Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželis ''Eglutė''

Gavau atsakyma is direktores, kad su sknudu susipazinau ir laukciau savo kabinete:)
Atsakyti
tai bus pokalbis akis i aki , kada zadi eiti?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2012 01 23, 15:26)
Gavau atsakyma is direktores, kad su sknudu susipazinau ir laukciau savo kabinete:)

nori užglaistyti savo kalbomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMMMA @ 2012 01 23, 16:36)
tai bus pokalbis akis i aki , kada zadi eiti?

Ar nekalbejai ta tema su kitais teveliais? man atrodo butu geriau suzinoti kitu nuomone ir susirinkti parasiukus jei ir kitiem aukletoja su tokia reputacija nepriimtina, o tada eiti pas direktore. Man asmeniskai tai itin nervas ima apie ja paskaicius, nuola tpersekioja mintys kad vaikas pas ja eis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2012 01 23, 17:35)
Ar nekalbejai ta tema su kitais teveliais? man atrodo butu geriau suzinoti kitu nuomone ir susirinkti parasiukus jei ir kitiem aukletoja su tokia reputacija nepriimtina, o tada eiti pas direktore. Man asmeniskai tai itin nervas ima apie ja paskaicius, nuola tpersekioja mintys kad vaikas pas ja eis doh.gif

organizuokit susirinkimą. Arba jeigu turite galimybę,padarykit raštišką apklausą, atspausdinti lapelius su klausimu,kokia tėvelių nuomonė konkrečios aulėtojos atžvilgiu ir sudėlioti į spinteles lapelius, ir parašyti, jog atsakymus sudėtų į tokio ir tokio vaiko spintelę. Mes dažnai tokiais rašteliais bendraujam su kitais tėveliais smile.gif Jeigu norisi anonimiškumo, galima paaukoti kelis lt ir nupirkti vokus ir sudėti į užklijuotus vokus,kad auklėtojos nelystų smile.gif
Atsakyti
Labas visoms! Nejau apie tą patį darželį kalbame? Į EGLUTĘ jau mano antras vaikelis eina. Be galo noriai ir su dideliu džiaugsmu! "Žemuogiukų" grupės auklėtojas pažįstu dar kai pirmas vaikas lankė... Jokių problemų! Sužiūrėta, padaryta, sutvarkyta. Viskas SUPER!
Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 15:09)
Labas visoms! Nejau apie tą patį darželį kalbame? Į EGLUTĘ jau mano antras vaikelis eina. Be galo noriai ir su dideliu džiaugsmu! "Žemuogiukų" grupės auklėtojas pažįstu dar kai pirmas vaikas lankė... Jokių problemų! Sužiūrėta, padaryta, sutvarkyta. Viskas SUPER!

Mes čia rašome ne tik pagyrimus bet ir papeikimus smile.gif Ir jeigu kas nors nepatinka, taip ir parašome smile.gif O jūs kaip matau prisiregistravote į SM tik tam,kad pagirtumėte darželį smile.gif Šaunu!!! Bet ne visiems taip kaip jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 15:09)

Kai jusu pirmas vaikas lanke darzeli, toje grupeje Stase nedirbo juk lotuliukas.gif
O apie kitas aukletojas, as tikrai pritariu jum, tikrai saunios darbuotojos - as irgi jokiu priekaistu neturiu thumbup.gif Seimininkele irgi labai maloni Zemuogiuku grupeje. Todel ir gaila kad vienas zmogus gadina visu reputacijas 4u.gif

Na is tikruju negi tik del sio komentaro i SM uzsiregistravot lotuliukas.gif O gal kurioj grupej ir pati dirbat? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 24 sausio 2012 - 15:37
QUOTE(Evuška @ 2012 01 24, 16:30)
Mes čia rašome ne tik pagyrimus bet ir papeikimus smile.gif Ir jeigu kas nors nepatinka, taip ir parašome smile.gif O jūs kaip matau prisiregistravote į SM tik tam,kad pagirtumėte darželį smile.gif Šaunu!!! Bet ne visiems taip kaip jums smile.gif

Kad papeikimus, tai matau. Visų aistrų centre pamiršome svarbiausia - VAIKUS!! Ne mes visą dieną praleidžiame su auklėtojomis, ne mes nuo 8:00 iki 17:00 mokomes, dainuojame, sportuojame. Man žmogus nepatinka visiškai, bet vaikui akys švyti pamačius auklėtoją. Čia - svarbiausia. Vaikui reikia būti su auklėtoja, ne mums. Jeigu vaikutis gerai jauciasi, saugiai jauciasi, noriai eina i grupę - PUIKU! Taip, sutinku. Adaptacijos mėnesiai savo irgi duoda. Bet tai vaiko "darbelis", vaiko smagumai ir išmokimai. Negi visas darželis kaltas, kad kažkas ne ta koja iš lovos išlipo?
Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 16:33)
Kad papeikimus, tai matau. Visų aistrų centre pamiršome svarbiausia - VAIKUS!! Ne mes visą dieną praleidžiame su auklėtojomis, ne mes nuo 8:00 iki 17:00 mokomes, dainuojame, sportuojame. Man žmogus nepatinka visiškai, bet vaikui akys švyti pamačius auklėtoją. Čia - svarbiausia. Vaikui reikia būti su auklėtoja, ne mums. Jeigu vaikutis gerai jauciasi, saugiai jauciasi, noriai eina i grupę - PUIKU! Taip, sutinku. Adaptacijos mėnesiai savo irgi duoda. Bet tai vaiko "darbelis", vaiko smagumai ir išmokimai. Negi visas darželis kaltas, kad kažkas ne ta koja iš lovos išlipo?

