Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželis ''Eglutė''

Tai katra tada bjaurioji? ar mazoji Stase ar didzioji g.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMMMA @ 2012 01 21, 17:16)

Man abi biggrin.gif
Atsakyti
ta, kuri atejo is Spanguoliuku biggrin.gif - tai cia mazoji ar didzioji ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 01 21, 17:18)

pritariu, ir man abi, tik tiek kad mažoji bent jau nesmurtauja ax.gif
Atsakyti
O del dideles Stases,tai man paciai teko matyt savo akim,kaip ji smurtauja.Rasiau skunda direktorei,ji dirba toliau.Manes atsiprase ji,bet man nuo to nera lengviau.Ne pries mane smurtavo,o pries maziukus vaikus.Dabar,kai pavaduoja kartais musu aukletoja,tai jau rubinej lenda i uzpakali mums,net bjauru daros.
Siaip per 30 dienu turejau gaut atsakyma i savo skunda is darzelio,deja.....Tyla,zmogus dirba toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 21 sausio 2012 - 18:08
QUOTE(ingaul @ 2012 01 21, 18:04)
O del dideles Stases,tai man paciai teko matyt savo akim,kaip ji smurtauja.Rasiau skunda direktorei,ji dirba toliau.Manes atsiprase ji,bet man nuo to nera lengviau.Ne pries mane smurtavo,o pries maziukus vaikus.Dabar,kai pavaduoja kartais musu aukletoja,tai jau rubinej lenda i uzpakali mums,net bjauru daros.
Siaip per 30 dienu turejau gaut atsakyma i savo skunda is darzelio,deja.....Tyla,zmogus dirba toliau.

Teko ir man matyti kaip su rankšluosčiu daužo per nugaras, per veidus, kaip tąso už drabužių vaikus.... Todėl ir siūliau kreiptis į švietimo skyrių, nes direktorė nieko nedaro....
Dar teko matyt ir kaip vaikams burnas valo su mazgote su kuria plauna indus ir stalus valo verysad.gif
Kadangi praeitais metais buvo mažikės grupė remontuojama,buvom prijungti prie žemuogiukų kur ji dirbo, tai visko prisižiūrėjau, ir mano dukra po dviejų dienų kategoriškai atsisakė eiti į tą grupę, tada direktorė leido mums eit į kitą grupę, o šį rudenį pamačiau aš tą auklėtoją atėjusią dirbt į dukrytės grupę, tai kaip ir sako ingaul, rūbinėje labai lingo į subinę,o atėjus netikėtai ko tik neprisižiūrėjau.... Ir dar paskui drįsta šmeižti kitą auklėtoją,šeimininkutę ir tėvus, visus vos ne alkoholikais išvadino doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2012 01 21, 18:21)
Teko ir man matyti kaip su rankšluosčiu daužo per nugaras, per veidus, kaip tąso už drabužių vaikus....  Todėl ir siūliau kreiptis į švietimo skyrių, nes direktorė nieko nedaro....
Dar teko matyt ir kaip vaikams burnas valo su mazgote su kuria plauna indus ir stalus valo  verysad.gif
Kadangi praeitais metais buvo mažikės grupė remontuojama,buvom prijungti prie žemuogiukų kur ji dirbo, tai visko prisižiūrėjau, ir mano dukra po dviejų dienų kategoriškai atsisakė eiti į tą grupę, tada direktorė leido mums eit į kitą grupę, o šį rudenį pamačiau aš tą auklėtoją atėjusią dirbt į dukrytės grupę, tai kaip ir sako ingaul, rūbinėje labai lingo į subinę,o atėjus netikėtai ko tik neprisižiūrėjau.... Ir dar paskui drįsta šmeižti kitą auklėtoją,šeimininkutę ir tėvus, visus vos ne alkoholikais išvadino  doh.gif  verysad.gif

As ta pati maciau,kaip tuo paciu skuduru stalus vale,paskui visiems burnytes.Su ta pacia mazgote per nugarytes trenke,kai baige valgyt.Su manim gincyjosi,vietoj atsiprasymo.Paskui dar pasake,kad nera ko stebetis,kokie vaikai,nes tevai tipo kokie....Pavaduotoja vos nemaldavo,kad tik i svietima nesikreipciau.Nu nesuprantu as sio darzelio valdzios.Pasikeistu direktore,pageretu situacija,deja...
Atsakyti
nu ir pripasakojot, siaubas doh.gif nedaeina kaip leidzia tokiom dirbti. bet tai jei jus visatai maciusios nepadaret kad jas ismestu, kaip mum tokiom atsikratyt g.gif as asmeniskai nieko panasaus nemaciau, nejau turim laukti kol pamatysim... direktore gali musu neklausyti nes mes tik is pasakojimu tai zinom o matyti neteko.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 01 21, 18:04)

Kodel nerasot i svietima?????? Anksciau pamineta svietimo skyriaus darbuotoja tikrai atrodo griezta ir dirbanti savo darba. Isdestykit viska rastu, jei neturit laiko - mielai galiu nunesti pareiskimus i svietimo skyriu... Darykim kanors!!!!
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2012 01 21, 19:21)
Kodel nerasot i svietima?????? Anksciau pamineta svietimo skyriaus darbuotoja tikrai atrodo griezta ir dirbanti savo darba. Isdestykit viska rastu, jei neturit laiko - mielai galiu nunesti pareiskimus i svietimo skyriu... Darykim kanors!!!!

Tai buvo vasara.Mano rasyta rasta turi darzelis.As rasiau ,nes nenorejau,kad tai butu tik eilinis tevu pasipiktinimas,o tam,kad svietimui panorus suzinot apie sia aukletoja,butu irodymai rastiski nuo tevu.Nemanau,kad as pirma aprasiau matyta situacija.Bet kodel direktore taikosi?Jai gal norisi ,kad ir jos darzelyje butu pradetos klijuojamos burnytes ir t.t.t.Ji toleruoja ir visada gina savo darbuotojas.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 01 21, 19:45)
Tai buvo vasara.Mano rasyta rasta turi darzelis.As rasiau ,nes nenorejau,kad tai butu tik eilinis tevu pasipiktinimas,o tam,kad svietimui panorus suzinot apie sia aukletoja,butu irodymai rastiski nuo tevu.Nemanau,kad as pirma aprasiau matyta situacija.Bet kodel direktore taikosi?Jai gal norisi ,kad ir  jos darzelyje butu pradetos klijuojamos burnytes ir t.t.t.Ji toleruoja ir visada gina savo darbuotojas.

Matysiu ka atrasys i mano skunda, tada ieskosiu kompanijos ir kreipsiuos i svietima... net cia kazkas ziauraus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2012 01 21, 19:51)
Matysiu ka atrasys i mano skunda, tada ieskosiu kompanijos ir kreipsiuos i svietima... net cia kazkas ziauraus doh.gif

jei reikės kompanijos-sakykit, man žiauru,kad toks žmogus vis dar mūsų darželyje....
Atsakyti