Lusasita, koks sarafanas grazus
Gobtuvas ir ir pledukas labai mieli
O cia mano katik baigtas salikas-apykakle suaugusiam vyrui (tik jau manekene as pabuvau)
QUOTE(Ivonnna @ 2010 12 16, 20:46)
labai kruopstus darbas
QUOTE(villyte @ 2010 12 19, 22:45)
Lusasita, koks sarafanas grazus
O cia mano katik baigtas salikas-apykakle suaugusiam vyrui (tik jau manekene as pabuvau)
grazu ir silta gal schemute gali pasidalint?
Labai man patiko tas kapisonas sais apie tki svajojau, bet neturiu laiko vis dar briedziai valdo
o cia jau laukiu naujuju metu
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 19, 23:45)
Labai man patiko tas kapisonas sais apie tki svajojau, bet neturiu laiko vis dar briedziai valdo
Kaip grazu, o tas su blauzdinem komplektukas, tai sakes koks grozis, tie bumbulai kaip fainai atrodo prie komplekto
Krirma, dekui, bet neturiu jokios schemutes, is galvos mezgiau. tai cia nera ka - nusimezgi kaip salika toki, paskui paplatini kas keles eiles ir paskui susiuvi nugaroj (galima ir su virbalais su valu megzti, bet man taip patogiau buvo)....
mezgejyte-cia kietaii su tais kiskiukais ir aukstakulniais sugalvojai...
Jollyk labai aciu
o cia dar kalediniu mazu dovaneliu
o cia dar kalediniu mazu dovaneliu
mezgejyte suknelė su zuikiais topo viršūnė originalu, naujametiška, sexi... o maišeliai irgi super...
zuzana*- raštuotas megztukas kaip visada į dešimtuką o jau kaip spalvinis derinys
Jollyk sarafaniukas- toks minkštutis ir šiltutis, taip ir norisi paliesti
O aš rodausi savo paskutinį šalį . Tiesiog Kalėdinė naktis ..
zuzana*- raštuotas megztukas kaip visada į dešimtuką o jau kaip spalvinis derinys
Jollyk sarafaniukas- toks minkštutis ir šiltutis, taip ir norisi paliesti
O aš rodausi savo paskutinį šalį . Tiesiog Kalėdinė naktis ..
mezgejyte, labai
Jollyk, puiku kaip visada toks minkstutis ir siltutis...
Romap, labai jaukiai atrodo
Jollyk, puiku kaip visada toks minkstutis ir siltutis...
Romap, labai jaukiai atrodo
Nu ir "kepat" grožius , net kriokt noris...
O aš pagaliau supratau, ką reiškia 10 metų virbalų rankose nelaikyt . Rankoves suknelei jau kokį 15 kartą perdarau . Nežinau aš ją ar ji mane nugalės.
SIAUBAS!!!!!
O aš pagaliau supratau, ką reiškia 10 metų virbalų rankose nelaikyt . Rankoves suknelei jau kokį 15 kartą perdarau . Nežinau aš ją ar ji mane nugalės.
SIAUBAS!!!!!