labai grazus visu darbeliai
Labai labai ačiū visoms už pagyrimus, tikrai gražūs žodžiai labai labai įkvėpia tolimesniems darbams
dar vienas labai šiltos naminės vilnos vyriškas megztinis
noriu ir aš parodyti dukrytės suknytę
siūlai tamsiai violetiniai, tai labai sunku nufotkint apsirengusią, kad kas nors matytųsi.
o čia kepurė, tik foto irgi ne itin matosi. bet norėjau pasigirti, kad ypač patiko siūlai. 100proc. merino vilnos, megzti buvo smagu, o kepurė labai šilta.
siūlai tamsiai violetiniai, tai labai sunku nufotkint apsirengusią, kad kas nors matytųsi.
o čia kepurė, tik foto irgi ne itin matosi. bet norėjau pasigirti, kad ypač patiko siūlai. 100proc. merino vilnos, megzti buvo smagu, o kepurė labai šilta.
QUOTE(Džinė79 @ 2010 12 14, 14:49)
Labai grazu, sarafaniukas ir mergyte su spalvingu kepuriuku fantastiska, dar taip makijazas parinktas
Sveikos, norėčiau parodyti du savo užsakymus klienčių. Klientės liko labai patenkintos.
Mochera
"Roma" vilna
Mochera
"Roma" vilna
Labai grazus visu darbeliai ypaz Sandriene 123 kostiumelis
o cia mano vis dar kaledos
salikeliai jam ir jai
o cia mano vis dar kaledos
salikeliai jam ir jai
mezgejyte-snaiges ir briedziai valdo...grazu
tiklis-apserksnijo musu ziemos...kaip grazu
sniege labai idomiai atrodo,matyt siandien fotografavai?
QUOTE(Jollyk @ 2010 12 15, 12:03)
mezgejyte-snaiges ir briedziai valdo...grazu
aciu...jo siandien ...o jau susalauuuuu ....ir tokiu vaizdu prisiziurejau ...pas mus viskas balta balta-kaip pasakoj ...dievinu toki vaizda ...net ir viena TOKIA ziemiskai balta diena atperka visus ziemos ''nepatogumus''
QUOTE(Džinė79 @ 2010 12 14, 13:49)
Kepurė graži, net jau kačiukas po kepure
QUOTE(tiklis @ 2010 12 15, 10:56)
o as jums atnesu truputi ziemisko grozio
Aaaaah, čia mano svajonių skraistė, ir dar kaip tik juoda. Aš tokios noriu, AŠ!!!
O aš noriu parodyti savo mažučius, bet man labai mielus darbelius. Pilna pirštukų teatro kolekcija:
Tai yra, buvo pilna, kol nepaaiškėjo, kad dar pagranduko trūksta