Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Selva @ 2010 12 13, 23:16)
O kitus hormonus tyreisi? Dar reiketu PRL, PRG, skydliaukes hormonu..

Taip, dar svarbus kiausintakiu pratekakumo tyrimas (tik jau ne su echo!).

Kai viskas gerai, o leliuko nera, tada belieka ta bjauri diagnoze- neaiskios kilmes nevasingumas.. Kuria neaisku kaip gydyti.

Labutis 4u.gif
Dabar pasidariau siuos hormonus kuriuos anksciau rasiau.Progesterona dariausi pries kelis menesius,rodikliai tokie;
Progesteronas nmol/l 94,5
Tyrimo normos
Nuo Iki
Folikulinė fazė PROG M 0,48 4,45
Ovuliacinė fazė PROG M 2,40 9,40
Liutealinė fazė PROG M 10,62 81,28
Postmenopauzė PROG M 0,21 2,32
Tai pagal tai suprantu kad tikrai O vyksta.Naudojau BT metoda,OT juosteles.Dabar BT nebenaudoju metoda,nes viena ryta keliuosi 5,kita 7,trecia 6 zodziu nera pastovaus kelimosi laiko-o kai gaunu pamiegoti stengiuosi issimiegoti blush2.gif
Skydliauke tikrinausi ir tyrimus dare viskas normoj-sake endokrinologe,kad ateinancius kelis metus galiu pas ja nesirodyti.
Chlamidijas tyriausi OK viskas.Vezini tyrima atliko irgi viskas ok.
Na,beliko vienintelis man tyrimas tas kiausintakiu praeinamumas.
Siauliuose zinau kad daro gimdos nuotrauka bet sake ji mazai informatyvi,geriau laparoskopija daryti.
O man minusas kad is darbo neisleidzia ir jei nebusiu darbe bus prastai.Jau dabar kai sirgau su temperatura ejau,kol nepagulde ant lovoso-tai kai gryzau darban man "patare" paduoti prasyma ir iseiti is darbo.Tai dabar kazkaip baisu ir atsiprasyti doh.gif
Labiausiai ir bijau to neaiskios kilmes nevaisingumo...... mastau o jei nuvaziavus ar padarytu mums IUI-nes jau tiek laiko planuojame,laukiame,tyriames o rezultatu nulis.
Atsakyti
Padarytu IUI- tik pinigus mokek smile.gif

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2010 12 14, 12:11)
O 21 c. diena progesterono kiek?
Kokybiska ovuliacija progesteronas pasako.
Papildyta:
Ai, radau. Toks per viduriuka. Ovuliacija turbut kad vyksta.

Man 3DPO dare, tai kaip ir normaliai butu,nes kaip suprantu progesterono pikas buna apie 7DPO, darysiuos dabar FSH ir LH, prolaktina ir zinoma tikiuosi , kad nuodugniai istirs iš kur tiek vyrisko hormono. Pries darant tyrimus gydytoja dare vaginaline echoskopija tai rezultatai tokie- gimda 74-34-43, endometriumas trisluoksnis 11mm. Desine kiauside 33-28 su folikulu 15 mm. Kaire kiauside 36-20 (sake snaudzia, jokiu folikulu nera), cia daryta 15 ciklo diena, sekancia diena buvo ovuliacija pagal BT. Ginekologe sake, kad viskas tvarkoje...jokiu blogumu nemato, tiesa ,pries tai buvau pasidariusi tyrimus ir del gimdos kaklelio vezio, tai nieko blogo nerado.
idedu cia savo BT grafika, gal tikrai kokia nepilnaverte ovuliacija vyksta. Gal kas pakomentuos.
http://radikal.ru/F/...f5eb2d.jpg.html
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 14, 11:57)
aš tavo vietoj jei virgi TES tiek kartų per aukštas kartočiau LH/FSH jis kartu su TES gali rodyt PKS. Toliau, jei jau pastoti nori dėl per didelio TES niekas tau KT neskirs jam mažinti, greičiau kokį Metforminą rašys, bet čia TIK po gydytojo konsultacijos.
Ar neberia? Ar neatsiradęs plaukuotumas kur moteriai nereikia? Ar nesijauti "agresyvesnės" nuotaikos?  g.gif

