiokes telefonas 8-68878207, vardas Indra Bet nieko nezadu, mes ilgai nekalbeje, bet galit bandyt pasneket, gal bent modeli sukurs ![]() |
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 06 02, 11:34) |
kava, atsiminiau viena trukuma, kuri daug kas mini, jei turi vientisa suknele ![]() |