Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 03, 14:30)
Sveiki,
Norejau paklausti ar D reikia gerti tik viena cikla ar daugiau? ( si men. suleidau Pregnyl ir po O liepe gerti po  viena tabl. 2 kart per diena) Ir pasake jei ateis mmm tada GN reikes daryti, nors as jau save paruosiau moraliskai LP. O jei neates ( kiekviena diena D maldauju kad tik neateitu) tai galima staigiai nutraukti D? nieko man nepasake g.gif

Nenutrauk, kol neisitikinsi, jog nesilauki, butinai pasidaryk NT arba priduok krauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 03 03, 17:54)
Nenutrauk, kol neisitikinsi, jog nesilauki, butinai pasidaryk NT arba priduok krauja 4u.gif

Dekui mirksiukas.gif , o doze palikti kaip ir buvo ar sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 03, 14:48)
Dabar visai nenoriu pas ja eiti, jei i mano PRL pasake normoj ( 503) ir nesvarbu kad pieno turiu  doh.gif

pastojimui PRL per didelis

QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 03, 16:03)
Dekui  mirksiukas.gif , o doze palikti kaip ir buvo ar sumazinti?

palik tą pačią, tik jei būsi pastojusi ir pradėtum kraujuoti ar teplioti, tada rekomenduoja didinti dozę, būna kad D parduoda ir be recepto
Atsakyti
as jau ne nepamenu kada D pirkau su receptu.. g.gif Paprasai ir duoda vaistinej smile.gif Geriau ji per pirma nestuma diena dienon beveik 2 men.. Tik gaila vistiek nepasiseke sad.gif Bet cia jau kitos bedos buvo..
beje, kas yra GN??
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 03, 20:56)
beje, kas yra GN??

gimdos nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 03, 22:32)
pastojimui PRL per didelis
palik tą pačią, tik jei būsi pastojusi ir pradėtum kraujuoti ar teplioti, tada rekomenduoja didinti dozę, būna kad D parduoda ir be recepto

Vakar dar nuejau pas paprasta gine del PR ir D. Tai ir jinai paske kad PRL normoj, net pradejau ginciuotis su ja ( tai ir pienas siaip sau yra doh.gif ) doh.gif nu dar laukiu susitikimo su endokrinologu, bet tik kovo 25 d. Jau visi gydytojai mane taip uzkniso doh.gif , jei ir PRG per mazas nejaugi nuo vieno ciklo susiregulios unsure.gif
Jei sulauksiu mmm, neeisiu pas gyd., dar kokius du menesius pagersiu D po O 15 dienu ir jei jau tada nieko tada LP.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 03, 21:56)
gimdos nuotrauka

aaa... nes as ir galvoju, kad gimdymo namai sitam kontekste visiskai ne prie ko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 04, 09:05)
jei ir PRG per mazas nejaugi nuo vieno ciklo susiregulios  unsure.gif
Jei sulauksiu mmm, neeisiu pas gyd., dar kokius du menesius pagersiu D po O 15 dienu ir jei jau tada nieko tada LP.

Matai ne visos paprastos endokrinologės vienodai interpretuoja tuos rezultatus, viena kai hormonas normoj šiaip, bet kita kai norima pastoti, dėl to ir yra endokrinologų kurie dirba su nevaisingumu, ta pas kurią aš lankausi dar siauriau dirba-su turinčiomis PKS
Jei tavo organizmas greitai pasiduos, gal ir vieno ciklo pakaks
Atsakyti
Pirmoji ciklo puse:

(FSH) 5,69 U/l
(LH) 5,10 U/l
(E2) 137 pmol/l
(TSH,TTH) 1,97 mIU/l

Antroji ciklo puse:

(PRL) 339 mIU/l
(TTE) 1,02 nmol/l
(PGN) 12,5 nmol/l
(CMV) IgG tyr. imonufer metodu 6,31 koef.
(CMV) IgM tyr. imunofer. metodu 0,338 koef.
Toxoplasma gondii IgM nustatymas imunofermentiniu metodu 0,053 koef.
Toxoplasma gondii IgG nustatymas imunofermentiniu metodu <5,00 U/ml

gal galite kasnors pakomentuoti,kas nors kiek gaudotes?... nes as pati tai pirma karta ejau tokiu tyrimu ir nieko nesuprantu, o pas daktare dar negreit,o labai labai idomu kas cia yra,ko cia nera pas mane unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saule_: 04 kovo 2011 - 11:33
laba diena,
gal galetumete pagelbeti. nieko nesuprantu as siuos tyrimus.
gerai? ar blogai?
E2 -151,31
FSH -8,2
LH -3,7

aciu 4u.gif
Atsakyti

buvau ne viska surasiusi
E2 - 151,31
Vyr. 42.6-151.2
Mot pagal faz
Foliku faz 69,4-905,4
Ovuliac 130,3 -2094,8
liutealine f. 82,2 -939,5
postmenopauze 7-163,3

FSH -8,2

folikul- 2,5 -10,2
ovuliac 3,4-33,4
liuteal 1,5-116,3
postmenop 23-116,3

LH -3,7
folik 1,9-12,5
ovuliac 8,7 -76,3
liutea 0,5-16,9
postmenpo 15,9-54

Atsakyti
Sveikos mergaites, labai reikia jusu konsultacijos nes jau baigiu susipainiot

Pries pusmti prasidejo bedos su oda.Pradejo labai berti nugara ir krutine.Taip pat veido oda pasidare jautri ir alergiska.Perejus per daug dermatologu, jie patare isistirti hormonus.

Pasidariau siuos tyrimus:
E2 - 22.67 pg/ml
testo - 0.365 ng/ml
PRL - 835.2 uIU/ml
LH - 6.99 mIU/ml
FSH - 6.58 mIU/ml

Jokiu kontraceptiku nenaudoju, menesines visada reguliarios +- 3 dienos.
Ginekologe pasake, kad blogas LH ir FSH hormonu santykis, ale turetu buti 2/1 o yra 1/1/.

Prasau sakykit, kiek visur pasiskaiciau, tai kaip tik LH ir FSH santykis turi buti 1/1

Ar gali buuti kad daktare nustate netokia diagnoze ?

Atsakyti