QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 23, 09:54)
matai paprastai LH ir FSH skiria kartu pasidaryti nes jų santykis parodo esamą arba nesamą polinkį į PKS.
na matai jei dar neplanuoji tai gal ir nėra reikalo, bet kita vertus pagalvoj jei jau būsi be O dabar, išprovokuosi gimdos išsivalymą kas 4 mėn tai ar tu tiki kad norėdama lengvai pagausi O?????? O vykimas tai tavo reprodukcinės veiklos veikimas pastovus, net nežinau.... jei KT nenaudosi tai aš tavo vietoj susitvarkyčiau ciklo reikalus nes O nebuvimas nėra visgi gerai tavo ateities planams
na matai jei dar neplanuoji tai gal ir nėra reikalo, bet kita vertus pagalvoj jei jau būsi be O dabar, išprovokuosi gimdos išsivalymą kas 4 mėn tai ar tu tiki kad norėdama lengvai pagausi O?????? O vykimas tai tavo reprodukcinės veiklos veikimas pastovus, net nežinau.... jei KT nenaudosi tai aš tavo vietoj susitvarkyčiau ciklo reikalus nes O nebuvimas nėra visgi gerai tavo ateities planams
Tai matyt dėl to ir neliepė tirtis FSH, nes dar neplanuoju. Va būtent, man ir neramu, tai kas kad db neplanuoju, bet daug ramiau būtų, jeigu O vyktų, tada ateity nebūtų tiek problemų norint pastoti Kaip lievai, kad pas ginę visada bent poros savaičių eilės, tiek laukti reikia, o jau db man knieti su ja pasikalbėti, ir sužinoti, ką ji man pasakys dėl visų tyrimų