Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželis ''Eglutė''

Sveikutes 4u.gif
Mes siais metais Riesuteliai..smile.gif Taip pat misrioje grupeje, tik sikart ne mes maziausi, o didziausi beveik..dar pora vienmeciu yra, kiti mazuciukai..na kolks patinka, tik su palikimu tragedija, kaip ir daugumai...

Atsakyti
QUOTE(eefrite @ 2011 09 29, 11:00)
Sveiki,
Sauliuta, mes irgi einam i zemuogiuku grupe  smile.gif

Sveiki. Na,ir kaipo jums viskas,kaip aukletojos pasirode? Manoji paejo 2 savaites ir susirgo..man nepatinka,kad ten labai karsta,ir kazkaip keista,kad tas 2 savaites kai lankem,ne karto nebuvo vaikai isvesti i lauka..
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 10 02, 22:20)
Sveiki. Na,ir kaipo jums viskas,kaip aukletojos pasirode? Manoji paejo 2 savaites ir susirgo..man nepatinka,kad ten labai karsta,ir kazkaip keista,kad tas 2 savaites kai lankem,ne karto nebuvo vaikai isvesti i lauka..

man ir labai keista pasirode, nes mes savaite kai paejom visai nejo i lauka.. tai pries susergant ta diena pabuvojo lauke..ir susirgo..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 10 02, 20:20)

o jus klauset aukletojos kodel vaikai neisvedami i lauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytaucike @ 2011 10 03, 18:24)
o jus klauset aukletojos kodel vaikai neisvedami i lauka?  g.gif

Klausiau,sake,dar kiti atseit nepriprate vaikai prie darzelio,bijo,kad neissilakstytu.. Vakar kalbejau su ja,tai dar ir dabar neina vaikai i lauka,sako,gal vakare siandien reiks isvest...bet po vakarienes daugelio ateina pasiimt jau,tai taip ir nepabuna vaikas lauke. Kiek klausinejau,tai visuose darzeliuose vaikai isvedinejami i lauka,o cia.. g.gif
Karstis net baisus,o kai isveda vakare matyt,atsala jie,gal nepakankamai gerai aprengia...Noreciau as ten pabuti kokia dienele ir paziureti kaip ka ten daro. Pvz.-mano vaikas susiggnaibyti maisto dar nemoka,tai abejoju ar jos ten supjausto...ai,labai daug neaiskumu...
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 10 04, 19:27)
Klausiau,sake,dar kiti atseit nepriprate vaikai prie darzelio,bijo,kad neissilakstytu.. Vakar kalbejau su ja,tai dar ir dabar neina vaikai i lauka,sako,gal vakare siandien reiks isvest...bet po vakarienes daugelio ateina pasiimt jau,tai taip ir nepabuna vaikas lauke. Kiek klausinejau,tai visuose darzeliuose vaikai isvedinejami i lauka,o cia.. g.gif
Karstis net baisus,o kai isveda vakare matyt,atsala jie,gal nepakankamai gerai aprengia...Noreciau as ten pabuti kokia dienele ir paziureti kaip ka ten daro. Pvz.-mano vaikas susiggnaibyti maisto dar nemoka,tai abejoju ar jos ten supjausto...ai,labai daug neaiskumu...

o kas jums trukdo pabūti? Būkite nors ir visą dieną smile.gif Direktorė ir pavaduotoja mielai tai leidžia mirksiukas.gif
Ir savo nepasitenkinimus vienokiu ar kitokiu auklėtojų elgesiu reikia sakyti joms,o ne burbėti supermamoje, mes jūsų problemų neišspręsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2011 10 04, 19:33)
o kas jums trukdo pabūti? Būkite nors ir visą dieną smile.gif Direktorė ir pavaduotoja mielai tai leidžia  mirksiukas.gif
Ir savo nepasitenkinimus vienokiu ar kitokiu auklėtojų elgesiu reikia sakyti joms,o ne burbėti supermamoje, mes jūsų problemų neišspręsim  biggrin.gif

Ko cia dabar uzsiutot,as jums nieko nerasiau asmeniskai!!!!!!!!!! Cia yra tema apie si darzeli,tai ir rasoma kas patinka,kas nepatinka...Nepatinka,neskaitykit!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 10 05, 17:04)
Ko cia dabar uzsiutot,as jums nieko nerasiau asmeniskai!!!!!!!!!! Cia yra tema apie si darzeli,tai ir rasoma kas patinka,kas nepatinka...Nepatinka,neskaitykit!!!!!!!!!!!

Kur matėt mano užsiutimą? Tik parašiau savo nuomonę, o kaip ją priimate,čia jau Jūsų ponia reikalas smile.gif Šitą darželį mano vaikai lanko jau keturi metai, ir jeigu kas nors man nepatinka, aš ne čia skundžiuosi, bet einu į darželį ir sprendžiu problemą ten smile.gif Kaip ir minėjau, jeigu čia paburbėsite, jog jūsų vaikų neveda laukan, mes nenueisim jų išvesti, bet jeigu pasakytumėt auklėtojai, jog jos privalo vesti vaikus laukan ir Jums nepatinka,jog jos nesilaiko to, manau tikrai kažką pakeistumėte biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2011 10 05, 17:26)
Kur matėt mano užsiutimą? Tik parašiau savo nuomonę, o kaip ją priimate,čia jau Jūsų ponia reikalas smile.gif Šitą darželį mano vaikai lanko jau keturi metai, ir jeigu kas nors man nepatinka, aš ne čia skundžiuosi, bet einu į darželį ir sprendžiu problemą ten smile.gif Kaip ir minėjau, jeigu čia paburbėsite, jog jūsų vaikų neveda laukan, mes nenueisim jų išvesti, bet jeigu pasakytumėt auklėtojai, jog jos privalo vesti vaikus laukan ir Jums nepatinka,jog jos nesilaiko to, manau tikrai kažką pakeistumėte  biggrin.gif  4u.gif

Dar karta rasau,kad sita tema ir yra apie si darzeli,ir rasoma jame kas tinka,kas nepatinka. Ir as JUSU neprasau spresti problemu,ir tuo labiau neprasau uz mane isvesti vaiko i lauka. Ir isvis,as cia ne JUMS rasau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 10 05, 18:46)
Dar karta rasau,kad sita tema ir yra apie si darzeli,ir rasoma jame kas tinka,kas nepatinka. Ir as JUSU neprasau spresti problemu,ir tuo labiau neprasau uz mane isvesti vaiko i lauka. Ir isvis,as cia ne JUMS rasau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i kokia grupe eina Jusu vaikutis?Mes ejom i lopseli,tai vede musiskius tikrai.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 10 05, 19:08)
i kokia grupe eina Jusu vaikutis?Mes ejom i lopseli,tai vede musiskius tikrai.

Mes i zemuogiuku grupe einam
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 10 06, 10:23)
Mes i zemuogiuku grupe einam

Aukletoja tokia pries pensija jau jusu.Vakare galetu ir isvest,kol silti orai.Neturi moteriske sveikatos jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 06 spalio 2011 - 10:36