QUOTE(girene @ 2010 12 10, 21:25)
greiciau trauk is vazono gelyte, nes 100% tai bus saknys. istrauksi tik su keleta saknu. patikek, esu tai patyrus. antroj nuotraukoj nesimato jokiu saknu vazonelyje - o tai jau blogas zenklas. kol dar nevelu tikrai trauk, geriau jau palaikyt visai be substrato kvietka negu pudyt toliau. karpyk ir pjaustyk uzjuodavusias ir minkstas vietas. dar susiorientavimui vienas rodiklis - pauostyk. smirda puviniu. tiesa pasakius nzn kaip apibudint ta kvapa, bet man atrodo pajausi, kad kazkas ne taip
.... toliau jau ziurek ka rasem pries tai su ta pacia problema susidurusiai merginai.,
jei neturi kur sodint, ne problema, to paties substrato pradziovinto dek i maiseli, ar i vazoneli(nedaug) o ant virsaus paguldyk gele. aisku geriausia butu nusipirkt FUNGICIDA(jo teiraukis senukuose/ermitaze, stiklinese spintelese), apipurkst ta pati substrata(arba naujai isigyta), pradziovint ir t.t. jau rasiau, pasiskaityk.(paguldyt sakau tik kolkas, poto kai viska apipurksi ir pradziovisni isodink, tik nepersistenk su substratu.)
jei manai kad tie fungicidai nera jau taip svarbu, tai klysti(nebijok klaust kas tai yra). is pradziu ir as taip maniau. bet jie gydo labai nuo susirgimu ivairiu ir nuo puviniu.. tiesa pasakius mano atveju jie man nelabai padejo, nes labiau itakojo aplinka, negu prieziura. bet vis tiek, tai yra labai svarbu..
aisku, negaliu sakyt kad esu super duper puviniu gelbetoja, nes tokia nesu. bet labai daug skaiciau..
trumpiau: jei ko noresi klaust, nebijok, ir negalvok, kad cia kalbama kazkokiais nesuprantamais tau zodziais. klausk, rasyk man asmeniskai. atsakysiu
ujjjjjjj... pektadienis.. kokia iskalba