Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 23, 09:54)
matai paprastai LH ir FSH skiria kartu pasidaryti nes jų santykis parodo esamą arba nesamą polinkį į PKS.
na matai jei dar neplanuoji tai gal ir nėra reikalo, bet kita vertus pagalvoj jei jau būsi be O dabar, išprovokuosi gimdos išsivalymą kas 4 mėn tai ar tu tiki kad norėdama lengvai pagausi O?????? O vykimas tai tavo reprodukcinės veiklos veikimas pastovus, net nežinau.... jei KT nenaudosi tai aš tavo vietoj susitvarkyčiau ciklo reikalus nes O nebuvimas nėra visgi gerai tavo ateities planams  schmoll.gif

Tai matyt dėl to ir neliepė tirtis FSH, nes dar neplanuoju. Va būtent, man ir neramu, tai kas kad db neplanuoju, bet daug ramiau būtų, jeigu O vyktų, tada ateity nebūtų tiek problemų norint pastoti doh.gif Kaip lievai, kad pas ginę visada bent poros savaičių eilės, tiek laukti reikia, o jau db man knieti su ja pasikalbėti, ir sužinoti, ką ji man pasakys dėl visų tyrimų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gwineth @ 2010 12 23, 19:43)
Va būtent, man ir neramu, tai kas kad db neplanuoju, bet daug ramiau būtų, jeigu O vyktų, tada ateity nebūtų tiek problemų norint pastoti doh.gif 

nežinau kokia tavo situacija dėl"planavimo" bet neapleisčiau to reikalo nes kol pagysi tai ir planuot pradėsi
Atsakyti
Sveikos Kuciu ryta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Štai ir vėl Kalėdos, štai ir vėl žiema, Te Jus laimė lydi gėrio kupina, Te žvaigžde ji šviečia ilgus dar metus, Te mylėti kviečia, laimina visus. Te nebūna niekad barnių ir gėlos, Tegul laimė šviečia visuos veiduos.
Brangiosios sveikinu Jus su artejanciomis sv.Kaledomis ir noriu palinketi daug daug sveikatos,meiles,sekmes,vilties,laimes ir zinoma kuo greiciau susilaukti stebukliuku wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
labas mergytes , atejau su jumis pasitarti ir isgirsti jusu nuomone.
Mano nestumui 6 saviteles.
HCG 12788
progesteronas deja tik 51.15

kai turi buti ne maziau 52 blink.gif

cia mano toks prg geriant po 1 tabl.x 2 dienoje duphastona unsure.gif
apsirgau dar doh.gif tai pas daktara tik rytoj pateksiu

ara labai baisus tyrimai prg?

dariausi "medicina practica"

Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 28, 12:28)
Mano nestumui 6 saviteles.
HCG 12788
progesteronas deja tik 51.15
cia mano toks prg geriant po 1 tabl.x 2 dienoje duphastona unsure.gif 

na nėra dar mažiau apatinės ribos bet mano ginė sakė idealiausia kai tyrimas yra normos vidurkis, tai gal ir mažoka I trimestrui. Bet gydytoja tau geriau pasakys. O kokiais sumetimais dareisi tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 28, 14:00)
na nėra dar mažiau apatinės ribos bet mano ginė sakė idealiausia kai tyrimas yra normos vidurkis, tai gal ir mažoka I trimestrui. Bet gydytoja tau geriau pasakys. O kokiais sumetimais dareisi tyrimus?

turejau nesivystanti ir viena persileidima.
Dabar lankausi pas Klima su viltim susilaukti antro mazylio.Pastojau.
Klimas viska vertina pagal tyrimus, todel ir liepe pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

as zalia hormonu tyrimuose, gal galit pakomentuot progesterono tyrima, daryta 22 CD 4u.gif Aciu labai ax.gif
Kaip suprantu atitinku liuteinine faze, o tai reiskia, jau buvo ivykusi O kaip ir priklauso, ar kaip? g.gif

PNG - Rezultatas - 18,5
Normos
Požymis: Folikulinė fazė <1.13 ng/ml
Ciklo vidurys 0.48 - 1.72 ng/ml
Liuteininė fazė 0.95 - 21 ng/ml
Pomenopauzė <1 ng/ml
Oraliniai kontraceptikai 0.34 - 0.92 ng/ml

*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 29 gruodžio 2010 - 21:34
Sveiki, 4u.gif

Gal galetumete pasakyti, kokia yra PRL norma? 4u.gif

Viena karta rode 64.23
Dabar buvo 24.30

Skirtumas yra, bet ka jie sako, nemoka isskaityti. Buciau dekinga, jeigu pakomentuotumete. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 30, 01:00)
Sveiki,  4u.gif

Gal galetumete pasakyti, kokia yra PRL norma?  4u.gif

Viena karta rode 64.23
Dabar buvo 24.30

Skirtumas yra, bet ka jie sako, nemoka isskaityti. Buciau dekinga, jeigu pakomentuotumete. Aciu.  4u.gif

Traukiu is interneto:

http://www.medicinap...imunologija.htm

Prolaktinas

Suaugę:
moterims 40,3 - 530 mIU/l
vyrama 53 - 360 mIU/l
Nėščioms moterims:
I trimestras 67,84 - 911,6 mIU/l
II trimestras 275,6 - 3519,2 mIU/l
III trimestras 275,5 - 6741,6 mIU/l

Atsakyti
Tai jeigu gerai suprantu, dabar mazas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 30, 00:00)
Sveiki,  4u.gif

Gal galetumete pasakyti, kokia yra PRL norma?  4u.gif

Viena karta rode 64.23
Dabar buvo 24.30

Skirtumas yra, bet ka jie sako, nemoka isskaityti. Buciau dekinga, jeigu pakomentuotumete. Aciu.  4u.gif

Labai svarbu laboratorijos, kur dareisi, normos 4u.gif Pvz., kur aš nuolat darausi, tai ten PRL norma yra iki 22. Taigi, pagal ją taviškis PRL būtų didokas.
Atsakyti
Radau
Su pirmuoju raso mlU/I (norma 98-784), tai mazai unsure.gif , su dabartiniu (cia daryti uzsienyje) - ng/ml (norma 1.89-25.00), tai i dabartini isipaisau dar. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 30 gruodžio 2010 - 00:30