Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželis ''Eglutė''

QUOTE(SIVERIJA @ 2011 07 17, 18:34)
Baisu verysad.gif nieko nematė- tai kur žiūri?  doh.gif tikrai būčiau pokalbiu neapsiribojusi.....
Mes netoli gyvenam, dažnai pasivaikščiodami praeinam pro darželį, tai rudenį- žiemą vaizdelis nekoks: daug vaikiukų, ypač mažesnių laksto atsilapoję, be pirštinių, kepurės atsismaukusios, ausys išlindę unsure.gif valgo sniegą. Auklėtojos būryje sustoję smagiai šnekučiuojasi cool.gif

Jei praeitumėt pro kitus darželius, pamatytumėte tą patį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2011 07 17, 22:59)
Jei praeitumėt pro kitus darželius, pamatytumėte tą patį  4u.gif

Tai kad ne tą patį, toli gražu blush2.gif Net jeigu "Eglutėj" dirbantis žmogus patarė mums geriau kitą darželį rinktis.....
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 07 19, 21:20)
Tai kad ne tą patį, toli gražu blush2.gif Net jeigu "Eglutėj" dirbantis žmogus patarė mums geriau kitą darželį rinktis.....

o nesake,kodel?
Papildyta:
man asmeniskai nepatinka,kad siame darzelyje aukletojos keiciasi kasmet.
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 06 19, 13:22)
mes ir lankeme nuo rugsejoo.tai bendrai sudejus koki pusantro menesio tepaejo..
visos jos atrodo rupestingos..smile.gif)) vaikai musu geri.auksiniai palei jas:D
mes ir ivykiu turejom tokiu kad parsivedziau suplesyu golfuku..su melynem..nosim pradurta salia akies.. cia per kelis k..nuejau pakalbet..sako nieo cia nevyksta nematem..gal kaladele kokia uzkrito lotuliukas.gif
o vaikas mano kategoriskai pries budavo eit..nes ji ten musa sako..ir rode kaip..tai per galva tai i uzpakali sparde per veida,pilva.. doh.gif ir paliko pats agresyvesnis namie..
nuo rugsejo eisim i kita grupe..smile.gif

mano mazike ir nuskriausta buvo, aciu D, viena karta tik. Berniukas su suledijusiu sniegu marmuziuka istryne, tai nose kruvina ir nubraizyta parsivedziau namo doh.gif aukletojai pasakiau, apie si incidenta, o tos (su seimininkute) tipo gal griuvo, nes jos nieko nemate. O mano mergaite juk pati papasakojo, kag berniukas taip dare, net parode. Poto dar buvo kaikas. Delto esu ziauriai nepatenkinta. Ateinu vakare savo mergytes, o si kad verkia visa raudona, slapia nuo prakaito. Aukletojai sakau tai kas cia dabar ( manoji niekad darziuke neverkia,patinka jai), aukletoja sako, tai va, daug vaiku namo pasieme, o ji su berniuku dar vienu liko, tai tipo pasigedo mamos (mat uztrukau as).Na apsirengem, - ziu - karsta visa, maniau nuo verksmo.Parpedinom namo, karstis neatslugsta, o gi temperatura 39,5 blink.gif TAI KAIP AUKLETOJOS NEPASTEBEJO, KAD MANO VAIKAS KARSCIUOJA ??? Pasirodo angina ir ausu uzdegimas staiga (manau delto, kad atlapi vaikai lauke laksto). Na siaip visumoj nera ten taip jau baisu ar negerai, bet aukletojoms ATIDUMO reikia.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 07 17, 19:34)
Baisu verysad.gif nieko nematė- tai kur žiūri?  doh.gif tikrai būčiau pokalbiu neapsiribojusi.....
Mes netoli gyvenam, dažnai pasivaikščiodami praeinam pro darželį, tai rudenį- žiemą vaizdelis nekoks: daug vaikiukų, ypač mažesnių laksto atsilapoję, be pirštinių, kepurės atsismaukusios, ausys išlindę unsure.gif valgo sniegą. Auklėtojos būryje sustoję smagiai šnekučiuojasi cool.gif

