QUOTE(inezzza @ 2011 04 05, 21:51)
Siguliukas, ar gerai supratau, kad gali būti jog PRG dar nebuvo pakilęs iki reikiamo lygio...ryt 29 ciklo diena, tai gal reiktu pasidaryti PRG dar kartelį gal gali plačiau papasakoti apie tas fazes...mano rezultatas buvo parašytas ties liuteinine faaze ir aš supratau, kad kuriame lygyje yra hormonai, tai ties ta ir parašo laboratorijoje ar aš klystu
taip, gali būt kad pagal šį ciklą tu žymiai per anksti darei, aš padariau tik 2 dienom per anksti ir tai nebuvo 20 pasiekęs, bandyk kartoti, o kur rašo rezus tai nežinau. tiesiog paprastai jie surašo visų normas t.y. abiejų fazių, prie nėštumo, vyrų, vaikų ir pan. Tu turi žiūrėti į tas normas, kurią ciklo dalį darei tyrimą.
Ir sorry už kiek "off topic"-piešinukas su kintančiais hormonais ir ciklo fazėmis-pasistudijuok:
QUOTE(handmade_natalja @ 2011 04 05, 23:14)
visi hormonai normoj, nera PKS, kodel anovuliacija, mergaites?? kokios gali buti priezastys?
na ir pas moteris su visai gerais hormonais į metus kartą gali būti anovuliacinis. Man jų per metus būdavo pusė-todėl teko ir operaciją daryt ir hormonus tvarkyt, nes pas mane jie "šaibom" išėję buvo manau kitam cikle pastebėkit su gine su echo tiek gleivinės storį tiek ar auga dominuojantis folikulas-jei neaugs-tada stimuliuokis