Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(tikinti35x @ 2010 12 13, 15:37)
Tyrimai daryti 3DPO
Pagaliau rezultatai.... nieko nesuprantu..ima nervai. Padekite prasau issiaiskinti!
Gavau tyrimu rezultatu lapeli..., bet nesuprantu, cia surasau kaip surasyta, kur skliausteliuose, ten suprantu  yra norma, i normas kaip ir tilpciau ar ne???...

Testosteronas 12.34 nmol/l    D:-(0.100-38.50)
Progesteronas 8.86 ug/1        D:-(0.100-27.00)

..bet dar prisegti du lapeliai su tokia informacija:

Testosteronas (nmol/L):
Vyrai:  9.9-27,8
Moterys: 0.22-2.9

Progesteronas (ug/L):
Vyrai 0,2-1.4
Moterys:
Folikuline faze: 0.8-1.5
Ovuliacine faze: 0.8-3.0
Liuteinine faze: 1.7- 27.0
Postmenopauze: 0.1-0,8

Vadovaujantis prisegtais lapeliais, tai testosteronas labai virsija normas????...bet ka tada reiskia  (Testosteronas 12.34 nmol/l    D:-(0.100-38.50)) ar cia kazkas kita... ne normos?

Labai issipleciau, jeigu kas galite padeti issiaiskinti, busiu labai dekinga..

Sveikos senai matytos mergaites... smile.gif Gryzau is ligonines , kur buvau paguldyta itariant esant antinksciu augliui del per didelio testosterono kiekio. Cia buvau rasiusi issigandusi del tokiu tyrimu. Padare visus tyrimus, magnetini rezonansa, ogi viskas gerai, pasake, kad laboratorijos klaida. Todel noriu patarti ir Jums, jeigu nesanoningi tyrimu rezultatai pakartokite kitoje laboratorijoje...bus maziau nervu. Pasirodo tokiu klaidu pasitaiko....
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 16, 11:41)
pirmiausia bandyk pakelti TES vartodama kuo daugiau gyvulinės kilmės riebalų: sviestas, daugiau jautienos kiaulienos valgyk. Nors man tai ne visai padėjo, tačiau mane šėrė vaistu mažinančiu TES nors gydytojas tai neigė. Mane jis pats gąsdino kad su per mažu TES nepastosiu.
PRL turi sumažinti kuo arčiau 200, nes vėlgi nepastosi. Tai padaroma geriant vaistukus. pas mane buvo apie 250 vistiek gydytoja davė vaistų-pirmą ciklą pavyko wink.gif

Bet daro TIEK IVF be VISŲ hormonų  doh.gif

Aciu, Siguliuk. Tikrai siu produktu vartoju mazai. Daugiau renkuosi vistiena ir zuvi. Teks keisti valgymo iprocius.
Nelabai supratau, ar tau vaistus dave mazinti, ar didinti TES ir kokie tai vaistai?
Tai pat kokius vaistus vartojai, kad sumazinti PRL? O pirma cikla pavyko kas - pastoti?
Ir dar viena mintis man kirba, ar pradejus vartoti tokius vaistus, dideja kuno svoris?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu siokia tokia problemele. jau pora metu kovoju su hiperprolaktinemija... visada pavyko suvaldyti ta PRL su 0.5 tabletytes BR 2 kart per diena. taciau sumasciau pabandyti sumazinti doze ir mesti ir prisidariau...zinoma uzkilo doh.gif . dbr jau menesis geriu BR jau ir padidinus doze po 0.75 tabl per diena ir BR man nebekrenta. verysad.gif

nebezinau ka daryti, kaip ta PRL numusti, negi didinti doze? o gal dar per anksti nerimauti, reikia palaukti, kad ta doze suveiktu? mano daktaras pasake: tiesiog zaist su dozem: uzkyla - padidini, nusimusa - mazinti. g.gif
planuojame nestuke.gif o cia dar tas prolaktinas visas kortas sumaise... verysad.gif verysad.gif

gal keisti gydytoja? gal kuri nors zino gera endokrinologa kns? apie Kazanaviciu esu nemaloniu atsiliepimu girdejus. Kaip jums Sidlauskas?
Atsakyti
Sveikutes kas gali pakomentuoti MB vyriskus hormonu tyrimus?

tai jokiu ideju? blink.gif

folitropinas IU/I (1,5-12,4) 4,09
prolaktinas mIU/I (86-324) 336,50
liutropinas IU/l (1,7-8,6) 3,11
testosteronas (9,9-27,8) 17,66

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2011 01 17, 09:17)
Kaip jums Sidlauskas?

Sidlauskas is tos pacios kontoros, kaip ir Kazanavicius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2011 01 16, 14:17)
Siguliuk, gal parasysi savo istorija, kuria tu praejai iki pastojimo?  mirksiukas.gif 

brūkštelsiu, kai laiko truputį daugiau rasiu wink.gif tik gal į až, nes forume jau buvau bendrais bruožais rašiusi

QUOTE(dangutex @ 2011 01 16, 18:57)
Aciu, Siguliuk. Tikrai siu produktu vartoju mazai. Daugiau renkuosi vistiena ir zuvi. Teks keisti valgymo iprocius.

*na kaip mano ankstesni gydytojas sakė-vištiena tai ne mėsa, tai dinozauras lotuliukas.gif sviestą jau 2 metai kaip valgau, grietinę riebią ir t.t. vaistą gėriau THYBON jis ten bendrą skydliaukės veiklą kūrė, tačiau tuo pačiu mušė ir taip žemą TES, paklausus gydytojojo ar taip nėra, pasakė NE, melavo, daugiau nėjau pas melagį. PRL mažinimui geriu ketvirtį tabletės vieną kartą per dieną Bromocriptino, pirmą ciklą pastojau, bet be Brom gėriau Tiroksiną TTH pareguliuot, vit.D ir geležį (nes feritinas per mažas) kūno svoris nuo vaistų man nukrito apie 1,5kg doh.gif

QUOTE(Bordini @ 2011 01 17, 08:17)
gal keisti gydytoja? gal kuri nors zino gera endokrinologa kns? apie Kazanaviciu esu nemaloniu atsiliepimu girdejus.

man jis melavo-to nedovanosiu schmoll.gif turi būt gudresnė už jį norit gauti optimalų gydymą
Atsakyti
Kad jau papuoliau į bėdą, tai seniai čia buvusi vėl pagalbos ieškau. Gal kas nors žinote, ar labai trumpo mm ciklo (10dienų) FSH, LH duomenimis, kad ir trečią c. d., galima pasitikėti. Pasiėmiau tyrimų rezultatus, kurie akivaizdžiai menopauzės.
Gal kas nors tyčia ar netyčia esate susidūrę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 17, 14:30)
* brūkštelsiu, kai laiko truputį daugiau rasiu wink.gif tik gal į až, nes forume jau buvau bendrais bruožais rašiusi
** vaistą gėriau THYBON jis ten bendrą skydliaukės veiklą kūrė, tačiau tuo pačiu mušė ir taip žemą TES, paklausus gydytojojo ar taip nėra, pasakė NE, melavo, daugiau nėjau pas melagį

* Buciau labai labai tau dekinga 4u.gif Labai dziaugiuos del taves, kad pavyko nestuke.gif wub.gif
** Ir man buvo tas pats, ir man nuolat kirbejo tas pats klausimas: kaip kelti T, jeigu ji musa thybonas doh.gif Paklausiau jo to, bet jis kazkaip, nepamenu jau kaip, issisuko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 17 sausio 2011 - 17:49
QUOTE(valerie @ 2011 01 17, 17:49)
** Ir man buvo tas pats, ir man nuolat kirbejo tas pats klausimas: kaip kelti T, jeigu ji musa thybonas  doh.gif Paklausiau jo to, bet jis kazkaip, nepamenu jau kaip, issisuko  doh.gif

aš tiesiai šviesiai pakišau TES rezultatus iki thybono ir paskui jau geriant jį, akivaizdžiai skaičiai "susitraukė" klausiu: "ar negali jis mažinti?" atsako: "jokiu būdu, mažai mėsos valgai" atsakau: "daugiau nebent miegodama valgyt tik galėčiau" nes tada buvau pamiršusi net sūrio skonį....ir ką sužinau po poros dienų? kad VK tą vaistą skiria TES MAŽINIMUI blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal galit pakomentuoti? Daryta 3CD
Prolaktinas (PRL)
11,6
Folikulinė fazė 4.5 - 33 ng/ml

Folikulus stimuliuojantis
hormonas ( FSH)
4,24
Folikulinė fazė 2.8 - 11.3 mIU/ml

Liuteinizuojantis hormonas (LH)
5,71
Folikulinė fazė 1.1 - 11.6 mIU/ml
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 17, 20:10)
aš tiesiai šviesiai pakišau TES rezultatus iki thybono ir paskui jau geriant jį, akivaizdžiai skaičiai "susitraukė" klausiu: "ar negali jis mažinti?" atsako: "jokiu būdu, mažai mėsos valgai" atsakau: "daugiau nebent miegodama valgyt tik galėčiau" nes tada buvau pamiršusi net sūrio skonį....ir ką sužinau po poros dienų? kad VK tą vaistą skiria TES MAŽINIMUI  blink.gif

As pas ta pati gydytoja buvau ir ziuriu man skirti tie patys vaistai.
Sia savaite nueisiu dar pas viena endokrinologa.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 17, 20:10)
aš tiesiai šviesiai pakišau TES rezultatus iki thybono ir paskui jau geriant jį, akivaizdžiai skaičiai "susitraukė" klausiu: "ar negali jis mažinti?" atsako: "jokiu būdu, mažai mėsos valgai" atsakau: "daugiau nebent miegodama valgyt tik galėčiau" nes tada buvau pamiršusi net sūrio skonį....ir ką sužinau po poros dienų? kad VK tą vaistą skiria TES MAŽINIMUI  blink.gif

Na, sita as zinojau, kad taip veikia thybonas: jis pagreitina medziagu apykaita ir todel sumazeja androgenu kiekis. Kaip sakiau, jis man nesugebejo atsakyt i klausima, kaip man pakelti T kieki geriant thybona, kuris ji mazina doh.gif
Nu bet jis is eiles visoms ji israso, o tai jau tikrai baisu, stumia neregistruota Lietuvoje vaista ir uz pasekmes atsakai pats 4u.gif
Ir is viso, si kontora man labiau panasi i pinigu darymo kontora, nei i medicinine istaiga.

QUOTE(paliulaite @ 2011 01 17, 23:03)
Sveikos merginos. Gal galit pakomentuoti? Daryta 3CD

Tavo LH/FSH santykis yra 1,4, o tai rodo lengva polinki i PKS 4u.gif
Atsakyti