Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Singerita @ 2011 03 16, 16:49)
Dėl to, kad LH per mažas, šiaip jis turėtų būti aukštesnis, gal yra problemų su ovuliacija ?

Nu kiek zinau nera problemu, kaz kada dariau ir ovuliacijos testus rode kada reikedavo dvi juosteles ir BT matuodavai gerai irgi rode per ovuliacija ir siaip zinau kada man buna ovuliacija nes pilvo apacia tempia ir isskyros padideja labai skaidrios tokios ax.gif
Tai nesuprantu ar cia labai blogai?kaip reiketu padidinti ta LH?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 03 16, 15:53)

Tai nesuprantu ar cia labai blogai?kaip reiketu padidinti ta LH?

Nėra labai blogai, jei tik O vyksta vadinasi viskas tvarkoje, tiesiog iki idealaus varianto norėtųsi jo didesnio. Gydytoja manau pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2011 03 16, 16:57)
Nėra labai blogai, jei tik O vyksta vadinasi viskas tvarkoje, tiesiog iki idealaus varianto norėtųsi jo didesnio. Gydytoja manau pakomentuos.

Aciu uz atsakyma 4u.gif dar laukia 19 c.d hormonu tyrimai du kaz kokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 14, 21:25)
Tiek viena tiek kita pabandykite dar ir BT matuoti. Saule tau BT rodytų ar ta O vyksta, Myciute o tau i padėtų lengviau nuspręsti kada O. Nes jei pati nejauti tai belieka Ovuliacijos testus daryti arba BT pamatuot.

Matavusi as kazkada temperatura,apie pusmeti ar maziau, jooo varginantis darbas.. g.gif budavo pakilimai ir nusileidimai, nors ten ivairiai pas mane budavo, kadangi turiu nereguliaru cikla... tai kartais ilgokai jis uzsitesia,kad nebesuprasi tu temperaturu...
...siaip gal dvi nuomones jau is eiles girdejau,kad bobuciu senas ismislas tie visi matavimai, kad nera tai informatyvu...kad temperatura nuo daug ko priklauso... nors as manau priesingai, kazkiek tikiu kad galima matyt kai ka pagal temperatura... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 03 16, 23:46)
...siaip gal dvi nuomones jau is eiles girdejau,kad bobuciu senas ismislas tie visi matavimai, kad nera tai informatyvu...kad temperatura nuo daug ko priklauso... 

prieštarausiu, turint nereguliarų ciklą ir fiziologiškai nejaučiant O tai tik BT ir belieka kad pastebėtum kada O artėja, jos patvirtinimui gali tada ir OT daryti, be abejo BT priklauso nuo to KIEK ir KAIP tu miegi naktį, arba jei pakyla bendra organizmo temperatūra cool.gif Be abejo reikia išmokti "skaityti" tuos BT vingius. arba belieka ND kas antrą dieną, bet jei ir tada nepastoji, tai vėl iš BT gali spręsti ar O vyksta
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 17, 10:15)
prieštarausiu, turint nereguliarų ciklą ir fiziologiškai nejaučiant O tai tik BT ir belieka kad pastebėtum kada O artėja, jos patvirtinimui gali tada ir OT daryti, be abejo BT priklauso nuo to KIEK ir KAIP tu miegi naktį,

sorry uz poster_offtopic.gif sunkiai matyt man su BT matavimu gausis, bandziau pora dienu matuoti, tai nuo 4 val. miegu neramiai, nes vis galvoju kada jau reiks matuoti, be to beveik kasnakt paryciais einu i wc, kitaip pusle nelaiko blush2.gif tai gaunasi, kad paskui jau nebetikslus matavimas. esu bandziusi ir skysciu negert pries nakti ir visaip kitaip. tiesiog jau daug metu apie 5-6 val. prabundu nuo noro nusislapinti doh.gif
Atsakyti
myciute, tai gali matuoti tada kokia 5 val. smile.gif siaip miegok ramiai, uzsistatyk zadintuva ir tikrai nepramiegosi smile.gif pabudus pagulesi 7-10 min matuodama ir jau tada galesi ir i wc begti, ir toliau ramiai miegoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 17 kovo 2011 - 09:59
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 17, 10:59)
myciute, tai gali matuoti tada kokia 5 val. smile.gif siaip miegok ramiai, uzsistatyk zadintuva ir tikrai nepramiegosi smile.gif pabudus pagulesi 7-10 min matuodama ir jau tada galesi ir i wc begti, ir toliau ramiai miegoti smile.gif

