Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Linutas @ 2010 12 22, 13:21)
pas mane irgi O budavo, tai mate ir per echo, bet  matyt to neuzteko - ji budavo kazkokia nepilnaverte.

nu tai kaip ir pas mane: 5 idealūs ciklai doh.gif tik šeštam normalų kiaušinį užauginau riebų atsparų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 22, 14:20)
tikrai ne. Tiesiog jis dar kartą matys kiek tavo organizmas natūraliam cikle pagamina PRG. tu pakalbėk gal leis kitą ciklą ir D pagerti.  g.gif

gali but 4u.gif

beje gal galit dar mane pakonsultuot biggrin.gif

ar normalu, kad pas mane kiekviena cikla tik kairej kiausidej folikulas uzauga? g.gif kiek stbejau O tai desinej ne karto nera uzauges doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 22, 14:23)
nu tai kaip ir pas mane: 5 idealūs ciklai  doh.gif  tik šeštam normalų kiaušinį užauginau riebų atsparų  biggrin.gif

o is kur zinot, kad tas kiausinis riebus ir atsparus? g.gif

mazu kaip sakant ir pas mane nepilnavarte o vyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iksee @ 2010 12 22, 13:41)
ar normalu, kad pas mane kiekviena cikla tik kairej kiausidej folikulas uzauga?  g.gif kiek stbejau O tai desinej ne karto nera uzauges  doh.gif

pagal vadovėlį kas antrą ciklą vis kitoj turi būt. man atrodė kad pas mane tik dešinėj auga, bet aš kas antrą ciklą tikrinau. operavęs gydytojas sakė kad gali taip būt kaip pas tave, ginė sako kad nea. g.gif o tos kiaušidės dirba kaip joms patinka.
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2010 12 22, 08:34)
Labas,nenusimink,viskas sutvarkoma  4u.gif
Kuria ciklo diena daryta?
Prl gydomas Bromokritpinu.
PRG rodo,kad O nevyksta (jei cia 7 DPO daryti tyrimai),nes uzkilies i padange prolaktinas.
Tes didokas..
O FSH nesiule pasidaryti?

FSH daryti nesiūlė, o reikėtų blink.gif Tyrimai visi daryti tą pačią dieną, kadangi man jau dagiau nei pusė metų nėra mmm, tai gydytoja sakė, kad atsekti, kada paskutinė O buvo neina, tai sakė, jog nėra skirtumo, kada darytis tyrimus...
Papildyta:
Ačiū jums merginos už komentarus labai 4u.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 22, 12:46)
na namėja jau parašė dėl kitoko, bet tu teisi Duphastonas tau ovuliacijos nesukels, teks reguliuoti visus hormonus, PRL skirtingai pasiduoda, vienoms greičiau kitoms lėčiau, bet tuo bromokriptinu gydomas

na tai reikia tikėtis, kad greitai man susitvarkys tie hormonai rolleyes.gif Dar kitoje temoje merginos rašė, kad jei neplanuoji vaikelio (o aš kol kas neplanuoju), tai O kaip ir nėra mirtinai reikalingas procesas moters organizme, tik reikia, kad bent kas 4 mėnesius išsivalytų gimdos gleivinė, tam dažniausia gin skiria Duphastoną
Atsakyti
Senokai lankiausi šioj temelėj, kaip ir apsiraminusi buvau hormonų klausimu, bet dabar vėl iškilo neaiškumų, gal ką nors patarsit... Žodžiu, nuo rugsėjo mėn. mano mm ciklas buvo sutrumpėjęs iki dviejų sav. Iš karto nesulaukdavau nė 14 c.d., tąsios gleivės pasirodydavo jau 5-6c.d. Akivaizdu, kad normali ovuliacija nelabai ir spėdavo įvykti. Gydytojų patarimu nuo 16 c. d. turėjau pagerti po 3 ''dph'' perdien.Kadangi praktika rodė, jog vargiai sulauksiu tiek, praėjusį ciklą pradėjau gerti ''dph'' anksčiau ir mm sulaukiau 25 d. (didelis pasiekimas man rolleyes.gif )Ryt pagal gydytojų nurodytą planą turėčiau pradėti gerti ''dph'', vaisingų gleivių lig šiol nebuvo, bet šiandien lyg ir kažką vos vos panašaus pastebėjau. Ir kaip man dabar elgtis su tuo ''dph''? Dar luktert pora dienų ar manyti, jog su O šį ciklą vis tiek striuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwineth @ 2010 12 22, 14:56)
FSH daryti nesiūlė, o reikėtų blink.gif
Dar kitoje temoje merginos rašė, kad jei neplanuoji vaikelio (o aš kol kas neplanuoju), tai O kaip ir nėra mirtinai reikalingas procesas moters organizme

