sakykite 21DPO PROGESTERONAS 36,2, geriu duphastona, kai buvo 3DPO taip liepe gydytoja, geriau po 1 tablete, 7 DPO pradejo sviesiai tept buvo ir ana cikla taip, tad paskambinus gydytojai padidino man duphastona po 2 tabletes, is kart nustojo tepti, dabar domina klausimas ar mano progesteronas yra geras, ar galima is jo pasakyti, kad O vyko? tyrimas darytas 8 DPO
ACIU UZ ATSAKYMA
QUOTE(:)22 @ 2010 12 16, 13:30)
sakykite 21DPO PROGESTERONAS 36,2,
O kaip ir įvykusi, o 7-8DPO jei vyksta implantacija gali ir pateplioti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 16, 13:31)
O kaip ir įvykusi, o 7-8DPO jei vyksta implantacija gali ir pateplioti
ana menesi kabinosi, bet kaip pradejo 8 dpo net kraujo biski buvo , tuomet aprimo kelias dienas, o nuo kokios 10 dpo tepe ir mmmm diena susirgau, dariau testa buvo neryski antra, bet matyt ir pabego , tai dabar gydytoja liepe duphastona gert
aciukas, uz greita atsakyma
QUOTE(:)22 @ 2010 12 16, 14:38)
ana menesi kabinosi, bet kaip pradejo 8 dpo net kraujo biski buvo , tuomet aprimo kelias dienas, o nuo kokios 10 dpo tepe ir mmmm diena susirgau, dariau testa buvo neryski antra, bet matyt ir pabego , tai dabar gydytoja liepe duphastona gert
Linkiu,kad sis patepliojimas butu tik i gera ir suzinotum kad busi ir maziukas butu kovingas niekur nebegtu,laikau kumstukus
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 12 16, 13:47)
Linkiu,kad sis patepliojimas butu tik i gera ir suzinotum kad busi ir maziukas butu kovingas niekur nebegtu,laikau kumstukus
aciukas labai labai:)
labai laukiame leliuko , tikimes kaledu stebuklo , na ka antradieni po pietu ateis mmm arba ne
pirmasis sunelis uzkibo is pirmo ciklo, o dabar....
QUOTE(:)22 @ 2010 12 16, 13:38)
matyt ir pabego , tai dabar gydytoja liepe duphastona gert
ir gerk. aš va pakeitusi hormoninį gydymą irgi sulaukiau II
Sveikutes
Stai ir as jau gryzau is gydytojos.Naujienos....na,tyrimai sake tiesiog puikus man jau vakar OT rode teigiama,tai siandien kai ziurejo gine ir..... pasake,kad arba yra ovuliacija ivykusi arba....man endo zidinukas nuliudau nerealiai...liepe pasiskaityti viska apie endometrioze.Na,dabar pas ja gruodzio 30 diena ir tada jau zinosiu tiksliau...neramu kazkaip.Ziuresim kas ir kaip..dabar viskas priklauso nuo to ka pamatys gruodzio 30 diena
O visoms linkiu vaisingu naktu,geru tyrimu
Stai ir as jau gryzau is gydytojos.Naujienos....na,tyrimai sake tiesiog puikus man jau vakar OT rode teigiama,tai siandien kai ziurejo gine ir..... pasake,kad arba yra ovuliacija ivykusi arba....man endo zidinukas nuliudau nerealiai...liepe pasiskaityti viska apie endometrioze.Na,dabar pas ja gruodzio 30 diena ir tada jau zinosiu tiksliau...neramu kazkaip.Ziuresim kas ir kaip..dabar viskas priklauso nuo to ka pamatys gruodzio 30 diena
O visoms linkiu vaisingu naktu,geru tyrimu
QUOTE(amita @ 2010 12 14, 18:37)
Gal galit kas pakomentuot mano PGN tyrima(21 ciklo diena):
Rezultatas-10
Rezultatas-10
O ivykus, viskas gerai
QUOTE(:)22 @ 2010 12 16, 12:30)
sakykite 21DPO PROGESTERONAS 36,2, geriu duphastona, kai buvo 3DPO taip liepe gydytoja, geriau po 1 tablete, 7 DPO pradejo sviesiai tept buvo ir ana cikla taip, tad paskambinus gydytojai padidino man duphastona po 2 tabletes, is kart nustojo tepti, dabar domina klausimas ar mano progesteronas yra geras, ar galima is jo pasakyti, kad O vyko? tyrimas darytas 8 DPO
ACIU UZ ATSAKYMA
ACIU UZ ATSAKYMA
Siaip tai nepabai tikslinga daryti PRG tyrima 8DPO, kai D geriamas nuo 3DPO
Kaip nustatei kada ivyko O?
QUOTE(Selva @ 2010 12 16, 18:59)
O ivykus, viskas gerai
man be proto skauda pilva kai vyksta O, po to skausmo 14 diena ateina mmmm, kazkaa ir echo ziurejo, mano skausmai pasitivirtino, kad tai O skausmai
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 16, 14:56)
ir gerk. aš va pakeitusi hormoninį gydymą irgi sulaukiau II
Sveika, o ka butent pakeitei? As irgi dariausi tyrimus, kelis kartus, tai vyksta ovuliacija tai ne, pasirodo veltui viskas, nes uzkiles ATPO.
QUOTE(Asmin @ 2010 12 21, 15:53)
Sveika, o ka butent pakeitei? As irgi dariausi tyrimus, kelis kartus, tai vyksta ovuliacija tai ne, pasirodo veltui viskas, nes uzkiles ATPO.
na aš Thybon'ą "universalų" pakeičiau Tiroksinu ir bromocriptinu, geriu geležį bei vit.D pirmas ciklas ir oplia
Sveikutės, gal galėtumėt pakomentuoti mano tyrimų rezultatus?
LH 1,8 (0,9-14)
progesteronas 7,01 (4,9- 72)
estradiolis 98,13 (110-900)
testosteronas 2,57 (0,2-2,1)
SHBG 45, 52 (26- 110)
prolaktinas 200,0 (4,9-40)
Na, kad prolaktinas per aukštas labai, tai jau aišku, nes dėl jo gavau siuntimą tirtis skydliaukę. o su visais kitais irgi kaip suprantu čia bardakas. Pas ginę dar tik po savaitės eisiu, todėl man labai daug klausimų kyla. Kažin įmanoma bus čia viską sutvarkyti be KT? Apskritai neramu Įdomu, kaip jūs susitvarkėt su per dideliu prolaktinu, kokie vaistai, ar ilgas gydymas?
LH 1,8 (0,9-14)
progesteronas 7,01 (4,9- 72)
estradiolis 98,13 (110-900)
testosteronas 2,57 (0,2-2,1)
SHBG 45, 52 (26- 110)
prolaktinas 200,0 (4,9-40)
Na, kad prolaktinas per aukštas labai, tai jau aišku, nes dėl jo gavau siuntimą tirtis skydliaukę. o su visais kitais irgi kaip suprantu čia bardakas. Pas ginę dar tik po savaitės eisiu, todėl man labai daug klausimų kyla. Kažin įmanoma bus čia viską sutvarkyti be KT? Apskritai neramu Įdomu, kaip jūs susitvarkėt su per dideliu prolaktinu, kokie vaistai, ar ilgas gydymas?