Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Rute @ 2010 11 30, 10:34)
'savaitėje' skaičiau straipsniuką apie geležį. Turint endometriozę, geležies trūkumas gali susidaryti būtent dėl turimos endo.  4u.gif

bet matai kaip visgi įdomiai, hemaglobinas tai 133
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2010 11 29, 21:17)
Labai dekoju uz atsakyma  mirksiukas.gif o siaip man tokiai zaliai situos reikaluos, ar gali kas pasakyti, ka dar galima nustatyti siais hormonu tyrimais? kiek skaitausi tai man tie terminai tokie nelabai suprantami atrodo, o liaudiskai suprantamai niekur nerandu informacijos  blush2.gif

Nevaisingumo priezasti wink.gif

Na o taip pat galima paaiskinti kai kuriu organizmo sutrikimu priezastis. Tarkime, PKS be sunkumo pastoto dar pasireiskia ir isoriskai- labiau slenka plaukai, oda spuoguota, auga svoris ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 11 29, 21:00)
na geriau jau kartot, negu, kad butu isties blogi tyrimai..
O taip tai iki mmm tikrai nieko nedaryciau schmoll.gif

o kam jie buvo paskirti? planavimui? nesivystancio priezasciu paieskom? ar kam..
Man atrodo, jei pries dirbtini buvo viskas ok su hormonais, tai ne jie cia kalti.. Visokios bacilos irgi manau buvo anksciau tirtos..

aciu uz atsakymus, tyrimus teks kartoti sad.gif juos darausi ieskodamas kartu su gydytojais dvieju nesivystanciu nestumu priezasciu, pires dirbtini apvasinima aibe visokiu tyrimu padaryta, niekas nekele jokiu itarimu, tad...daug daug klaustuku galvoje.

QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 29, 21:06)
pas mane buvo apie 18,4 o norma 15-150

Siguliukas, tai kur problema? taigi viskas normoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 30, 19:52)
Siguliukas, tai kur problema? taigi viskas normoje  unsure.gif

norma taip. bet prie apatinės ribos. pasirodo su tokiu feritinu kokybiška kiaušialastė neužauga.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 30, 22:03)
norma taip. bet prie apatinės ribos. pasirodo su tokiu feritinu kokybiška kiaušialastė neužauga.

va tai tau blink.gif kažkaip keistokai, gydytojas tau pakomentavo?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 12 01, 08:54)
va tai tau  blink.gif kažkaip keistokai, gydytojas tau pakomentavo?

tep, endokrinologė, nes kitur niekur apie tai garsiai nekalba, feritinas parodo grynosios geležies atsargas organizme
Atsakyti
Laba, o ka rodo mano tyrimai...

4diena po menes.
FSH 6.91 IU/I
folikul.f. 3.5-12.5
ovuliac.f. 4.7-21
liutein.f. 1.7-7.7
menopauzeje 25.8-134.8

LH 8.81
folikul.f. 2.4-12.6
ovuliac.f 14,0-95.6
liutein.f 1.0-11.4
menopauzeje 7.7-58,5

aciu
Atsakyti
Sveikos merginos (galbūt aš čia ne įtema) noriu paklasut tuos hormonų tyrimus daro iš kraujo? ir kur juos daro?
Atsakyti
Mieli,

ATĖJO LAIKAS, KADA BE JŪSŲ VISŲ PAGALBOS NEBEIŠSIVERSIM, TAD KREIPIAMĖS IR TIKIMĖS, KAD NEI VIENAS NELIKSITE NUOŠALYJE.

Ne vienerius metus nepaliaujamai, kas dieną aukodami savo laisvalaikį ir darbo valandas bendravom su įvairiausiom valstybės institucijom, dalyvavom darbo grupėje, rinkom informaciją, bendravom su medikais ir politikais ir intensyviai siekėm, kad nevaisingumo gydymas būtų pripažintas tiek įstatymu, tiek kompensavimu.

Šiandieną, Seime yra užregistruoti du Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektai, kurių vieną iniciavome mes, o kitą iš paskos lipdami ant kulnų - bažnyčios atstovai. Gruodžio mėnesį spręsis visų Lietuvos šeimų, susiduriančių su nevaisingumu likimas, nes balsavimui turi būti pateiktas tik vienas įstatymo projektas. Ar tai bus pacientams tinkantis liberalus įstatymo projektas, ar bažnyčios stumiamas – dabar jau priklauso NUO MŪSŲ VISŲ!

Gruodžio 8 dieną, 14 val. uždaroje Seimo konferencijų salėje vyks klausymas, kuriame pasisakyti ir palaikyti savo ginamų projektų kviečiamos abi pusės. Kadangi žinome, kad bažnyčios atstovai labai intensyviai renka palaikymo komandą, be mūsų surinktų pasisakančių asmenų, reikalinga gausi pacientų grupė.
Gruodžio 8 dieną, 14 valanda mums reikia JŪSŲ VISŲ! Antraip...galime ir pralošti! Labai viliamės, kad jūs prisijungsite ir padėsite savo buvimu atremti priešišką poziciją. Labai viliamės, kad neliksite nuošaly, kai sprendžiasi visų mūsų likimas ir nebūsite tie, kurie nuleidę galvas pasakysite „aš negaliu...gal kas nors kitas...“ mums reikia būti visiems kartu ir atstovėti savo poziciją.

Labai tikimės visų Jūsų atsiliepimo į šitą kreipimąsi ir palaikymo, tad lauksime laiškų ir skambučių dėl dalyvavimo klausyme, ginant su nevaisingumu kovojančių pacientų teises.

Vaisingumo asociacija

Skambinkite tel. 8683 71632 arba rašykite el.paštu: info@vaisingumoasociacija.lt – Rūtai.

P.S. Su visais atsiliepusiais vilniečiais šeštadienį (gruodžio 4 d.) susitiksime Asociacijos būstinėje apsitarimui, o su nevilniečiais palaikysime ryšy el.paštu ir telefonu.
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2010 12 01, 21:46)
Sveikos merginos (galbūt aš čia ne įtema) noriu paklasut tuos hormonų tyrimus daro iš kraujo? ir kur juos daro?

taip, iš kraujo. Daro privačios laboratorijos, tyrimai mokami.

Atsakyti
Labas rytelis, mergaitės 4u.gif
paprotinkit nepatyrusią - ar iš vieno kraujo paėmimo tuos visus pagrindinius hormonus (E2, LH, FSH, TTH, SHBG, T) ištiria? žadu eiti į aids centra, ten lyg ir pigiausi tie tyrimai, tai galvoju ant lapelio susirašysiu tuos kosminius pavadinimus ir parodysiu laborantei (nes einu be gyd. siuntimo) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2010 12 02, 08:11)
Labas rytelis, mergaitės 4u.gif
paprotinkit nepatyrusią - ar iš vieno kraujo paėmimo tuos visus pagrindinius hormonus  (E2, LH, FSH, TTH, SHBG, T) ištiria? žadu eiti į aids centra, ten lyg ir pigiausi tie tyrimai, tai galvoju ant lapelio susirašysiu tuos kosminius pavadinimus ir parodysiu laborantei (nes einu be gyd. siuntimo) ax.gif

taip, padarys, nu nuleis pora mėgintuvėlių ir psio. tik žiūrėk LH,FSH, E2 reik 3-5CD daryt-ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti