Man irgi idomu
21c.d.
progesteronas 40.39nmol/l
Prolaktinas-12.10 ng/ml
ar norma?
keista,nes kai dariausi pries kelis menesius mano progesteronas buvo zyyyymiai aukstesnis net 94.5nmol/l o dabar sumazejo
aciu labai
Laba diena, gal kas galetu pakomentuoti mano progesterono tyrimus? daryta 22 c.d., ciklas buna apie 34 dienos, skaiciukas 0,246.... kiek skaitau tai neatitinka absoliuciai jokiu normu aisku as dar nezinau kokie matavimo vienetai-nepaklausiau..bet pagal tai ka randu tai nei ng/ml, nei nmol/ml tokio skaiciaus normose nera
QUOTE(REVO @ 2011 01 06, 17:16)
Laba diena, gal kas galetu pakomentuoti mano progesterono tyrimus?
manau jokia O neįvyko, nors pagal tavo ciklo trukmę gal ir ankstoka daryta, jei BT nematuoji ir nežinau kelinta DPO, tai riektų daryt kažkur 7 dienos iki mmm
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 06, 21:22)
manau jokia O neįvyko, nors pagal tavo ciklo trukmę gal ir ankstoka daryta, jei BT nematuoji ir nežinau kelinta DPO, tai riektų daryt kažkur 7 dienos iki mmm
tai va as ir taip manau, kad nieko neivyko, nes labai keistai, taip niekada man nebuvo, visada matavau temperatura (apie du metus) ir visada turiu po O temperaturos pakilima, o sikarta temperatura laikos kaip pirmoj ciklo pusej. Pagal gydytoja tai man dabar 6 DPO, be to sitas ciklas stimuliuotas (pirmas kartas), bet kazkaip nepagavom O, pirma gydytoja sake, kad auga, o antra karta jau neberado folikulo, bet sake, kad gal ta diena ir sprogo jis, tai del to ir darem progesterona, kad paziuret, bet as ir manau, kad gal per anksti, nu vienu zodziu nieko nebesuprantu-kazkaip atvirksciai man ta stimuliacija suveike...
Labutis, gal jau daug kartu teiravosi daug kas, kur pigiausia Vilniuje be AIDS centro hormonus pasidaryti? gal Geromeda?
QUOTE(Viltė @ 2011 01 13, 17:59)
Labutis, gal jau daug kartu teiravosi daug kas, kur pigiausia Vilniuje be AIDS centro hormonus pasidaryti? gal Geromeda?
Geromedoj 25-30 už vieną tyrimą
Sveikutes kas gali pakomentuoti MB vyriskus hormonu tyrimus?
folitropinas IU/I (1,5-12,4) 4,09
prolaktinas mIU/I (86-324) 336,50
liutropinas IU/l (1,7-8,6) 3,11
testosteronas (9,9-27,8) 17,66
Aciu
folitropinas IU/I (1,5-12,4) 4,09
prolaktinas mIU/I (86-324) 336,50
liutropinas IU/l (1,7-8,6) 3,11
testosteronas (9,9-27,8) 17,66
Aciu
Labukas,
Gydytojos paskyrimu praeitą ciklą dariausi PG tyrimą ir jis pas mane geras, ruošiuosi laparoskopijai, bet dar netirti likusieji hormonai ir norėčiau savo iniciatyva juos pasidaryti..
Jei teisingai suprantu, man dar reikia 7 DPO pasidaryti PRL, o 3-5 CD E2,LH,FSH,TTH, SHBG ir T? ar kai PG geras, tai kažkurio iš šitų daryti nereikia?
Žinoma, klausiau ir gydytojos, kuri sakė, kad jei PG geras, tai reiškia geri ir visi kiti hormonai. Bet kas jeigu man atkimš kiaušintakius (jeigu jie užsikimšę), duos terminą pastojimui ir aš nepastosiu tik todėl, kad kažkuris iš šių hormonų neatitinka normos?
