Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Simon@ @ 2011 02 16, 18:14)
Ankstesnius mėn. buvo 10DPO, o šį tik 9DPO ir 10 d. atkeliavo mmm.

PRG tavo geras, bet apvaisintam kiaušinėliui įsitvirtinti per mažai DPO g.gif reiktų bent 13DPO antroji fazė paprastai "prailginama" geriant Duphaston'ą kuris šiaip yra progesteronas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atera @ 2011 02 23, 11:07)
Sveikos dar karteli, gal kuri galite padeti susigaudyti siuose tyrimu atsakymuose, nes dar negretai susitiksiu su savo gydytoja, o labai neramu..

Progesteronas geras, O įvykusi. Prolaktinas per aukštas, gal laukiesi? mirksiukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 23, 13:24)
PRG tavo geras, bet apvaisintam kiaušinėliui įsitvirtinti per mažai DPO  g.gif  reiktų bent 13DPO antroji fazė paprastai "prailginama" geriant Duphaston'ą kuris šiaip yra progesteronas  g.gif

Turiu aš tą Duphaston'ą, paskyrė man, nes ciklas ilgokas ir nelabai reguliarus 29-40 d. Tik, kad liepė gerti nuo 15 c.d. 10 dienų po 1 tabl. doh.gif Po tokio išgėrimo, ne mmm atkeliavo, bet O. Tai supermamos pagalba išsiaiškinau, kad geriama tik po O. Reikės šį ciklą po O sugerti tuomet. Tik ar po 1 tabl. užtenka į dieną antros fazės pailginimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2011 02 23, 13:07)
Turiu aš tą Duphaston'ą, paskyrė man, nes ciklas ilgokas ir nelabai reguliarus 29-40 d. Tik, kad liepė gerti nuo 15 c.d. 10 dienų po 1 tabl. doh.gif  Po tokio išgėrimo, ne mmm atkeliavo, bet O.  Tik ar po 1 tabl. užtenka į dieną antros fazės pailginimui?  g.gif

jei tau reikia sureguliuoti ciklą, tai ginės pora ciklų pradžioj liepia jį gerti nekreipiant dėmesio į O, jei tau reikia antąją fazę prailginti neužslopinant O tai gerti pradėti kokią 2-3DPO, vienos tabletės pakako man
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2011 02 23, 12:07)
Progesteronas geras, O įvykusi. Prolaktinas per aukštas, gal laukiesi?  mirksiukas.gif

Aciu Simon@ 4u.gif 4u.gif gaila, bet nesilaukiu verysad.gif tuomet reiskia dar reikia reguliuotis vaistukais prolaktina..
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 23, 12:24)
PRG tavo geras, bet apvaisintam kiaušinėliui įsitvirtinti per mažai DPO  g.gif  reiktų bent 13DPO antroji fazė paprastai "prailginama" geriant Duphaston'ą kuris šiaip yra progesteronas  g.gif

Merginos ir su 8 DPO pastoja, todel tai dar ne rodiklis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 23, 13:38)

turbūt būna, man pora gerų ciklų buvo bet su 11DPO nepavyko
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 23, 13:43)
turbūt būna, man pora gerų ciklų buvo bet su 11DPO nepavyko

Nieko nuostabaus, gi kai kuriom viskas kaip pagal vadoveli, o rezultato nera, o kitu ir ciklai nereguliarus ir t.t., o vis tiek pavyksta nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, man buvo priskirtas BROMOCRIPTIN, tačiau šiuo metu man nebereikia, turiu tris atliekamus pakelius (nepazeisti, galiojimo data nepasibeigusi), jei ka domina, rasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 23, 14:13)
jei tau reikia sureguliuoti ciklą, tai ginės pora ciklų pradžioj liepia jį gerti nekreipiant dėmesio į O, jei tau reikia antąją fazę prailginti neužslopinant O tai gerti pradėti kokią 2-3DPO, vienos tabletės pakako man

Na reguliavimui netiko, nes ciklai ovuliaciniai ir O tik užslopinama ir dar labiau nukeliama. Tai sugersiu ne nuo 15 d., o po O. 4u.gif

QUOTE(Atera @ 2011 02 23, 14:17)
Aciu Simon@  4u.gif  4u.gif gaila, bet nesilaukiu  verysad.gif tuomet reiskia dar reikia reguliuotis vaistukais prolaktina..

Kiek žinau prolaktinas trukdo O, o pas tave ji įvyko mirksiukas.gif Nors gal vistiek reikia mažinti. Ir pačiai įdomu, koks prolaktino vaidmuo, jei O vyksta, o jis per didelis (mano aukštesnis, bet normose).

QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 23, 14:38)

Vadinasi vilties yra ir su trumpom antrom fazėm ir be Duphastono smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
noreciau Jusu konsultacijos ar labai blogai jei mano LH 18.56 IU/l???
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2011 02 23, 18:10)
Ir pačiai įdomu, koks prolaktino vaidmuo, jei O vyksta, o jis per didelis (mano aukštesnis, bet normose).

Mane irgi domina sis klausimas, nes vakar buvau pas gyd. su savo tyrimais(PRL Prolaktinas (mIU/I)- 508,11 Norma Mot. 59-619
PRG Progesteronas (nmol/I)- 43,22 Norma folikulinė fazė 0,48-4,45
Ovuliacinė fazė 2,4-9,4
liutealinė fazė 10,62-81,28
padaryti 20 CD) ir galvojau kad pasakys kad per didelis PRL, o jinai pasake viskas tvarkoj su PRL, o progesteronas per mazas, tai vakar suleidau Pregnyl, o po O paskire gerti 14 dienu Duphaston
Gal kas pakomentuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2011 02 23, 16:10)
Kiek žinau prolaktinas trukdo O, o pas tave ji įvyko  mirksiukas.gif Nors gal vistiek reikia mažinti. Ir pačiai įdomu, koks prolaktino vaidmuo, jei O vyksta, o jis per didelis (mano aukštesnis, bet normose).

Na mergaitės nepasakysiu KAIP PRL trugdo pastoti, bet man gydytoja pasakė, kad jis turi būti kuo arčiau 200, nepaisant to kad normos yra visgi aukštesnės. Jau kartojuosi. blush2.gif

Diukute, be normų nieko nepakomentuosiu, bet to LH be FSH mažai info duoda g.gif
Atsakyti