Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(_Saule_ @ 2011 01 29, 23:57)
noriu paklaust,jei bus i tema... kiek mazdaug kainuoja issitirti hormonus. Kai tiria pirmom ciklo dienom ir paskiau apie 21-22-23d.?  4u.gif

nesvarbu ar ciklo pradžioj ar pabaigoj, 20-30lt už vieną hormoną + apie 5lt už kraujo paėmimą
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 30, 09:29)
nesvarbu ar ciklo pradžioj ar pabaigoj, 20-30lt už vieną hormoną + apie 5lt už kraujo paėmimą

Labai aciu uz informacija.O cia nesvarbu kur? Nes as kazka praklausiau,buvau pirma syki su vyru vaisingumo klinikoj vakar ir ten kai prisnekejo visko ko reikes,kokius tyrimus, kur,kada,kas.. tai susimaise galva... man taip atrode,kad apie 1000 kainuos doh.gif unsure.gif O kas apie tiek kainuos tada?.. unsure.gif nes atsimenu daktare minejo tokia suma... unsure.gif
Atsakyti
Merginos, jus man pasakykit jeigu pas mane FSH 8, tai jau labai blogai? Nuo kada klimaksas prasideda, nuo 12 FSH?
Kaip dare hormonu tyrimus, tai gyd. sake viskas ok, o dabar po lapar. sako pati isvaizda kiausidziu negrazi, galvoju, gal jau rezervas baigiasi ir klimaksas arteja sad.gif Pasiziurejau kiek pas mane FSH yra. Gal kas pakomentuosit? Aciu wink.gif
Atsakyti
truputi su kvailu klausimu, ale pamirsau gines paklaust. pirma karta tirsiuos hormonus, tai nezinau kaip daryt. reik ir 3 CD tirtis ir 7DPO. tai 3 CD jau buvo praejus, kai paskyre tyrima, dabar galvoju ryt darytis tuos kur 7 DPO. ale tada gausis kad 3CD tyrimai bus jau naujo ciklo. ar verta man tada ryt darytis? gal gi geriau vienociklo kad rezultatai butu?
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 01 30, 11:44)
Labai aciu uz informacija.O cia nesvarbu kur? Nes as kazka praklausiau,buvau pirma syki su vyru vaisingumo klinikoj vakar ir ten kai prisnekejo visko ko reikes,kokius tyrimus, kur,kada,kas.. tai susimaise galva... man taip atrode,kad apie 1000 kainuos  doh.gif  unsure.gif O kas apie tiek kainuos tada?..  unsure.gif nes atsimenu daktare minejo tokia suma...  unsure.gif

nu nežinau kas tau 1000 kainuos, gal pati kokia IUI procedūra, nes šiaip ciklo pradžioj 3 hormonai (apie 100lt) ir ciklo antroj pusėj 3 vėlgi ta suma, nebent dar lieps tirti LPL "zarazas" g.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 30, 12:28)
truputi su kvailu klausimu,

aš daryčiausi viename cikle, nors kitos sako kad ne taip ir svarbu
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 09:55)
na ryškių juostelių gali dar ir nebūti, ryškiausios būna kai mmm "užtrunka" savaitę, dvi  mirksiukas.gif
na aš paskutiniam hormonų tyrime turėjau vėl pašokusį PRL nors vartojau vaistus jam mažinti, rezultatas buvo 438, gydytojai sakau "aš nėščia" ji sako "matau" klausiu "iš ko?" "iš padidėjusio PRL" tai man paskyrė biški didesnę dozę vaistukų jam mažinti.
Žodžiu lauk pora dienų, jei mmm nebus, kartok NT ir ieškok vaiduoklio

Vaje, kaip gaila, bet siand. atejo nelauktos mmm verysad.gif labai nusiminiau.. norim kuo greiciau sulaukti dar vienos atzalos - buvau sveikut sveikutele, o per 1.5 metu va kaip pasikeite viskas. Neiskentusi pasiskambinau gydytojai - ji man paminejo, kad reikes pagerti bromokriptina.Kvaila klausima uzduosiu - ar ilgai trunka toks gydymas - ta prasme per kiek laiko galima pamazint PRL ir PRG kieki ? ar galima pastoti tarkim jei ir siek tiek ne normos ribose tie hormonai yra?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 30, 17:33)
nebent dar lieps tirti LPL "zarazas"  g.gif

o kas tas yra? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saule_: 30 sausio 2011 - 18:04
QUOTE(Atera @ 2011 01 30, 17:33)
ar ilgai trunka toks gydymas - ta prasme per kiek laiko galima pamazint PRL ir PRG kieki ? ar galima pastoti tarkim jei ir siek tiek ne normos ribose tie hormonai yra?

priklauso kaip pasiduoda greitai organizmas: mėnesį, du. g.gif Net jei hormonai nėra idealūs-pastojama mirksiukas.gif tau PRL reikės mažinti, o vat PRG geriau didesnis mirksiukas.gif

QUOTE(_Saule_ @ 2011 01 30, 18:04)
o kas tas yra?  unsure.gif

Lytiškai Plintančios Ligos, aš turėjau omenyje: chamidijas, ureaplazmas, mikroplazmas...negero pridaro organizme; jei jų randa-gydomi abu partneriai antibiotikus, paskui po poros mėn tyrimą reikia kartoti, kad matytų ar zarazos nėbėr
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 30, 17:34)
priklauso kaip pasiduoda greitai organizmas: mėnesį, du.  g.gif  Net jei hormonai nėra idealūs-pastojama  mirksiukas.gif  tau PRL reikės mažinti, o vat PRG geriau didesnis  mirksiukas.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 30, 19:34)
Lytiškai Plintančios Ligos, aš turėjau omenyje: chamidijas, ureaplazmas, mikroplazmas...negero pridaro organizme; jei jų randa-gydomi abu partneriai antibiotikus, paskui po poros mėn tyrimą reikia kartoti, kad matytų ar zarazos nėbėr

ačiū už išsamų atsakymą, šitam kiek suprantu irgi turiu siuntimą. Tikiuos zarazų nėr, o jei ir bus tai lengvai vaistukais viskas bus pagydoma. Ech... kaip sunku pozityviai nusiteikti kai šitokių visokių tyrimų reiks praeit... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 01 30, 21:20)
Ech... kaip sunku pozityviai nusiteikti kai šitokių visokių tyrimų reiks praeit...  doh.gif

tas zarazas būtina išgydyti dėl būsimo vaiko sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

gal galit ka nors pakomentuoti? lankausi pas Sidlauska, liepe issitirti skydliauke, nes 2 metus gydausi hiperprolaktinemija su neaiskia kilme.

kazin, tokie tyrimo rezultatai gali itakoti pakilusi prolaktina? g.gif verysad.gif

Tirotropinas (TTH, TSH) (0.27 - 4.2) 1.690 mIU/l
Laisvas tiroksinas (FT4) (12 - 22) 17.30 pmol/l
Laisvas trijodtironinas (FT3) (3.1 - 6.8) 4.31pmol/l
Skydliaukės mikrosominiai antikūnai (ATPO) (Iki 34 ) 11.68kIU/l
Atsakyti