Prašau patyrusių nuomonės, ačiū
Gydytojos paskyrimu praeitą ciklą dariausi PG tyrimą ir jis pas mane geras, ruošiuosi laparoskopijai, bet dar netirti likusieji hormonai ir norėčiau savo iniciatyva juos pasidaryti..
Jei teisingai suprantu, man dar reikia 7 DPO pasidaryti PRL, o 3-5 CD E2,LH,FSH,TTH, SHBG ir T? ar kai PG geras, tai kažkurio iš šitų daryti nereikia?
Žinoma, klausiau ir gydytojos, kuri sakė, kad jei PG geras, tai reiškia geri ir visi kiti hormonai. Bet kas jeigu man atkimš kiaušintakius (jeigu jie užsikimšę), duos terminą pastojimui ir aš nepastosiu tik todėl, kad kažkuris iš šių hormonų neatitinka normos?
Prašau patyrusių nuomonės, ačiū
Sveikos merginos,
Po 4 nepavykusiu IVF, nusprendziau viska is naujo issitirti ir pradejau nuo vizito pas endokrinologa.
Siandien padare man daug tyrimu ir rezultatai nustebino.
Anksciau niekas man netyre TES, o pasirodo jo pas mane 0.818 nmol/L (norma 2.20-4.10). Visada galvojau, kad jo pas mane gali buti daugiau nei norma, o pasirodo net maziau.
Taip pat PRL 621mlU/L (norma 40.3-530) Taip pat nerandu, kad anksciau jis butu darytas.
Gal kas susidure su panasiais rezultatais? Ar tai labai baisu? Ar imanoma siuos hormonus sureguliuoti?
Po 4 nepavykusiu IVF, nusprendziau viska is naujo issitirti ir pradejau nuo vizito pas endokrinologa.
Siandien padare man daug tyrimu ir rezultatai nustebino.
Anksciau niekas man netyre TES, o pasirodo jo pas mane 0.818 nmol/L (norma 2.20-4.10). Visada galvojau, kad jo pas mane gali buti daugiau nei norma, o pasirodo net maziau.
Taip pat PRL 621mlU/L (norma 40.3-530) Taip pat nerandu, kad anksciau jis butu darytas.
Gal kas susidure su panasiais rezultatais? Ar tai labai baisu? Ar imanoma siuos hormonus sureguliuoti?
QUOTE(dangutex @ 2011 01 15, 22:37)
Sveikos merginos,
pirmiausia bandyk pakelti TES vartodama kuo daugiau gyvulinės kilmės riebalų: sviestas, daugiau jautienos kiaulienos valgyk. Nors man tai ne visai padėjo, tačiau mane šėrė vaistu mažinančiu TES nors gydytojas tai neigė. Mane jis pats gąsdino kad su per mažu TES nepastosiu.
PRL turi sumažinti kuo arčiau 200, nes vėlgi nepastosi. Tai padaroma geriant vaistukus. pas mane buvo apie 250 vistiek gydytoja davė vaistų-pirmą ciklą pavyko
Bet daro TIEK IVF be VISŲ hormonų
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 16, 11:41)
pirmiausia bandyk pakelti TES vartodama kuo daugiau gyvulinės kilmės riebalų: sviestas, daugiau jautienos kiaulienos valgyk. Nors man tai ne visai padėjo, tačiau mane šėrė vaistu mažinančiu TES nors gydytojas tai neigė. Mane jis pats gąsdino kad su per mažu TES nepastosiu.
PRL turi sumažinti kuo arčiau 200, nes vėlgi nepastosi. Tai padaroma geriant vaistukus. pas mane buvo apie 250 vistiek gydytoja davė vaistų-pirmą ciklą pavyko
Siguliuk, gal parasysi savo istorija, kuria tu praejai iki pastojimo? Buciau labai tau dekinga (girdejau, kad lankeis pas ta pacia endokrinologe)? O gal jau kur esi parasius, o as praleidau
Labukas merginos,gal galit parekomenduoti koki gera endokrinologa Vilniuje,nes noriu skidliauke patikrinti ir hormonus,net neisivaizduoju,pas ka eiti