Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželis ''Eglutė''

QUOTE(Evuška @ 2012 01 24, 18:27)
Niekas nieko visų pirma neprovokuoja, tiesiog pateikiami faktai ir tiek smile.gif O su Stase bendrauti teko ne tik jums smile.gif
O savo mergaitei skaitykit pasakas prieš miegą arba tiesiog skirkite jai daugiau dėmesio smile.gif
Ir į darbą toliau eikite su šypsena smile.gif Ir ne lūpdažiai ir jų kaina svarbiausia smile.gif

Bet... Tik nusipirkau... Žiemai... Sėdau prie kompiuterio minutei kitai.... Nutilo. Suklusau. Įtarimas didelis. Einu ieškoti. Randu... ir paaiškinimas: "Mama, aš pasipuošiau kaip tu!". Tada ištrauktą dažą lėtai sukiša į kamštelį , deda į stalčių ir patenkinta išeina!!! Ir smagu, ir baisiai pikta. Ką būtumėte dariusi jūs?
Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 16:33)
Kad papeikimus, tai matau. Visų aistrų centre pamiršome svarbiausia - VAIKUS!! Ne mes visą dieną praleidžiame su auklėtojomis, ne mes nuo 8:00 iki 17:00 mokomes, dainuojame, sportuojame. Man žmogus nepatinka visiškai, bet vaikui akys švyti pamačius auklėtoją. Čia - svarbiausia. Vaikui reikia būti su auklėtoja, ne mums. Jeigu vaikutis gerai jauciasi, saugiai jauciasi, noriai eina i grupę - PUIKU! Taip, sutinku. Adaptacijos mėnesiai savo irgi duoda. Bet tai vaiko "darbelis", vaiko smagumai ir išmokimai. Negi visas darželis kaltas, kad kažkas ne ta koja iš lovos išlipo?

* atvirksciai, tos aukletojos atsisakyt teveliai nori tik VAIKU labui, nes kiek suprantu mazieji pamate ja nebenori eiti i grupe, glaustosi aplink seimininkute, o tai tik irodymas kad kazkas negerai vyksta grupeje..
**taip nebuna, mamos puikiai viska jaucia, jei vaikui gerai ir aukletoja myli tai ir tevai aukletoja gerbia, nes tai tik irodo kad aukletoja vaikus myli, daug demesio skiria
***niekas darzelio nekaltina, kaip tik gyre, o arsios diskusijos vyko tik del to kad vienas zmogus tinkamai neatlieka savo pareigu ir viskas

QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 17:06)
Gero vakaro ir jums! Šypsenų ir šilumos jūsų namams! Nuoširdžiai - jūs tokia protinga ir pasiduodate tokioms pigioms provokacijoms... Kažkas "verda", pyksta išsilieja... Kažkas niršta, dūksta ir piktinasi... Palikim neigiamas emocijas. Su auklėtoja Stase bendravau daug... Tai mano asmeninė patirtis.
  O ką jūs skaitote saviškiams vakarais? Gal galėtumėte patarti? Ką darote, kada po darželio vaikutis kariasi ant kaklo, visi filmai DVD peržiūrėti, televizorius jau nebeįdomus... Vakar iš kosmetikinės vonioje paėmė lūpdažius už 28 Lt ir tilo... Nutilo... Spėkit, ką pamačiau? Pasiūlykit, kokią knygutę dabar skaitote, kokia sudomintų ir maniškę?

* kazkaip kvailai nuskambejo blink.gif jums viskas gerai?
**taip atrodo lyg apsimestumete , kad lyg tarp kitko cia uzklydot paklaust ka veikt su vaikais vakare biggrin.gif pirma puolat kazkokios Stases gint poto, patarimu klausiat, itartina g.gif jei kariasi ant kaklo tai truksta meiles ir demesio, televizorius tevu meiles neatstos, o ir auginant dvi dukras neturetu but keista kad mamos kosmetika isbando, jau nesyki savaja radau pasidaziusia, linksmai nusijuokiu ir tiek biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 17:34)
Bet... Tik nusipirkau... Žiemai... Sėdau prie kompiuterio minutei kitai.... Nutilo. Suklusau. Įtarimas didelis. Einu ieškoti. Randu... ir paaiškinimas: "Mama, aš pasipuošiau kaip tu!". Tada ištrauktą dažą lėtai sukiša į kamštelį , deda į stalčių ir patenkinta išeina!!! Ir smagu, ir baisiai pikta. Ką būtumėte dariusi jūs?

Būčiau nufotografavus jai atminčiai nuotrauką,ir kitą kartą pasidėjus kosmetiką ten,kur vaikas nepasiektų smile.gif 4u.gif

Bet čia tema apie darželius,o ne apie tai ką daryti kai mažos mergaitės naudoja mamos kosmetiką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evuška: 24 sausio 2012 - 20:05
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 17:06)
Gero vakaro ir jums! Šypsenų ir šilumos jūsų namams! Nuoširdžiai - jūs tokia protinga ir pasiduodate tokioms pigioms provokacijoms... Kažkas "verda", pyksta išsilieja... Kažkas niršta, dūksta ir piktinasi... Palikim neigiamas emocijas. Su auklėtoja Stase bendravau daug... Tai mano asmeninė patirtis.
    O ką jūs skaitote saviškiams vakarais? Gal galėtumėte patarti? Ką darote, kada po darželio vaikutis kariasi ant kaklo, visi filmai DVD peržiūrėti, televizorius jau nebeįdomus... Vakar iš kosmetikinės vonioje paėmė lūpdažius už 28 Lt ir tilo... Nutilo... Spėkit, ką pamačiau? Pasiūlykit, kokią knygutę dabar skaitote, kokia sudomintų ir maniškę?

