Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Nemeja @ 2010 12 09, 09:39)
lotuliukas.gif  kas ji ten zino,pirktas is ebay..2009 gale...as pati nesitikiu savo reakcija. beto paliko namie ir dar siuksliu dezej..
Gi spirget is nekantrumo turec, o cia  blink.gif Matyt taip tom senom tarkom yr... biggrin.gif

nu tu vakare pasikuisk po dėžę ir surask galiojimo datą g.gif jei 2009 gale tai tik metų senumo, sena tarka tu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2010 12 09, 08:41)
Mergaites Labas ir pat ryto
siandien padariau testuka, pasirode vaiduokliukas.Bet tam testui gal pora metu.. doh.gif
na sestadieni arba sulauksiu MMM, arba ne.
O dabar ramiai - einam gert kavos, geros dienos! mirksiukas.gif

mano testai irgi iki lapkricio galiojimas buvo mirksiukas.gif Bet kadangi jie tinkamai laikomi buvo stalciuje o ne ant lango, jokios sviesos per didelio temperaturos skirtumo ir ttt tai rezultata laikiau toki, koki rode mirksiukas.gif
Beje, kad isitikinti realiai nuvaziavau ir pridaviau krauja! - tad kaip ir i tema iseina - laukiam tavo hormonu tyrimo! thumbup.gif
Ir dar - gal nori parodyti ta testuka? ax.gif Nes kava jau senai isgeriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Iki siol buvau tik sio tinklapio lankytoja, o dabar nutariau prisijungti. Tikiuosi malonaus bendravimo ir patarimu smile.gif Vakar gavau progesterono atsakymus ir nelabai gaudausi... g.gif Pradesiu is pradziu: su vyru nuo vasaros planuojam leliukus, bet jau seniai itariau, kad gali sunkiai sektis, todel nutarem daugiau nelaukt ir pradet. Manp spejimai, deja, isipilde... verysad.gif Menesines niekada nebuvo reguliarios, itaria Policistiniu kiausidziu sindroma. Labai labai liudna man del to... Tai va, progestenono tyrimas darytas 21 c.d. (jei taip galima pavadinti, nes nuo rugpjucio men pirma karta susirgau tik lapkricio vidury, o ginekologe liepe nuo paskutiniu men pradzios atsiskaiciuoti 21 d ir butent ta diena daryti). ATSAKYMAI:
Progesteronas II gen. 1,23 nmol/l
Folikuline faze 0,48-4,45
Ovuliacine faze 2,4-9,4
Liutealine faze 10,62-81,28
Postmenopauze 0,21-2,32
PRASAU patarkite man, ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2010 12 09, 11:10)
Tai va, progestenono tyrimas darytas 21 c.d. (jei taip galima pavadinti, nes nuo rugpjucio men pirma karta susirgau tik lapkricio vidury, o ginekologe liepe nuo paskutiniu men pradzios atsiskaiciuoti 21 d ir butent ta diena daryti).
ATSAKYMAI:
Progesteronas II gen. 1,23 nmol/l

Liutealine faze 10,62-81,28

visų pirma tau reiktų kažkaip susireguliuot mmm kad galėtum stebėt ciklą normaliai, matai PRG rezultatai objektyvūs jei jie daromi 7DPO (ta 21CD tai netinka turint/turėjus nereguliarius ciklus) tai nesu tikra ar galima užskaityt šitą tyrimą, jei jau užskaityt, tai pagal liuteininę fazę PRG per mažai, O neįvykusi (o gal ji ir taip dar tau neatėjo).
Aš rekomenduočiau su BT pažaisti, stebint ją galėsi matyti ar BT rodo ką nors į vykstančią O ar ne, dar reiktų pasidaryti 3-5CD LH ir FSH tyrimus-jie rodo polinkį į PKS. g.gif Kas dar? Nu dar gaudymo pradžia, bet jau imatės veiksmų-tai yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 12 09, 10:49)
mano testai irgi iki lapkricio galiojimas buvo  mirksiukas.gif Bet kadangi jie tinkamai laikomi buvo stalciuje o ne ant lango, jokios sviesos per didelio temperaturos skirtumo ir ttt tai rezultata laikiau toki, koki rode  mirksiukas.gif
Beje, kad isitikinti realiai nuvaziavau ir pridaviau krauja! - tad kaip ir i tema iseina - laukiam tavo hormonu tyrimo!  thumbup.gif
Ir dar - gal nori parodyti ta testuka?  ax.gif Nes kava jau senai isgeriau  lotuliukas.gif

