QUOTE(Selva @ 2010 12 13, 23:16)
O kitus hormonus tyreisi? Dar reiketu PRL, PRG, skydliaukes hormonu..
Taip, dar svarbus kiausintakiu pratekakumo tyrimas (tik jau ne su echo!).
Kai viskas gerai, o leliuko nera, tada belieka ta bjauri diagnoze- neaiskios kilmes nevasingumas.. Kuria neaisku kaip gydyti.
Taip, dar svarbus kiausintakiu pratekakumo tyrimas (tik jau ne su echo!).
Kai viskas gerai, o leliuko nera, tada belieka ta bjauri diagnoze- neaiskios kilmes nevasingumas.. Kuria neaisku kaip gydyti.
Labutis
Dabar pasidariau siuos hormonus kuriuos anksciau rasiau.Progesterona dariausi pries kelis menesius,rodikliai tokie;
Progesteronas nmol/l 94,5
Tyrimo normos
Nuo Iki
Folikulinė fazė PROG M 0,48 4,45
Ovuliacinė fazė PROG M 2,40 9,40
Liutealinė fazė PROG M 10,62 81,28
Postmenopauzė PROG M 0,21 2,32
Tai pagal tai suprantu kad tikrai O vyksta.Naudojau BT metoda,OT juosteles.Dabar BT nebenaudoju metoda,nes viena ryta keliuosi 5,kita 7,trecia 6 zodziu nera pastovaus kelimosi laiko-o kai gaunu pamiegoti stengiuosi issimiegoti
Skydliauke tikrinausi ir tyrimus dare viskas normoj-sake endokrinologe,kad ateinancius kelis metus galiu pas ja nesirodyti.
Chlamidijas tyriausi OK viskas.Vezini tyrima atliko irgi viskas ok.
Na,beliko vienintelis man tyrimas tas kiausintakiu praeinamumas.
Siauliuose zinau kad daro gimdos nuotrauka bet sake ji mazai informatyvi,geriau laparoskopija daryti.
O man minusas kad is darbo neisleidzia ir jei nebusiu darbe bus prastai.Jau dabar kai sirgau su temperatura ejau,kol nepagulde ant lovoso-tai kai gryzau darban man "patare" paduoti prasyma ir iseiti is darbo.Tai dabar kazkaip baisu ir atsiprasyti
Labiausiai ir bijau to neaiskios kilmes nevaisingumo...... mastau o jei nuvaziavus ar padarytu mums IUI-nes jau tiek laiko planuojame,laukiame,tyriames o rezultatu nulis.