Mazute dar, jaunikle.
QUOTE(Tina* @ 2010 12 06, 12:38)
Mazute dar, jaunikle.
mažiausiai dar 3 metus laukt žiedų ir tai neaišku
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 06, 12:47)
O as galvojau gal lapai gliuzta nuo to kad gal per daug dregmes, tada paliesiu dazniau o kodel kai man uzmezga ziedu puze ju nudziusta?
Dabar persikeliau jas ant stalo , tai 23 kokie tikrai yra
Dabar persikeliau jas ant stalo , tai 23 kokie tikrai yra
dėl sausros gal ir nudžiūsta pumpurai kartą į mėnesį laistyti gal ir galima būtų, jei laikytum +15-18 C temperatūroje
QUOTE(eliss @ 2010 12 06, 12:49)
tai gal tas žmogus žino, kokio amžiaus vandą pardavė? kokia tai vanda? jei rūšinė, gali internete pažiūrėti, kokio dydžio ji bus suaugusi, taigi, kokį dydį turi pasiekti, kad žydėtų
Teisybe, juk buna ir mazu vanduciu. Man jos vis asocijuojasi su didelemis, kaip ir cymbidium.
gavau syrit savo siuntini..tad sedaus analizuot kodel taip ilgai keliavo...
tad radau trigdziu menkuciu velavimo....zinau kad turejo siuntinukas iskeliaut lapkricio 22d taip man rase elektroniniam laiske...ziurejau anspaudus ogi issiustas ne 22d o 26 d..as ta diena jau paste teiravaus ar man siuntinuko nera... o jis tadien teissiustas,tad dar ziurejau kada atsirado musu paste o jis pasieke musu pasta 30d..va kiek isgulejo kol pas mane dakako...7km ilgas kelias nu bet dziugu kad gavau...
o jos dar akis varto mazos dezutes nemato kai klausi...o gal padejo nusiskundimas- ar mano uzklausa kuria parasiau pasto tinklalapyj,nurodziau savo duomenis ir klausiau kur ieskot ir kaip...
tad radau trigdziu menkuciu velavimo....zinau kad turejo siuntinukas iskeliaut lapkricio 22d taip man rase elektroniniam laiske...ziurejau anspaudus ogi issiustas ne 22d o 26 d..as ta diena jau paste teiravaus ar man siuntinuko nera... o jis tadien teissiustas,tad dar ziurejau kada atsirado musu paste o jis pasieke musu pasta 30d..va kiek isgulejo kol pas mane dakako...7km ilgas kelias nu bet dziugu kad gavau...
o jos dar akis varto mazos dezutes nemato kai klausi...o gal padejo nusiskundimas- ar mano uzklausa kuria parasiau pasto tinklalapyj,nurodziau savo duomenis ir klausiau kur ieskot ir kaip...
QUOTE(evers @ 2010 12 06, 13:15)
gavau syrit savo siuntini..
tai įsivaizduokit kas būtų iš augalo likę , gerai, kad nieko nesisakėt
QUOTE(lark @ 2010 12 06, 14:28)
tai įsivaizduokit kas būtų iš augalo likę , gerai, kad nieko nesisakėt
atvesus augalo nebuciau net siuntusis...
[quote=Ronja, Plėšiko Duktė,2010 12 06, 13:53]
dėl sausros gal ir nudžiūsta pumpurai kartą į mėnesį laistyti gal ir galima būtų, jei laikytum +15-18 C temperatūroje
Aciu jums labai palaisciau siandien, ziuresim kaip seksis, o gal trasu reik ipilti?
Aciu jums labai palaisciau siandien, ziuresim kaip seksis, o gal trasu reik ipilti?
su trąšom kol kas siūlau palaukt. dar gali pabandyti kartais ne šiaip palaistyti, o pakišti po šiltu dušu vanduo tokio šiltumo, kad ir pati norėtum lįsti bet paskui labai rekomenduoju pastatyti šalia ventiliatoriių, kad gerai išpūstų visą vandenį iš lapų pažastėlių, nes taip begelbstint galima ir supūdyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 06, 19:12)
su trąšom kol kas siūlau palaukt. dar gali pabandyti kartais ne šiaip palaistyti, o pakišti po šiltu dušu vanduo tokio šiltumo, kad ir pati norėtum lįsti bet paskui labai rekomenduoju pastatyti šalia ventiliatoriių, kad gerai išpūstų visą vandenį iš lapų pažastėlių, nes taip begelbstint galima ir supūdyti
Na dabar paliejau akvariumo vandeniu ir palaikiau kad nubegtu gerai vanduo, su dusu pameginsiu veliau
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 06, 09:18)
ohoo ar tikrai gali būti tokia maža drėgmė?
gali.. pas mane pvz 26%..