na jei MB nebus patvarkes siuksliu dezes,surasiu uzsirakinus lotuliukas.gif
Bo jei pasitvirtins, tai jau tokia dovanele bomba po eglute uztaisysiu ir dar nufilmuosiu lotuliukas.gif
Cia tarp kitko, sunkiai sekasi atsilaikyt nuo grafiko kas 2-3 dienas, siryt buvo jau 4 diena kai nedaviau, itarinet pradejo, sako kazkas cia netaip.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 09, 11:38)
visų pirma tau reiktų kažkaip susireguliuot mmm kad galėtum stebėt ciklą normaliai, matai PRG rezultatai objektyvūs jei jie daromi 7DPO (ta 21CD tai netinka turint/turėjus nereguliarius ciklus) tai nesu tikra ar galima užskaityt šitą tyrimą, jei jau užskaityt, tai pagal liuteininę fazę PRG per mažai, O neįvykusi (o gal ji ir taip dar tau neatėjo).
Aš rekomenduočiau su BT pažaisti, stebint ją galėsi matyti ar BT rodo ką nors į vykstančią O ar ne, dar reiktų pasidaryti 3-5CD LH ir FSH tyrimus-jie rodo polinkį į PKS.  g.gif  Kas dar? Nu dar gaudymo pradžia, bet jau imatės veiksmų-tai yra gerai.

Del tos 21 c.d. tai taip ir maniau, bet jau darau viska, kad tik kuo greiciau pasveikciau. Mano ciklas buvo reguliarus tik naudojant kontraceptines. Dariausi ir testosterono turima, tai truputeli virs normos.
Del PKS tai as manau jau viskas aisku, nes gydytoja ir echoskopija dare.
Noriu kuo greiciau pastoti. Galvoju ir apie stimuliacija. Nors dar visai zalia, nieko nesuprantu apie tai, bet skaiciau laimingai pasibaigusias istorijas ir kazkaip galvoju, kad nera laiko jau zaisti, iskart griebt jauti uz ragu smile.gif
Baigiu isproteti nuo visokiu minciu, labai noriu leliuko
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2010 12 09, 11:51)
Del tos 21 c.d. tai taip ir maniau, bet jau darau viska, kad tik kuo greiciau pasveikciau. Mano ciklas buvo reguliarus tik naudojant kontraceptines. Dariausi ir testosterono turima, tai truputeli virs normos.
Baigiu isproteti nuo visokiu minciu, labai noriu leliuko

nurimk pirmiausia, ir giliai kvėpuok, mano mmm irgi reguliarios tik su KT buvo, va dabar jau hormonus tvarkant ir chirurgiškai kiaušidę patvarkius tiksi mano laikrodukas normaliai, aišku to pasiekiau, bet mano "beprotiškas" noras eina jau 2 metus wink.gif
Matai net einant su stimuliacijom vistiek gydymą turėsi eiti kad PKS slopinti, kol kas rink info ir "kvėpuok ramiai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavydziu Tau tokios ramybes ax.gif
O kaip Tau tuos hormonus tvarko? as net pasiryzus ir operacijai, kad tik padetu... Beje, kur gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2010 12 09, 13:15)
Pavydziu Tau tokios ramybes  ax.gif
O kaip Tau tuos hormonus tvarko? as net pasiryzus ir operacijai, kad tik padetu... Beje, kur gydaisi?

nepavydėk, būna kad dalykų nepaskubini ir tiek. geriu vaistukus ir tiek. o gydausi per kelias vietas, bet po naujų jei nepavyksta tai jau IUI laukia unsure.gif
Atsakyti
Tikiuosi pavyks!!! nestuke.gif
O as siandien skambinsiu del kitu tyrimuku rezultatu ir bus matyt ka darysiu...
Atsakyti
Panos !!!!!

Gandras priciuptas smoke.gif
13 DPO HCG 198 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2010 12 10, 14:05)
Panos !!!!!

Gandras priciuptas smoke.gif
13 DPO HCG 198  rolleyes.gif

bigsmile.gif clap_1.gif DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI TAVO ŠEIMAI thumbup.gif clap.gif Tai nuostabi kalėdų dovana 000054.gif

Atsakyti