Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(diukute @ 2011 02 23, 16:37)
sveikos mergaites,
noreciau Jusu konsultacijos ar labai blogai jei mano LH 18.56 IU/l???

Cia ne normu nereikia, mano zinimis jam kitokiu normu ir nera, tai pagal standartines normas, jis gan aukstokas unsure.gif
Atsakyti
taip, LH virsija normu ribas jis dabar pas mane 18,56IU/l (norma 2,4-12,6), o FSH 9,5IU/l(norma 3,5-12,5)
labai lauksiu Jusu komentaru... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2011 02 24, 19:38)
taip, LH virsija normu ribas jis dabar pas mane 18,56IU/l (norma 2,4-12,6), o FSH 9,5IU/l(norma 3,5-12,5)
labai lauksiu Jusu komentaru... smile.gif

Sveikutė, mano šio ciklo tyrimų rezultatai FSH 7,5 IU/l, o LH 19,4 IU/l (normos tokios pačios) jau buvau pasiruošusi nuo kito ciklo pradėti stimuliacijas, tačiau dabar negaliu patikėti, kad žiūriu į vis ryškėjančias II juosteles rolleyes.gif Linkiu, kad tai liktų tik skaičiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Reikia patarimo 4u.gif Ar gali buti, kad gine susimaise surasydama, kada reikia atlikti lyt. hormonu tyrimus? Ar tiesiog mano atveju tuos tyrimus reikia atlikti butent tomis dienomis?

Surasau, ka man uzrase gine:
FSH, LH, prolaktinas - 2, 3 ,4 ciklo diena,
progesteronas - 22, 23, 24 ciklo diena.
Mano ciklas - mazdaug 35 dienos.

Ar buvo kam nors paskirta tirti prolaktina ciklo pradzioje, o ne antroje puseje, kaip rasoma pirmame temos puslapyje? g.gif
Buciau dekinga uz atsakyma rolleyes.gif

Kur darotes lyt. hormonu tyrimus? Kur jie pigiausi Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 02 28, 11:18)
Kur darotes lyt. hormonu tyrimus? Kur jie pigiausi Vilniuje?

mano didelei nuostabai, AIDS centre zymiai pigiau, nei tarkim polikl... Maniau, kad "ai, jei skirtumas pora litu, tai nesitrankysiu per miesta be reikalo".. O pasirodo, tas skirtumas normalus toks.. blink.gif Polikl. kainuoja apie 36 lt/tyrimas, o AIDS laboratorijoje 20 lt.
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 28, 11:22)
mano didelei nuostabai, AIDS centre zymiai pigiau, nei tarkim polikl... Maniau, kad "ai, jei skirtumas pora litu, tai nesitrankysiu per miesta be reikalo".. O pasirodo, tas skirtumas normalus toks..  blink.gif Polikl. kainuoja apie 36 lt/tyrimas, o AIDS laboratorijoje 20 lt.

Medicinoj praktikoje ka tik teiravausi, 1 tyrimas kainuoja 28 Lt. O AIDS centra kaip rasti? nes per google ismeta pasenusia info.. Gal zinote adresa arba tel. numeri? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 28 vasario 2011 - 10:40
jie ten kazkaip reorganizavosi, jungesi, tai dabar ju laboratorija yra Geliu g. 9, tel. 2337925. Dirba nuo 8-15 val. Atsakymai sake kita diena buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 28, 11:46)
jie ten kazkaip reorganizavosi, jungesi, tai dabar ju laboratorija yra Geliu g. 9, tel. 2337925. Dirba nuo 8-15 val. Atsakymai sake kita diena buna smile.gif

dekui labai 4u.gif sake, kad laikinai kelias dienas jie nedirba ir informacijos neteikia, nes juos uzliejo kazkas is virsaus... blink.gif tai bandysiu savaites gale vel pasukti...
Atsakyti
reikia truputi pagalbos
dariausi tyrima, tai
progesteronas 3,22 nmol (lygtais) 21 d.

kaip suprantu labai mazas, ane?
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2011 02 28, 17:05)
reikia truputi pagalbos
dariausi tyrima, tai

Per daug mazas, turi kreiptis pas gine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2011 02 28, 18:05)
reikia truputi pagalbos
dariausi tyrima, tai

pas mane buvo 4,14nmol tai manau parodo, kad O tikrai nebuvo...
Atsakyti
bet kazkaip pas mane ta menesi ciklas buvo ne 28 d. o net 37 d.
tai manau tas tyrimukas nelabai ka ir parode....
Atsakyti