siaubas..smile.gif
QUOTE(OVM @ 2011 08 10, 17:08)
mano mazike ir nuskriausta buvo, aciu D, viena karta tik. Berniukas su suledijusiu sniegu marmuziuka istryne, tai nose kruvina ir nubraizyta parsivedziau namo  doh.gif  aukletojai pasakiau, apie si incidenta, o tos (su seimininkute) tipo gal griuvo, nes jos nieko nemate. O mano mergaite juk pati papasakojo, kag berniukas taip dare, net parode. Poto dar buvo kaikas. Delto esu ziauriai nepatenkinta. Ateinu vakare savo mergytes, o si  kad verkia visa raudona, slapia nuo prakaito. Aukletojai sakau tai kas cia dabar ( manoji niekad darziuke neverkia,patinka jai), aukletoja sako, tai va, daug vaiku namo pasieme, o ji su berniuku dar vienu liko, tai tipo pasigedo mamos (mat uztrukau as).Na apsirengem, - ziu - karsta visa, maniau nuo verksmo.Parpedinom namo, karstis neatslugsta, o gi temperatura 39,5  blink.gif  TAI KAIP AUKLETOJOS NEPASTEBEJO, KAD MANO VAIKAS KARSCIUOJA ??? Pasirodo angina ir ausu uzdegimas staiga (manau delto, kad atlapi vaikai lauke laksto). Na siaip visumoj nera ten taip jau baisu ar negerai, bet aukletojoms ATIDUMO reikia.

vajej..na mums su tuo sirgimu tai irgi..pastoviai angina..o nuo ko ji..nuo to kad susile pasala.. smile.gif o susile nes pamirsta nurengt juos ir .t.t. aj zodziu diskusija begaline..kazi ar ka cia pasieksim..reik i akis pastoviai kartot kad NEPRIRENGTU pries iseinant kiekviena diena gal prisimintu tada..mes tai isvezem i logonine vaika apsisisiojusi su 39.8 temperatura is grupes..nuo 12 iki puse 4 ismiegojo su tokia temp..pulinga angina uzkibo..tai kur tu mates doh.gif ..matysim kaip sie metai...aukletojos kitos..tai gal kitaip viskas bus..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 31 rugpjūčio 2011 - 15:59
Sveikos mamos,
Pradejom mes siemet lankyti si darzeli, kol kas mums viskas liuks! ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Mes pradejom lankyti zemuogiuku grupe,gal kas lankote?
Robertaa,i kokia grupe einate?
Atsakyti
QUOTE(sauliuta @ 2011 09 07, 13:42)
Sveikos!
Mes pradejom lankyti zemuogiuku grupe,gal kas lankote?
Robertaa,i kokia grupe einate?

gal galit pasidalint savo ispudziais apie grupe, aukletoja ir tvarka? 4u.gif nuo kito rugsejo keliausim i lopsiuka idomu kaip kas... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mums ir labai aktuolu paliko sis darzelis, nes pradesim lankyti "Sermuksniuku" grupe.Gal kas zinote apie Vyr. auklėtojas: Lina Rimkienė, Aurelija Kliopkinienė. Aplinka tai patiko, gupes vidus seipsau, bet idomiausia kaip aukletojos.Gal kas jau susidurete su jomis.Lauksiu atsakymu....
Atsakyti
QUOTE(ataner24 @ 2011 09 12, 16:44)
Sveikos, mums ir labai aktuolu paliko sis darzelis, nes pradesim lankyti "Sermuksniuku" grupe.Gal kas zinote apie Vyr. auklėtojas: Lina Rimkienė, Aurelija Kliopkinienė. Aplinka tai patiko, gupes vidus seipsau, bet idomiausia kaip aukletojos.Gal kas jau susidurete su jomis.Lauksiu atsakymu....

Lina-labai gera aukletoja.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, tikiuosi mano panelytei ji patiks,kolkas su darzeliu labai nenoriai draugaujam
Atsakyti
Sveiki,
Sauliuta, mes irgi einam i zemuogiuku grupe smile.gif
Atsakyti