Romap, šalis nuostabus. Nesigiriu, nes modelis įkyrėjęs, bet briedžiukai juk šaunūs?
Zuzana, o tu kada nors miegi ir valgai? Šitiek grožybių. Laukoiu nesulaukiu savosios Ir jei galima dar megztuko kainą į AŽ Ir dar dukrytę su gimtadieniu
QUOTE(Romap @ 2010 12 20, 10:45)
O aš rodausi savo paskutinį šalį . Tiesiog Kalėdinė naktis ..
oho,koks dydis kokie nakties matmenys?
Liemenė super.
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 20, 18:33)
oho,koks dydis kokie nakties matmenys?
beribis kaip naktis 65x200
Papildyta:
geguzyte5, - puiki liemenė
QUOTE(Romap @ 2010 12 20, 20:48)
viengule skara
bet ir kantrybes megzti ktoki dideli daikta reikia...man jos rastas toks nuobodus
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 20, 22:16)
viengule skara
bet ir kantrybes megzti ktoki dideli daikta reikia...man jos rastas toks nuobodus
nuobodus nenuobodus,bet svarbiausia kantrybe ir tokius zmones kurie kazka daro reikia girti ir dziaugtis visai ju darbais,tai nuostabu.
Olaiva,jau labai daug neigiamos kritikos is jusu vien tik matau
Ilamka va buten del to turbut dauguma nieko ir neraso, nes jei isreiski savo nuomone tai jau vadinasi kritika. Negalima visiems viskas vienodai patikti. Kodel nenori zmones iskalusyti kitu nuomones iskarto puola jei mastai kitaip. Nu zodziu geriau patylesiu. Visas labai vertinu uz darba o rezultatas ne visada gaunasi superinis, bet visos gi tobuleja su kiekvienu darbu. Ir galbut kitu nuomones padeda pazvelgti placiau
geguzyte5 tavo liemenė