QUOTE(Nemeja @ 2010 12 12, 18:33)
Reikia matavimo vienetu..
Beto PRG daromas 7 DPO, jis tada informatyviausias..kokiu tikslu daretes 3 DPO?
Sveikute Nemeja,
Buvau pas ginekologe dare vaginaline echoskopija 15 ciklo diena, mate folikula 15 mm. Mano ciklas beveik visada 26 dienos. Ovuliacija pagal BT buvo sekancia diena po apsilankymo t.y. 16d., nezinau kodel jinai priskyre buten tokia data, visa informacija susakiau apie ciklo ilgi ir kelinta ciklo diena, kad ovuliacija dar neivykusi irgi mate. Mane baugina dar tai, kad DPO lieka tik 10 dienu...., nors zinoma gal veliau si menesi vyksta ovuliacija ir ciklas bus ilgesnis. Nes BT pradejau matuoti tik si cikla.
Aciu Nemeja, kad atsiliepei..., rytoj pasiimsiu tyrimus, bus aiskiau...parasysiu kokie...
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2010 12 12, 13:03)
O man kokia nesamone
Turiu echoskopo nuotraukas O vyko, kiausinelis normalus, didelis. Tik gleivine plonoka.
Hormonai
21 c.d.
TTH 1,14 mIU/l ( norma 0,27 - 4,20)
Progesteronas 36,22 nmol/l (norma 4,90-71,90)
FT4 13,3 pmol/l (norma 11,8 - 24,6)
O dabar sito menesio
4 c.d.
PRL 78 mU/l (norma 72 - 702)
FSH 8 IU/l (norma 3,5 - 12,5)
LH 26,5 IU/I (norma folikuline 2,4 - 12,6)
Testosteronas 0,69 nmol/l (norma 0,22 - 2,9)
SHBG 123 nmol/l (26 - 110)
LAI (laisvu androgenu indeksas 0,56 (norma iki 4,5)
Kas cia darosi?? LH koks aukstas... Negi krauja sumaise ar kazkur suklydo...
Daktaras nieko nepatare, sako jau anksciau gi nustatem, kad O vyksta. Tai nekreipk demesio, planuokit toliau, viskas OK.
Kaip elgtis?
labute, jeigu galeciau atsakyciau, bet nesuprantu tuose reikaluose nieko...
As tikriausiai turedama visus tyrimus, konsultuosiuos su dviem skirtingais gydytojais, jeigu tik galimybes leis...gal ir tau reikia su tyrimais dar kur kreiptis, nes manau, jeigu tyrimai yra ne normoje, tai nera viskas gerai. Butu paciai ramiau jeigu kazkas dar patvirtintu, kad cia nieko blogo. O jeigu blogai tai greiciau paskirtu gydyma .