yra buve ir man taip kai gelyte kuria naujai nusipirkai ima mest ziedelius,gal nesant saltesnio vejelio gavo..gelyte prisitaikys prie jusu namuciu ir zydes,bei dziugins jus...
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 11 28, 13:50)
sveikos, peržiūrėjau daug informacijos, bet kreipiuosi pagalbos, nes niekur nerandu atsakymo į savo klausimą
blogai ieškojot.. pirmam puslapy - DUK - kodėl orchidėja meta pumpurus
senbūvėms:
kas gaminsit naują temą patikrinkit nuorodas, ne visos veikia
QUOTE(zuzla @ 2010 11 28, 15:00)
blogai ieškojot.. pirmam puslapy - DUK - kodėl orchidėja meta pumpurus
senbūvėms:
senbūvėms:
dėkui, va čia tai tikrai nežiūrėjau rojaus sodų nuoroda neveikia
Reikia man patarimo is profesionaliu Kazkaip nepagalvojusi emiau ir persodinau Laelia tenebrosa Maza dar jinai, net nezinojau, kad jos labai jautrios persodinimui, ir jauciu kad ji pas mane mirsta Nugleibo visa, pagelto, gal patarsit ka daryt???
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 28, 18:30)
gal patarsit ka daryt???
kuo skubiau kreipkites į http://www.orchids.lt/ , ten yra jas auginančių ir išmanančių
QUOTE(lark @ 2010 11 28, 09:35)
kuo skubiau kreipkites į http://www.orchids.lt/ , ten yra jas auginančių ir išmanančių
Aciu prisiregistravau. O man reikia lysti i foruma ar siaip galima kazkaip nusiusti klausima? Nesu bendravusi dar siame puslapyje...
QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 13:54)
ooo, jėga, kiek bus gražių žiedųųų
O tiesa, gal esat bandžiusios reanimuot pamerkiant? nusipirkau kažkada miniuką, buvo įkištas į kiminus, ištraukiau - nu ir ką, tik viena normali šaknis. Tingėjau žaisti su reanimatoriais, tai pamerkiau vazoj kažin kas gausis... Nors aišku tie visi reanimatoriai man buvo pasiteisinę 150 proc. vienas dabar gėliukas taip gražiai šakneles leidžia, lapelius, auga smulkiam substrate, bet norisi eksperimentų, tik nežinau , ar aš nenusiekperimentuosiu į lankas...
O tiesa, gal esat bandžiusios reanimuot pamerkiant? nusipirkau kažkada miniuką, buvo įkištas į kiminus, ištraukiau - nu ir ką, tik viena normali šaknis. Tingėjau žaisti su reanimatoriais, tai pamerkiau vazoj kažin kas gausis... Nors aišku tie visi reanimatoriai man buvo pasiteisinę 150 proc. vienas dabar gėliukas taip gražiai šakneles leidžia, lapelius, auga smulkiam substrate, bet norisi eksperimentų, tik nežinau , ar aš nenusiekperimentuosiu į lankas...
as bandziau ,ir jau metai laiko vandenyje tupi,leidzia ziedstiebius ,nuzydi ,vel leidzia ,vienu zodziu gyvena vandenyje leidzia saknytes ,bandziau sodinti i vazoneli su substratu ,bet pradejo vysti ,tai istraukiau ir vel tupi vandenyje ,o kita buvo pradejus vysti ,ikisau i vandeni pradejo saknys puti ,teko isdziovinti ir sodinti i vazona
stai kaip ji gyvena,lapai tamsus ,cia fotikas juos nusviesino
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 28, 22:55)
Aciu prisiregistravau. O man reikia lysti i foruma ar siaip galima kazkaip nusiusti klausima? Nesu bendravusi dar siame puslapyje...
lyst į forumą, klaust ir kuo greičiau. Ten renkasi tikri fanai kolekcionieriai.
QUOTE(Žanė @ 2010 11 29, 10:35)
Kokia mistika klausykit. Vienų falenopsių šaknys pūna nes per drėgnai laikomos, o kitų - net vandeny mirkoma visą laiką nepūna...
taip yra todėl, kad naujos šaknys augdamos prisitaiko prie tam tikros aplinkos. pvz., jei retai laistote, o paskui sugalvojate dažniau palaistyti - šaknys ima pūti, nes jos buvo prisitaikiusios prie sausesnės aplinkos. ir atvirkščiai, jei dažniau laistote, o paskui imate laistyti retai, ima vysti net šaknų storis skiriasi (čia gal ant vandų šaknų labiau matosi) tų, kurios drėgnesnėje ir sausesnėje aplinkoje auga.