Labai daug graziu darbeliu .
Gaila kad man nuotakos suknele nerode .
O pirstiniu komplektas"meiles grauztams" super .
Ačiū
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 07, 20:39)
Čia gal tunisietišku vašeli nerta?
AUKSARANKES!!!
Pasirodysiu ir as su keliais darbeliais, kurie keliaus mylimiems keturkojams
QUOTE(Lace @ 2010 12 07, 23:00)
ne, megzta su masina is labai plonos medvilnes
Papildyta:
graziausiai tai keturkojis -bitute
QUOTE(Jukituke @ 2010 12 08, 00:17)
AUKSARANKES!!!
Labai grazu... Tokie mieli rubeliai
Labai grazus visu darbeliai! Aukarankes :)nusprendziau ir as pasirodyti gyvenime nemezgiau,bet cia kazkas galvoje apsiverte ir nusprendziau pabandyt stai Jums mano pirmas blynas
labukas mrrgaites patarkit mano siuliukai angora,sudetis 50% mohera, 30% akrilanas, 20% virginijos vilna, virbalai mano 3 nr, as noriu paklausti, kiek akiu deti ant virbalo plonam megztukui, as nesioju s dydi, noriu kad prigludes butu:) 100akiu per daug ane?
Nors pasiims sijoną 12d.bet labai jau norisi pasigirti.
QUOTE(mel@nija @ 2010 12 08, 13:50)
labukas mrrgaites patarkit mano siuliukai angora,sudetis 50% mohera, 30% akrilanas, 20% virginijos vilna, virbalai mano 3 nr, as noriu paklausti, kiek akiu deti ant virbalo plonam megztukui, as nesioju s dydi, noriu kad prigludes butu:) 100akiu per daug ane?
Niekas nepatars kiek čia tų akių reikės konkrečiai jums. Reikia pačiai pasiskaičiuoti - užsidedat ant virbalų kokias 20 akių ir nusimezgat pavyzdėlį. Tada suskaičiuojat kiek akių telpa sakykim į 10 cm. A jau po skaičiuojat kiek akių reikia uždėti nugarai ar priekiui pagal jūsų apimtis.
Vlasta2, labai labai gražus sijonas. įspūdingas net nemaniau, kad gali būti toooookių gražių sijonų
pasigirsiu
Siltos 100% vilnos kelnytes 1.5 metuku panelei po suknyte pasipuost ir nesusalt
( megzta be siuliu)
Siltos 100% vilnos kelnytes 1.5 metuku panelei po suknyte pasipuost ir nesusalt
( megzta be siuliu)
QUOTE(Tajka @ 2010 12 08, 14:45)
Niekas nepatars kiek čia tų akių reikės konkrečiai jums. Reikia pačiai pasiskaičiuoti - užsidedat ant virbalų kokias 20 akių ir nusimezgat pavyzdėlį. Tada suskaičiuojat kiek akių telpa sakykim į 10 cm. A jau po skaičiuojat kiek akių reikia uždėti nugarai ar priekiui pagal jūsų apimtis.
na jo reiks tada paciai ziureti, kaip cia daryt, nes as nepatyrus tokiuose matavimuose siaip nesioje bliuskutes s dydzio kaikurios xs