As tai zinokit uzklijavau lipdukus su kainom ant savo kosmetikos - tai Mano vaikas pasiziuri sako brangu ir nebeima. Pasaku tai neskaitau, liepiu tv ziuret ir netrukdyt.

Dabar tenkina atsakymas lotuliukas.gif juk jus tik vIsko kas neigiama CIA ieskot
Atsakyti
QUOTE(Vytaucike @ 2012 01 24, 20:33)
* atvirksciai, tos aukletojos atsisakyt teveliai nori tik VAIKU labui, nes kiek suprantu mazieji pamate ja nebenori eiti i grupe, glaustosi aplink seimininkute, o tai tik irodymas kad  kazkas negerai vyksta grupeje..
**taip nebuna, mamos puikiai viska jaucia, jei vaikui gerai ir aukletoja myli tai ir tevai aukletoja gerbia, nes tai tik irodo kad aukletoja vaikus myli, daug demesio skiria
***niekas darzelio nekaltina, kaip tik gyre, o arsios diskusijos vyko tik del to kad vienas zmogus tinkamai neatlieka savo pareigu ir viskas
* kazkaip kvailai nuskambejo  blink.gif jums viskas gerai?
**taip atrodo lyg apsimestumete , kad lyg tarp kitko cia uzklydot paklaust ka veikt su vaikais vakare  biggrin.gif pirma puolat kazkokios Stases gint poto, patarimu klausiat, itartina  g.gif jei kariasi ant kaklo tai truksta meiles ir demesio, televizorius tevu meiles neatstos, o ir auginant dvi dukras neturetu but keista kad mamos kosmetika isbando, jau nesyki savaja radau pasidaziusia, linksmai nusijuokiu ir tiek  biggrin.gif

Sveiki. Man viskas gerai. Tik aš esu tėtis - Sangedas (garbingai prisipažįstu). Senai viską seku, jus lankau ir skaitau. Pamaniau, padarysiu eksperimentą. Užjudinau širšių lizdą. Mielos moterys, kiekvienai po taurę vyno ir... po imbierinį sausainiuką!!! Smagu čia pas jus. Palikite problemas mamytei pačiai spręsti. Nueis į darželį, išsiaiškins su vadovais... Kokia problema??? O jūs tikrai neturite ko veikti. Galėtumėte normalų varškės apkepo receptą pasiūlyti. Beatos virtuvės nei keksiukai, nei apkepas nepatiko... Tad sėkmės ir gerovės visoms. Pagarbiai Sangedas
Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 21:13)
Sveiki. Man viskas gerai. Tik aš esu tėtis - Sangedas (garbingai prisipažįstu). Senai viską seku, jus lankau ir skaitau. Pamaniau, padarysiu eksperimentą. Užjudinau širšių lizdą. Mielos moterys, kiekvienai po taurę vyno ir... po imbierinį sausainiuką!!! Smagu čia pas jus. Palikite problemas mamytei pačiai spręsti. Nueis į darželį, išsiaiškins su vadovais... Kokia problema??? O jūs tikrai neturite ko veikti. Galėtumėte normalų varškės apkepo receptą pasiūlyti. Beatos virtuvės nei keksiukai, nei apkepas nepatiko... Tad sėkmės ir gerovės visoms. Pagarbiai Sangedas

*cia jus neturit ka veikt,lysdamas i mamu pokalbius, mes vaiku gerove rupinames, ir mums tai yra labai svarbu
** rupinames del to kad musu vaikai eis i ta pacia grupe ir gali susidurti su tom paciom problemom
*** cia darzeliu tema, pasieskokit receptu kulinarijos temoj

keistuolis ... blink.gif
Atsakyti
Jova,įdomu,kokia situacija dabar pas Žemuogiukus?Gal toji Stasė pakeitė darbo taktiką g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2012 02 07, 21:41)
Jova,įdomu,kokia situacija dabar pas Žemuogiukus?Gal toji Stasė pakeitė darbo taktiką g.gif ?

Nezinau, sergam doh.gif Ryta viena kai nuejau, tai tikrai labai maloniai bendravo ir su sypsena ir kalbejo thumbup.gif
Atsakyti
atsiuntė ją pavaduot Pelėdžiukų auklytę vieną susirgusią, tai šiandien rytą "šlykščiai" maloni buvo, ir vaikus prie mano akių cackino,tipo pasiilgus,ant kelių sodinosi,glaustė ax.gif
Nors mano dukra prie jos pasiliko geriau nei prie mažikės Stasės doh.gif Paradoksas lotuliukas.gif Matyt nebuvo ant maniškės užsirovus, nes maniškė ne ta kuri užsileistų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl tos didžiosios stasės tai baisu... nu dabar tikrai į žemuogiukų grupę nebesiprašysim priimami
gal kas žinot tos stasės pavardę?
Atsakyti
širdis plyšta pagalvojus, kaip ta stasė tuos mažiukus skriaudžia verysad.gif Vyras paskaitęs žiauriai užsiuto, sako - vaikų teises reikia kviesti, nes direktorė toleruoja darželyje smurtą , žodžiu, baisu... savo didįjį vedam į riešutėlius, ir pradėjau galvot ar jų kuri nors auklėtoja neskriaudžia, nu bet nieko nėra sakęs, tai gal viskas tvarkoj g.gif
Atsakyti
Jau oficialiai keliausim nuo rudens i si darziuka, bet nesulaukiu kada cia tas susirinkimas naujoku teveliams bus, ar isvis toks bus? g.gif gal galetu dabar lankanciu vaiku teveliai pakomentuot ar buvo toks susirinkimas, noretusi susipazint su busimom aukletojom, visa sistema, pasiruosimu ir t.t. kiek zinau kituose darzeliuose toks susirinkimai jau ivyko unsure.gif
Atsakyti