QUOTE(Tinar @ 2011 06 19, 13:22)
mes ir lankeme nuo rugsejoo.tai bendrai sudejus koki pusantro menesio tepaejo..
visos jos atrodo rupestingos..
)) vaikai musu geri.auksiniai palei jas:D
mes ir ivykiu turejom tokiu kad parsivedziau suplesyu golfuku..su melynem..nosim pradurta salia akies.. cia per kelis k..nuejau pakalbet..sako nieo cia nevyksta nematem..gal kaladele kokia uzkrito
o vaikas mano kategoriskai pries budavo eit..nes ji ten musa sako..ir rode kaip..tai per galva tai i uzpakali sparde per veida,pilva..
ir paliko pats agresyvesnis namie..
nuo rugsejo eisim i kita grupe..
mano mazike ir nuskriausta buvo, aciu D, viena karta tik. Berniukas su suledijusiu sniegu marmuziuka istryne, tai nose kruvina ir nubraizyta parsivedziau namo
aukletojai pasakiau, apie si incidenta, o tos (su seimininkute) tipo gal griuvo, nes jos nieko nemate. O mano mergaite juk pati papasakojo, kag berniukas taip dare, net parode. Poto dar buvo kaikas. Delto esu ziauriai nepatenkinta. Ateinu vakare savo mergytes, o si kad verkia visa raudona, slapia nuo prakaito. Aukletojai sakau tai kas cia dabar ( manoji niekad darziuke neverkia,patinka jai), aukletoja sako, tai va, daug vaiku namo pasieme, o ji su berniuku dar vienu liko, tai tipo pasigedo mamos (mat uztrukau as).Na apsirengem, - ziu - karsta visa, maniau nuo verksmo.Parpedinom namo, karstis neatslugsta, o gi temperatura 39,5
TAI KAIP AUKLETOJOS NEPASTEBEJO, KAD MANO VAIKAS KARSCIUOJA ??? Pasirodo angina ir ausu uzdegimas staiga (manau delto, kad atlapi vaikai lauke laksto). Na siaip visumoj nera ten taip jau baisu ar negerai, bet aukletojoms ATIDUMO reikia.