sveikutes visos.niekada nerasiau cia,bet tema seku.taigi,noriu pasakyt,kad jusu patarimu deka vel atgyja begaline meile siom gelytem.metai laiko nei ziedu nei lapu...bet pagaliau matau daugiau nei vazonika.aciu jums
QUOTE(zuzla @ 2010 12 06, 20:58)
gali.. pas mane pvz 26%..
o gal apipurskinejat,ar kaip kitaip drekinat..
QUOTE(evers @ 2010 12 06, 20:24)
o gal apipurskinejat,ar kaip kitaip drekinat..
kasdien purškiu tik tas, kurių šaknys ne vazone, o visos kitos ir taip gerai gyvena, drėkintuvą jungiu tik naktį ir savaitgaliais
Man sugedo nuotaika, kai apžiūrinėjau savo gėles ir ant pačios mylimiausios radau skydamarių užuomazgų. Tokių miniatiūrinių kaip adatos galvutė, vieną didelę rudą "karpą" ir lipnių lašelių... Gėlė turi 2 stiebus, sukrovė žiedų, o man taip pikta pikta pasidarė. Nuploviau su muiluotu vandeniu (ūkiniu muilu), blogiau nebus ar ne? Ryt žygiuosiu pirkt actaros ir dabar skaityt informacijos apie jų panaikinimą. Nedašunta iš kur jų atsirado
ant mano vienos orchidėjos taip pat yra lipšnūs lašeliai, bet aš pamaniau kad gal pati kada netyčia su kuo nors apliejau, mažiukai du tokie.. negi čia nuo tų parazitų?
QUOTE(Airem @ 2010 12 06, 21:20)
sveikutes visos.niekada nerasiau cia,bet tema seku.taigi,noriu pasakyt,kad jusu patarimu deka vel atgyja begaline meile siom gelytem.metai laiko nei ziedu nei lapu...bet pagaliau matau daugiau nei vazonika.aciu jums
labai džiaugiuosi tavo sėkme!
QUOTE(mocha @ 2010 12 06, 21:39)
Man sugedo nuotaika, kai apžiūrinėjau savo gėles ir ant pačios mylimiausios radau skydamarių užuomazgų. Tokių miniatiūrinių kaip adatos galvutė, vieną didelę rudą "karpą" ir lipnių lašelių... Gėlė turi 2 stiebus, sukrovė žiedų, o man taip pikta pikta pasidarė. Nuploviau su muiluotu vandeniu (ūkiniu muilu), blogiau nebus ar ne? Ryt žygiuosiu pirkt actaros ir dabar skaityt informacijos apie jų panaikinimą. Nedašunta iš kur jų atsirado
užuojauta
Papildyta:
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 06, 21:44)
ant mano vienos orchidėjos taip pat yra lipšnūs lašeliai, bet aš pamaniau kad gal pati kada netyčia su kuo nors apliejau, mažiukai du tokie.. negi čia nuo tų parazitų?
ne, tiesiog orchidėja išskyrė lipčių - lipnų skystį. nieko tokio, nekreipk dėmesio
QUOTE(zuzla @ 2010 12 06, 20:58)
gali.. pas mane pvz 26%..
aš kai pelėsiais ir kerpėm apaugus tai man taip ir pasirdė, drėgna namie apie 60 proc, o ant grindų ar kur vėsu dar daugiau
Mergaites, gal galit pasakyt kas cia su mano orcideja atsitiko?
Ligu skyriuj kazkaip nieko panasaus neradau..pradejo gelst is vidaus.
Ligu skyriuj kazkaip nieko panasaus neradau..pradejo gelst is vidaus.
labuka, norejau klustelt ar tinka orchideju dulxna? gal jau kas isbande je?
skydmaris labai greitai pereina ant kitų gėlių.. turėjau vieną orchidėja juo apsikrėtusią (tą orchidėja parsinešiau iš lauko, radau) ir gėlės kurios stovėjo tai orchidėjai iš šonų apniko irgi skydmariais..
O tą dulksną aš naudoju, kasdien papurškiu orines šaknis orchidėjoms, bet nežinau ar kuom nors ji padeda, man rekomendavo draugė, tai naudoju, gal tiktai padeda neišdžiūti orinėms šaknims.. ten sudėtyje nieko gero nerašo, tiesiog vanduo be kenksmingų druskų
O tą dulksną aš naudoju, kasdien papurškiu orines šaknis orchidėjoms, bet nežinau ar kuom nors ji padeda, man rekomendavo draugė, tai naudoju, gal tiktai padeda neišdžiūti orinėms šaknims.. ten sudėtyje nieko gero nerašo, tiesiog vanduo be kenksmingų druskų