As ir taip manau
atsargiai sukarpyti vazonėlį, kai nužydės
QUOTE(lelija R @ 2010 11 14, 11:49)
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 14, 12:04)
atsargiai sukarpyti vazonėlį, kai nužydės
Idomu,o kaip tas is dugno islindusias saknis pavyks i nauja vazoneli sutalpint
QUOTE(Liepa B. @ 2010 11 14, 14:46)
Idomu,o kaip tas is dugno islindusias saknis pavyks i nauja vazoneli sutalpint
a cia tai klausimas..manau jos luzines,nebent ismirkyt pries sodinant...bet akivaizdu kadlaukt kol nuzydes,nes ziedai gali nubyret...
I kazkoki aukstesni vazoneli bandyt sodint, nes kitaip jos nulus - nepalenksi.
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 11 14, 18:54)
labai geri Edexos, Evers ir Lerkytės patarimai
dar vienas patarimas nuo manęs kai persodinsit į naują vazoną, drenažo skylutes paslėpkite po drenažo sluoksniu - keramzitu ar tiesiog sudužusio molinio vazono šukėmis. kad šaknys nerastų kelio lauk iš vazono
dar vienas patarimas nuo manęs kai persodinsit į naują vazoną, drenažo skylutes paslėpkite po drenažo sluoksniu - keramzitu ar tiesiog sudužusio molinio vazono šukėmis. kad šaknys nerastų kelio lauk iš vazono
pas mane visos su drenažu ale vistiek pralenda turiu ir tokių, kur dugne per vieną skylę išlenda lauk, o per kitą įlenda atgal į vazoną
Mano cimbidis jau nužydėjo,numetė žiedus,bet ir kitas žiedstiebis pagelto.Galvojau,dar vienais pasidžiaugsiu ir še tau gal dėl to,kad gausiau paliejau?
QUOTE(eliss @ 2010 11 14, 19:26)
Mano cimbidis jau nužydėjo,numetė žiedus,bet ir kitas žiedstiebis pagelto.Galvojau,dar vienais pasidžiaugsiu ir še tau gal dėl to,kad gausiau paliejau?
gali būti. Man buvo daug kartų sakyta, kad kai krauna pumpurus griežtai nepersistengt su liejimu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 14, 19:15)
pas mane visos su drenažu ale vistiek pralenda turiu ir tokių, kur dugne per vieną skylę išlenda lauk, o per kitą įlenda atgal į vazoną
jo? na nežinau, su tokia problema tikrai jau senokai nesusidūriau...