matai paprastai LH ir FSH skiria kartu pasidaryti nes jų santykis parodo esamą arba nesamą polinkį į PKS.
na matai jei dar neplanuoji tai gal ir nėra reikalo, bet kita vertus pagalvoj jei jau būsi be O dabar, išprovokuosi gimdos išsivalymą kas 4 mėn tai ar tu tiki kad norėdama lengvai pagausi O?????? O vykimas tai tavo reprodukcinės veiklos veikimas pastovus, net nežinau.... jei KT nenaudosi tai aš tavo vietoj susitvarkyčiau ciklo reikalus nes O nebuvimas nėra visgi gerai tavo ateities planams schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prašau pagalbos 4u.gif

man gydytoja buvo paskyrusi progesterono tyrimą, 21 cd, tačiau taip pat buvo paskyrusi antibiotikų uždegimui gydyti, tai db vėluoja mėnesinės 4 dienas, matyt išgijo mano problema, bet susivėlė ciklas, o gydytoja išėjo atostogų, tai noriu paklausti, jei tyrimas buvo paskaičiuotas pagal 28 dienų ciklą, kaip bus dabar?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 23, 09:01)
man gydytoja buvo paskyrusi progesterono tyrimą, 21 cd, tačiau taip pat buvo paskyrusi antibiotikų uždegimui gydyti, tai db vėluoja mėnesinės 4  dienas,

o tai tyrimą pasidarei jau? ar čia kitą ciklą nori tirtis? tada po O atskaičiuok 7 dienas ir daryk
Atsakyti
sveikos merginos, ar pries prasidedant mm pasirodo tamsios iskiros ta diena laikoma pirma cd ar tik toji kai jau jauciami visi simtomai ir "normaliai" sergama.
Man tyrimai ispuola per sventes ir nzn ka daryt, jei pirmoji d. laikoma kai nuormaliai kraujuojama tai viskas tvarkoj 27 galeciau tyrimus tai butu 5cd. zodziu nzn kaip cia padarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2010 12 23, 11:38)
sveikos merginos, ar pries prasidedant mm pasirodo tamsios iskiros ta diena laikoma pirma cd ar tik toji kai jau  jauciami visi simtomai ir "normaliai" sergama.

kai normaliai pradedi kraujuot
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,as siandien irgi pasidariau Progesterono ir Prolaktino tyrima.Lauksiu dabar atsakymo.Bet as kazkaip skaiciuodavau nuo pirmos dienos kai jau pradeda teplioti tas memes,tai reiskia siandien man gaunasi 20 c.d. g.gif Na,bet gal nebus labai iskreipti rodikliai blush2.gif
Mastau,kad pirmadieni eisiu darytis HCG-nors gydytojos prognoze visai nelinksma,bet kazkaip na nesveikai tikiuosi pacio aiskiausio ir graziausio stebuklo blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ir jums to linkiu labai labai kuo greiciau tapti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 12 23, 14:44)
Sveikutes 4u.gif 
Na,as siandien irgi pasidariau Progesterono ir Prolaktino tyrima.Lauksiu dabar atsakymo.Bet as kazkaip skaiciuodavau nuo pirmos dienos kai jau pradeda teplioti tas memes,tai reiskia siandien man gaunasi 20 c.d. g.gif Na,bet gal nebus labai iskreipti rodikliai blush2.gif
Mastau,kad pirmadieni eisiu darytis HCG-nors gydytojos prognoze visai nelinksma,bet kazkaip na nesveikai tikiuosi pacio aiskiausio ir graziausio stebuklo blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ir jums to linkiu labai labai kuo greiciau tapti nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

aš gydytojos klausiau, nuo kada skaičiuoti ar kai teplioti pradeda ar kai tikras kraujas pasirodo, tai sakė, kad nuo tikro kraujo skaičiuoti 4u.gif
Atsakyti