Su oda as turiu problema, beria nugaros sriti, labiausiai peciu juosta, bet taip nera, kad pastoviai. buna tai vienas iskyla spuogas, vel nebuna po kurio laiko vel... gal pavasari suintensyveja daugiau. Del plaukuotumo, tai irgi truputi manau padidejes, butu kaip ir visoms manau, bet man plius is nugaros puses ant slaunu..., bet gal ir del to, kad kazkada del keliu nematomu plaukeliu depiliuoti ten pradejau....
Del nuotaikos ,,agresyvesnes", tai tikrai ne.... gana ramaus budo buvau ir esu..., kol nereikia uz save ar uz kitus ,,pastoveti"... smile.gif
Atsakyti
Griztu su tyrimais 8DPO
PRL 21 (liuteinine faze 4,9-40 ng/ml)
PGN 9,23 (liuteinine faze 0,95-21 ng/ml)
Kokia padetis pas mane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 12 14, 17:53)
Griztu su tyrimais 8DPO
PRL 21 (liuteinine faze 4,9-40 ng/ml)
PGN 9,23 (liuteinine faze 0,95-21 ng/ml)
Kokia padetis pas mane?  g.gif

Vsikas gerai, ovuliacija buvo, prolaktinas norma.
Atsakyti
Gal galit kas pakomentuot mano PGN tyrima(21 ciklo diena):
Rezultatas-10
Folikuline faze-<1.13 ng/ml
Ciklo vidurys 0.48-1.72 ng/ml
Liuteinine faze-0.85-21 ng/ml
pomenopauze-<1 ng/ml
oralinai kontraceptikai-0.34-0.92 ng/ml
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 12 14, 20:12)
Vsikas gerai, ovuliacija buvo, prolaktinas norma.

Aciu labai 4u.gif Ramiai eisiu miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 12 14, 14:51)
Labiausiai ir bijau to neaiskios kilmes nevaisingumo...... mastau o jei nuvaziavus ar padarytu mums IUI-nes jau tiek laiko planuojame,laukiame,tyriames o rezultatu nulis.

Galetu dar echoskopu pamatuoti gleivines stori iskart po O. Gal negali kiausinelis po apvaisinimo isitvirtinti, jei gleivine plona.
O vyras tyresi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 15 gruodžio 2010 - 09:00
QUOTE(tikinti35x @ 2010 12 14, 16:41)

idedu cia savo BT grafika, gal tikrai kokia nepilnaverte ovuliacija vyksta. Gal kas pakomentuos.
http://radikal.ru/F/...f5eb2d.jpg.html

Pagal grafika sakyciau, kad viskas normaliai. Nors nepazymeta kokios gleives vaisingomis dienomis, uztat programa brezia punktyrine linija, o ne stora uztikrinta.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2010 12 15, 14:03)
Pagal grafika sakyciau, kad viskas normaliai. Nors nepazymeta kokios gleives vaisingomis dienomis, uztat programa brezia punktyrine linija, o ne stora uztikrinta.

Aciu KriuKriu, vaisingu gleiviu buvo , bet labai nedaug ir trumpa laikotarpi, siaip buna kartais ju daug daugiau. Kita cikla reikes zymeti ir gleives. Aciu uz informacija del tu liniju brezimo, nes nezinojau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2010 12 15, 10:00)
Galetu dar echoskopu pamatuoti gleivines stori iskart po O. Gal negali kiausinelis po apvaisinimo isitvirtinti, jei gleivine plona.
O vyras tyresi?

Sveikutes 4u.gif
Ne,gleivines man po O niekas netyre,net nepasiule g.gif
O vyras istyrtas pas mane.Pas urologa buvo,pas seimos buvo,infekciniom ligom tyrimus daremes pas ji neigiami,spermograma normospermija-tai va dabar vel kartosim netrukus spermograma.
Na,bus matyti kas ir kaip mirksiukas.gif
ryt einu pas gine su visais tyrimais ir ziuresiu ka sakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 12 15, 16:01)
Sveikutes 4u.gif
Ne,gleivines man po O niekas netyre,net nepasiule g.gif
O vyras istyrtas pas mane.Pas urologa buvo,pas seimos buvo,infekciniom ligom tyrimus daremes pas ji neigiami,spermograma normospermija-tai va dabar vel kartosim netrukus spermograma.
Na,bus matyti kas ir kaip mirksiukas.gif
ryt einu pas gine su visais tyrimais ir ziuresiu ka sakys 4u.gif

Sekmes Afrodite... smile.gif as tai pati tiek internete informacijos prisiskaitau, kad pati prasausi gydytojos, kad ta ar ta padarytu tyrima... smile.gif Noriu, kad viskas greiciau paaisketu... ax.gif
Atsakyti