Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 19, 11:03)
kiek ziurejau internete - tai endemike po 27, kitur po 35-40 LT. turbut pigiau ir nera niekur smile.gif ?

"Geromedoj" 25-30 vienas tyrimas, iš tiesų situacija būna kad vienoj laboratorijoj vienas hormonas pigesnis kitoj kitas, tai kai paskambini ir suvardiji kokius reikia darytis ir pati susipliusuoji-pamatai kad tarp laboratorijų koks 10lt skirtumas tada ir svarstai kuri arčiausiai tavęs mirksiukas.gif Perskambink.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 19, 11:07)
Pabandyk Geromedoj, ten jei neklystu po 25 litus tyrimas

QUOTE(agiute @ 2011 01 19, 11:07)
lullaby Aids centre, jei gerai prisimenu LH FSH - 21 lt, PRG - 27 lt, PRL nežinau dariausi kitur, ir kainavo be proto 40 rolleyes.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 19, 12:23)
"Geromedoj" 25-30 vienas tyrimas, iš tiesų situacija būna kad vienoj laboratorijoj vienas hormonas pigesnis kitoj kitas, tai kai paskambini ir suvardiji kokius reikia darytis ir pati susipliusuoji-pamatai kad tarp laboratorijų koks 10lt skirtumas tada ir svarstai kuri arčiausiai tavęs  mirksiukas.gif Perskambink.

aciu visoms uz atsakymus 4u.gif

turesiu kas veikt biggrin.gif
Atsakyti
O gal galit patarti kur Kaune hormoninius tyrimus daro pigiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2011 01 20, 11:02)
O gal galit patarti kur Kaune hormoninius tyrimus daro pigiausiai  4u.gif

Pasidomek Via Medica klinika prie Topolio mirksiukas.gif Kazkada ten dariausi HCG, tai patiko aptarnavimas thumbup.gif Jie daro ir hormoninius tyrimus, jei neklystu ir savo tinklapiuka turi. 4u.gif
Atsakyti
pigiausiai, kiek pastebėjau, daro poliklinikose, o ne privačiuose centruose..
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2011 01 20, 19:11)

pigiausiai... o atsakymai po savaites buna? ir dar eileje laukti, kad juos suzinoti? doh.gif ar pasikeite situacija siuo klausimu per pora metu?
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2011 01 20, 19:11)

drįsčiau dar ginčytis, aš pridavinėjau poliklinikoj paprastą kraują, o mergina atėjusi tipo "man hormonus ištirkit" protinga laborantė sako, "tai kad jų daug yra, kiekvienas kainuoja 20-30lt, tai jūs pirma sužinokit kurių reik" aš tuo metu jau tirdavausi privačiose ir kainos tos pačios. valstybė hormoninių tyrimų nekompensuoja, tai moki pati, atsakymai būna kitą dieną
Atsakyti
na, matyt tai irgi nuo miesto priklauso. Arba man pasisakė smile.gif Nes turėjau galimybę palyginti, tai atsakymai būna tą pačią dieną (žinoma, popiet). Bet tai reikia rinktis tada, ar pigiai, ar patogiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 20, 19:36)
Pasidomek Via Medica klinika prie Topolio  mirksiukas.gif Kazkada ten dariausi HCG, tai patiko aptarnavimas  thumbup.gif Jie daro ir hormoninius tyrimus, jei neklystu ir savo tinklapiuka turi.  4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif Gal pakomentuotumete mano tyrimu rezultatus? ax.gif Tyrima dariau 5 cd:
LH 5.69 mIU/ml
FSH 6.88mIU/ml
E2-52.43 pg/ml

Kokios butu idejos? Estradiolis mazokas? g.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2011 01 25, 09:52)
Labas rytas, mergaites  4u.gif  Gal pakomentuotumete mano tyrimu rezultatus?  ax.gif  Tyrima dariau 5 cd:
LH 5.69 mIU/ml
FSH 6.88mIU/ml
E2-52.43 pg/ml

Kokios butu idejos? Estradiolis mazokas?  g.gif

Aciukas  4u.gif

LH/FSH santykis 0.82 tai kaip ir biski mažokas o dėl E2 normų reik
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 25, 10:56)
LH/FSH santykis 0.82 tai kaip ir biski mažokas o dėl E2 normų reik

E2 normos rasomos 10-178 pg/ml ax.gif
Atsakyti