Pasikuiciau tarp raibuoles skroteliu - radau, kad leidzia ziedkoti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 02, 12:39)
gal ten koks drėkintuvas navarotnas ir rodo oro drėgmę?
Drekintuvas kaip ir dregmes surinkejas rodo kiek yra patalpoje dregmes:)
Papildyta:
Nemoku nuotrauku ikelti, gal galit pasakyti kaip tai padaryti? visiska varna
sveikos...ar yra buve kad perkant ...is sito tinklapio.... negautumete savo prekiu... atrodo man taip bus..uzsisakiau lapkricio 15d apmokejau ta pacia diena parase kad siuntinukas iskeliaus lapkricio 22d...o taip ir nieko negavau...nebetikiu kad gausiu... va se ir man pirmasyk kad siuntinio negauciau..
ne niekada taip nebuvo. Patarčiau negalvoti, o tiesiai skambintis jiems, arba į paštą.
man nepasitaike,visada gaudavau.reikia skambint
Pritariu, kad reikia skambint. Mano siunta viena karta buvo pasiklydus.
QUOTE(Tina* @ 2010 12 02, 23:41)
Pasikuiciau tarp raibuoles skroteliu - radau, kad leidzia ziedkoti
Nuosirdziausi sveikinimai
Jei jau pakeliui naminiai ziedukai,paklausiu jusu
Ar raibuoles persodinant pakeiciate vazonelius i permatomus?Esu nusipirkusi nukainuota,du augaliukai susodinti atskirai i tokius pusinius vazoniukus.Gal vertetu abu perkelti i viena bendra permatoma?
Gal ir kitos augintojos pasidalins patirtimi.
ne, raibuolių nereikia sodinti į permatomus vazonėlius, jų šaknys nevykdo fotosintezės
nežinau ar verta persodinti du augalus į vieną vazoną. pvz., jei vienam kas atsitiks, pvz., ims pūti šaknys, traukti lauk reikės abu. o raibuolės, kaip ir visos orchidėjos, nelabai mėgsta būti judinamos be reikalo...
nežinau ar verta persodinti du augalus į vieną vazoną. pvz., jei vienam kas atsitiks, pvz., ims pūti šaknys, traukti lauk reikės abu. o raibuolės, kaip ir visos orchidėjos, nelabai mėgsta būti judinamos be reikalo...
sveikutes, norėjau paklausti kaip jūs pjaunate tą žiebstiebį, kai orchidėja nužydi? ar prie pat pagrindo, ar paliekate kelis narelius nuo apacios?
apie phalaenopsi, o taip pat labai domina ka daryti su nužydėjusiu Dendrobium stiebu? aš girdėjau kad jis antrą kartą nebežydi, bet jis tinkamas dauginimui? tai tiesa?