na gal reiks bandyt, bet va 2 rytus bandziau, tai net spejau susapnuot, kad as jau laukiuosi, nes temp pakilusi... kai laukdavau kol ryte darysiu nestumo testa, sapnuodavau irgi kad laukiuosi... labai sunku man psichologiskai atsijungt ir ramiai miegot... pasamone stipriai veikia smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 03 17, 10:53)
sorry uz poster_offtopic.gif sunkiai matyt man su BT matavimu gausis, bandziau pora dienu matuoti, tai nuo 4 val. miegu neramiai, nes vis galvoju kada jau reiks matuoti, be to beveik kasnakt paryciais einu i wc, kitaip pusle nelaiko  blush2.gif  tai gaunasi, kad paskui jau nebetikslus matavimas. esu bandziusi ir skysciu negert pries nakti ir visaip kitaip. tiesiog jau daug metu apie 5-6 val. prabundu nuo noro nusislapinti doh.gif

man taip pat budavo tas didelis noras... biggrin.gif tai as su pilna pusle kentedavau ir matuodavau... nezinau ar tai tikslu, nes gal irgi gali kisti temperatura kai kenti tongue.gif
O kas del matavimo 4-5h ryto tai atrodytu biski juokinga, biski kurioziska ir dar daugiau nepatogu su zadintuvu, nes juk su vyru miegi,ne viena biggrin.gif Matyt sakytu visai zmonelei stogas pavaziavo biggrin.gif
Vienu zodziu kol kas daktares nurodymais uzsiimsiu,o po to ziuresiu,gal neprireiks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 03 17, 11:17)
na gal reiks bandyt, bet va 2 rytus bandziau, tai net spejau susapnuot, kad as jau laukiuosi, nes temp pakilusi... kai laukdavau kol ryte darysiu nestumo testa, sapnuodavau irgi kad laukiuosi... labai sunku man psichologiskai atsijungt ir ramiai miegot... pasamone stipriai veikia smile.gif  doh.gif

joo... man ir budavo, jei nakti labai sapnuoju, kad jau II, tai BT budavo pakilus.. Matyt nuo neramaus miego... O kai buvo II, tai dar kuri laika matavau ir meldziau, kad tik BT nenukristu ir neateitu mmm doh.gif
Aisku, kai matuoji BT, tai smegenys dar labiau dirba, nes tu kas ryta sau primeni, kad va, matuoji BT, lauki... Bet as jau kai pradejau, tai negalejau sustoti, nes buvo be gali idomu, ar tikrai buvo O ir pan.. Nors sakydavau jau uzteks cia kankintis nerimaujant, bet vistiek negalejau mesti, nes smalsumas nugaledavo biggrin.gif

o kai tarkim savaitgali pas mane vistiek 6 val zadintuvas skamba, tai vyras net negirdi blink.gif Miega jis atsijunges ir ne nepastebi, kada as ta BT pasimatuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 18, 14:30)
1. Aisku, kai matuoji BT, tai smegenys dar labiau dirba, nes tu kas ryta sau primeni, kad va, matuoji BT, lauki... Bet as jau kai pradejau, tai negalejau sustoti, nes buvo be gali idomu, ar tikrai buvo O ir pan.. Nors sakydavau jau uzteks cia kankintis nerimaujant, bet vistiek negalejau mesti, nes smalsumas nugaledavo biggrin.gif

2. o kai tarkim savaitgali pas mane vistiek 6 val zadintuvas skamba, tai vyras net negirdi  blink.gif Miega jis atsijunges ir ne nepastebi, kada as ta BT pasimatuoju  lotuliukas.gif

1. drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif butent...

2. gal staigiai pasoki nuo zadintuvo,kaip uzvesta, ir ji isjungi, gal del to ir negirdi... biggrin.gif Super vyrukas,kad taip smagiai ilsisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saule_: 19 kovo 2011 - 01:42
QUOTE(_Saule_ @ 2011 03 19, 02:41)
1.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif butent...

2. gal staigiai pasoki nuo zadintuvo,kaip uzvesta, ir ji isjungi, gal del to ir negirdi...  biggrin.gif Super vyrukas,kad taip smagiai ilsisi  thumbup.gif

man uztenka ranka istiesti ir "uzsnoozinti" zadintuva biggrin.gif Be to, gan tyliai ji nusistacius, nes as vistiek girdziu, o vyro va net nepazadina thumbup.gif
Atsakyti