Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Kristut @ 2010 12 29, 21:31)
Kaip suprantu atitinku liuteinine faze, o tai reiskia, jau buvo ivykusi O kaip ir priklauso, ar kaip?  g.gif

PNG - Rezultatas - 18,5
Normos
Požymis: Liuteininė fazė  0.95 - 21 ng/ml

tyrimas darytas liuteininėj fazėj, tai O įvykusi pagal tavo turimas normas, pas mane kiti matavimo vienetai gal ateis gudresnės mergaitės ir konvertuos. gal ką daugiau pasakys.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 30, 00:00)
Gal galetumete pasakyti, kokia yra PRL norma?  4u.gif

na vėlgi pagal normas tu kaip ir pati jau supratai kada buvo per mažai kad telpi jau. Aš kai dariausi tai matavimo vienetai buvo mkIU/l tai pagal šiuos gydytoja sakė pastojimui idealiausia kad PRL būtų kuo arčiau 200. mano tyrimas buvo 254, tai vistiek paskyrė vaistukų jį pamažinti truputį
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 30, 05:11)
na vėlgi pagal normas tu kaip ir pati jau supratai kada buvo per mažai kad telpi jau. Aš kai dariausi tai matavimo vienetai buvo mkIU/l tai pagal šiuos gydytoja sakė pastojimui idealiausia kad PRL būtų kuo arčiau 200. mano tyrimas buvo 254, tai vistiek paskyrė vaistukų jį pamažinti truputį

Nemanote, kad reiktu ir maniski pamazinti (?), idomu, kaip itakoja PRL cikla, pagal BT nematau, kad butu kazkokiu nukrypimu, mm ateina laiku. Teks laukti vizito pas gyd, nieko cia neisspresiu.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 30, 08:59)
Sveiki,  4u.gif
Nemanote, kad reiktu ir maniski pamazinti (?), idomu, kaip itakoja PRL cikla, pagal BT nematau, kad butu kazkokiu nukrypimu, mm ateina laiku. Teks laukti vizito pas gyd, nieko cia neisspresiu.

žinok tikrai deja negaliu pasakyti mažinti jį tau ar ne. ne tie vienetai o konvertuoti aš nemoku, cikle PRL neturėtų matytis 4u.gif ir tikrai daugiausia tau pasakys gydytojai mirksiukas.gif mes juk receptų vistiek neišrašysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 30, 01:29)
Radau
Su pirmuoju raso mlU/I (norma 98-784), tai mazai unsure.gif , su dabartiniu (cia daryti uzsienyje) - ng/ml (norma 1.89-25.00), tai i dabartini isipaisau dar. unsure.gif

Taigi reikia žiūrėti matavimo vienetus. Vienur nurodyta mlU/I, o kitur ng/ml. Tai ir reikšmės nevienodos. Pasižiūrėk kokiais vienetais pas tave tyrimas padarytas. 4u.gif
Atsakyti
Jau parasiau, kad su pirmuoju tyrimu, kur buvo 64.23 mlU/I (norma 98-784), antrasis 24.30 - ng/ml (norma 1.89-25.00), na, kazkiek suprantu pagal duotas normas, daugiau pasakys gyd.
Aciu visoms. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas galėtų pakomentuoti :

FSH - 6,89
LH -5,16

Daryta 3 c.d. vientus rašo IU/I

Būčiau labai dėkinga.

P.s. tyrimai daryti buvo dėl PKS
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 30, 07:59)
Sveiki,  4u.gif

Kelinta CD daryti prl tyrimai?

Aukstas prl, ypac jei ciklo pradzioj- gali slopinti O. Ji gali arba nevykti, arba nevisada vykti, arba buti nekokybiska.

Po O PRL gali buti siek tiek pakiles, tai ne beda. svarbu, kad pries O nevirsytu labai normu. O geriausia pasidaryt prg tyrima ir ziuret, ar vyktsta O ir ar ji kokybiska.

Beje prl padidet gali nuo pasaliniu veiksniu, pvz streso imant krauja ir pan.

Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2010 12 29, 20:31)
Labukas,

as zalia hormonu tyrimuose, gal galit pakomentuot progesterono tyrima, daryta 22 CD  4u.gif  Aciu labai  ax.gif
Kaip suprantu atitinku liuteinine faze, o tai reiskia, jau buvo ivykusi O kaip ir priklauso, ar kaip?  g.gif

PNG - Rezultatas - 18,5
Normos
Požymis: Folikulinė fazė <1.13 ng/ml
              Ciklo vidurys  0.48 - 1.72 ng/ml
              Liuteininė fazė  0.95 - 21 ng/ml
              Pomenopauzė  <1 ng/ml
            Oraliniai kontraceptikai 0.34 - 0.92 ng/ml

*

labai geras PRG mirksiukas.gif

QUOTE(Kentaure @ 2010 12 31, 12:49)
Laba diena, gal kas galėtų pakomentuoti :

FSH - 6,89
LH -5,16

Daryta 3 c.d. vientus rašo IU/I

Būčiau labai dėkinga.
P.s. tyrimai daryti buvo dėl PKS

pagal hormonu santyki pks nematyti 4u.gif ka sako echo?
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Selva, ačiū, nuraminai 4u.gif
Dar noriu paklausti, man gydytoja sakė, kad jei PRG bus geras, kitų hormonų tirtis nereikės, ar tiesa? sakė, kad jis pagrindinis ir jeigu jis blogas, tik tada siūstų tirtis kitus hormonus..

Su Naujaisiais Metais !!!! Tegu triušiukas su katinu atneša po mažą stebukliuką į kiekvienos iš jūsų gyvenimą.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 31, 19:55)

pagal hormonu santyki pks nematyti  4u.gif ka sako echo?

Ačiū.Echo rodo, kad padidėjusi dešinė kiaušidė ir lyg ir yra. O šitas santykis endometriozės nerodo?Sakė gydytoja pirmu numeriu ieškos PKS paskui endometriozės., nes įtarimai dėl abiejų buvo.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 11 12, 14:52)
Duphaston daugiau nebevartoji?

Siaip didokas prg 21cd buvo, jei dar tik dabar O. Ot ciklo gale gali būti teigiamas ir del kitu, kur kas smagesniu, priezasciu wink.gif

drinks_cheers.gif taip ir buvo smile.gif

Pamirsau anksciau pasisakyti smile.gif
Kaip ir minejau lapkricio pradzioj, meginau issiaiskinti del teigiamo OT, jis rode du bruksniukus, bet tie bruksniukai jau reiske nestuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 02 sausio 2011 - 10:14
Sveikos, 22 cd PRG 22.10 nmol/l
o ciklas 31d. Gal zinote ar pilnaverte O?
Atsakyti