Jus turbut ne taip suprantat kazka, niekas nesako kad viskas blogai! Pilnai sutinkam kad vaikas ir yra svarbiausia, delto ir rupinames klausinejam viena kitos ar tikrai tie vaikuciai laimingi. O pagyrimus kitom aukletojom turbut praleidot - nes matot tik tai ka norit matyt - tai del ko cia ir atejot issilieti mirksiukas.gif PARASYSIU JUMS DIDZIOSIOM RAIDEM, KAD SIKART PAMATYTUMET - YRA TIKRAI NUOSTABIU AUKLETOJU!!! KURIAS VAIKUCIAI MYLI IR JOS RUPINASI TAIS MAZIUKAIS!!! IR DARZELIS DEL TO NEKALTAS:) nu tikiuos dabar pamatete lotuliukas.gif nors panasu kad matot tik tuos postus, kuriuos norit matyt 4u.gif
Leiskit paklaust jusu, dabar paskaitet kaip sakot tu blogybiu ir nekilo klausimas kodel daug zmoniu skundziasi tuo paciu zmogumi? Mamytes raso savo akim maciusios toki elgesi, o jum dar klausimu kyla - tai pasiprasykit kad jusu vaikuti perkeltu asmeniskai pas ta aukletoja.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2012 01 24, 17:51)
Jus turbut ne taip suprantat kazka, niekas nesako kad viskas blogai! Pilnai sutinkam kad vaikas ir yra svarbiausia, delto ir rupinames klausinejam viena kitos ar tikrai tie vaikuciai laimingi. O pagyrimus kitom aukletojom turbut praleidot - nes matot tik tai ka norit matyt - tai del ko cia ir atejot issilieti mirksiukas.gif  PARASYSIU JUMS DIDZIOSIOM RAIDEM, KAD SIKART PAMATYTUMET - YRA TIKRAI NUOSTABIU AUKLETOJU!!! KURIAS VAIKUCIAI MYLI IR JOS RUPINASI TAIS MAZIUKAIS!!! IR DARZELIS DEL TO NEKALTAS:) nu tikiuos dabar pamatete lotuliukas.gif nors panasu kad matot tik tuos postus, kuriuos norit matyt 4u.gif
Leiskit paklaust jusu, dabar paskaitet kaip sakot tu blogybiu ir nekilo klausimas kodel daug zmoniu skundziasi tuo paciu zmogumi? Mamytes raso savo akim maciusios toki elgesi, o jum dar klausimu kyla - tai pasiprasykit kad jusu vaikuti perkeltu asmeniskai pas ta aukletoja.

Gero vakaro ir jums! Šypsenų ir šilumos jūsų namams! Nuoširdžiai - jūs tokia protinga ir pasiduodate tokioms pigioms provokacijoms... Kažkas "verda", pyksta išsilieja... Kažkas niršta, dūksta ir piktinasi... Palikim neigiamas emocijas. Su auklėtoja Stase bendravau daug... Tai mano asmeninė patirtis.
O ką jūs skaitote saviškiams vakarais? Gal galėtumėte patarti? Ką darote, kada po darželio vaikutis kariasi ant kaklo, visi filmai DVD peržiūrėti, televizorius jau nebeįdomus... Vakar iš kosmetikinės vonioje paėmė lūpdažius už 28 Lt ir tilo... Nutilo... Spėkit, ką pamačiau? Pasiūlykit, kokią knygutę dabar skaitote, kokia sudomintų ir maniškę?
Atsakyti
QUOTE(valovanas @ 2012 01 24, 17:06)
Gero vakaro ir jums! Šypsenų ir šilumos jūsų namams! Nuoširdžiai - jūs tokia protinga ir pasiduodate tokioms pigioms provokacijoms... Kažkas "verda", pyksta išsilieja... Kažkas niršta, dūksta ir piktinasi... Palikim neigiamas emocijas. Su auklėtoja Stase bendravau daug... Tai mano asmeninė patirtis.
    O ką jūs skaitote saviškiams vakarais? Gal galėtumėte patarti? Ką darote, kada po darželio vaikutis kariasi ant kaklo, visi filmai DVD peržiūrėti, televizorius jau nebeįdomus... Vakar iš kosmetikinės vonioje paėmė lūpdažius už 28 Lt ir tilo... Nutilo... Spėkit, ką pamačiau? Pasiūlykit, kokią knygutę dabar skaitote, kokia sudomintų ir maniškę?

Niekas nieko visų pirma neprovokuoja, tiesiog pateikiami faktai ir tiek smile.gif O su Stase bendrauti teko ne tik jums smile.gif
O savo mergaitei skaitykit pasakas prieš miegą arba tiesiog skirkite jai daugiau dėmesio smile.gif
Ir į darbą toliau eikite su šypsena smile.gif Ir ne lūpdažiai ir jų kaina svarbiausia smile.gif
Atsakyti