Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Donma @ 2012 01 17, 22:23)
Tai cia tas pats kas Mycomax?

Mycomax, Diflucan, gal ir dar kokių yra, nežinau g.gif
Atsakyti
sveikos likimo draugės doh.gif ir gėd air bėda doh.gif
kas mėn tas pats doh.gif
paskutinį kartą gėriau (iš RU,kaina lyginant su LT juokinga,apie3lt)Flukonazol 150mg 1kapsulė,tfu tfu tfu antras mėnuo ramu karsta.gif
ko tik negėrėm,netepėm,nedarėm,bet mes jau paskutiniu kartu su MB vartojam,reik nereik,bet abu g.gif
buvo vieną dieną vėl užėję,bet greit ir dingo - niežulys ir lyg išskyrų daugiau g.gif bet aš pastebėjau man kas mėn savaitė prieš mm užeina tokie nemalonumai g.gif jei nemaloniai niežti tai padeda su soda praplovimai,tik labai išsausina g.gif
o šiaip net neįsivaizduoju,kad įmanoma "švariai" (švarias kelnaites ir vakare rasti)gyventi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥TikTaiTaip♥~: 18 sausio 2012 - 15:11
Sveikos, siandien uzklopo mane ir tai unsure.gif Buvo tik per nestuma,ir pati ne nezinojau,kol gydytoja nepasake blink.gif Nulekiau i vaistine nusipirkau Polygynaxm tikiuosi isgelbes,reiks bandyt ir su ta soda..O kaip del sexo,kada galima, seip naudoju patentex zvakutes,ar ja sgalima bus naudot?Mokslai,kasdien vazineju,ryt atsiskaitymas, niekaip sia savaite pas gydytoja papult neis,tikiuosi ir nereiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2012 01 18, 19:08)
Sveikos, siandien uzklopo mane ir tai unsure.gif Buvo tik per nestuma,ir pati ne nezinojau,kol gydytoja nepasake blink.gif

sveika 4u.gif o tai nejutot jokiu neigiamu simptomu, kad sakot pati net nezinojot, kol gydytoja nepasake? g.gif
Atsakyti
aha,visa tai buvo pries tris metus, na ten kaip eini tirtis, tepineliai visoki ir pan,po to vel atejau,sako jum pienlige,cia zvakuciu reiks, na israse sunaudojau ir viskas g.gif Na paglvojau reikia tai reikia,niekoa pie tai ne nezinojau schmoll.gif O dbr pati jau jauciu unsure.gif
Atsakyti
Oi mergaites, as ka tik po vizito dermovenerologinej klinikoj. Vakar mano ginekologas nesugebejo nieko man pasakyt ir dave siuntima i ta klinika. Tepineliu paeme kazin kiek ir maksties, gimdos kaklelio, slapimtakiu, kraujo paeme taip pat is venos. Sake daktare, kas pienlige isgytyti yra sunkiau nei kokias chamidijas ar ureplazmas, gydymas turi buti labai konkretus, pagal konkretus tyrimu rezultatus, partneriai privalo gydytis abudu kartu, kitaip neva prasmes nera. Na kaip ir nieko naujo, pirmadieni rezultatai verysad.gif
Sake, kad jau is akies mato uzdeginimus procesus + grybus doh.gif
Atsakyti
Nebandžiau, nežinau, gal kam padės.

Makšties praplovimai česnako tirpalu.
Imti 1 česnako skiltelę ir ją susmulkinti į košelę. Užpilti 1,5 litro virinto vandens ir palaikyti kelias minute. Išmaišyti ir perkošti. Šį vandenį sunaudoti per vieną dieną. Gerai būtų derinti praplovimą česnaku ir sodos tirpalu: vieną dieną česnako vandeniu, sekančią sodos tirpalu. Jį paruošti taip: 1,5 litro virinto vandens ir 1 valg. šaukštas valgomosios sodos.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2012 01 19, 10:57)
Oi mergaites, as ka tik po vizito dermovenerologinej klinikoj. Vakar mano ginekologas nesugebejo nieko man pasakyt ir dave siuntima i ta klinika. Tepineliu paeme kazin kiek ir maksties, gimdos kaklelio, slapimtakiu, kraujo paeme taip pat is venos. Sake daktare, kas pienlige isgytyti yra sunkiau nei kokias chamidijas ar ureplazmas, gydymas turi buti labai konkretus, pagal konkretus tyrimu rezultatus, partneriai privalo gydytis abudu kartu, kitaip neva prasmes nera. Na kaip ir nieko naujo, pirmadieni rezultatai  verysad.gif
Sake, kad jau is akies mato uzdeginimus procesus + grybus  doh.gif

O vargeli unsure.gif
Įdomu kokie bus rezultatai ir kokį gydymą skirs.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2012 01 19, 11:57)
Oi mergaites, as ka tik po vizito dermovenerologinej klinikoj. Vakar mano ginekologas nesugebejo nieko man pasakyt ir dave siuntima i ta klinika. Tepineliu paeme kazin kiek ir maksties, gimdos kaklelio, slapimtakiu, kraujo paeme taip pat is venos. Sake daktare, kas pienlige isgytyti yra sunkiau nei kokias chamidijas ar ureplazmas, gydymas turi buti labai konkretus, pagal konkretus tyrimu rezultatus, partneriai privalo gydytis abudu kartu, kitaip neva prasmes nera. Na kaip ir nieko naujo, pirmadieni rezultatai  verysad.gif

linkiu kuo geresniu rezultatu 4u.gif keista, kad tie ginekologai niekuom daugiau padeti patys nebegali, o gal nenori? g.gif O man vel blogai, panasu, kad neisgijau ir po antro vaistu etapo, siandien po pietu uzastrejo vel kazkoks deginimas, viskas paraude, biski kraujo pasirode, nesuprantu, rodos jau sirgau si menesi....treciadieni jau atkeliavo pas mane tie papildai, kur sakiau Candida clear, tai jau vartoju trecia diena, ten labai gera sudetis, viskas, ko reikia grybeliui gydyti, dabar vakare kazko pykina, gal nuo ju, o gal nuo nervu? Na, gydomes toliau, kaip ismanom, ir laukiam stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2012 01 19, 10:57)

cia buvau Vln, kokia gyd pavarde buvo, ne J. kazlauskiene
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2012 01 22, 17:47)
cia buvau Vln, kokia gyd pavarde buvo, ne J. kazlauskiene

Taip, ta pati bigsmile.gif Gal kokiu atsiliepimu turi apie ja ? 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet ir mane priimkit į savo gretas verysad.gif
turiu ir aš tą bjaurybę, anksčiau yra buvę gal kokius 4 kartus(kai laukiausi, tai galima sakyti varškė krito), bet visada padėdavo kokios 3 clotrimazolio žvakutės, o dabar jau 2 pakelius (po6) suvartojau ir tik šiek tiek aprimo niežulys ir deginimas. Buvo siaubingas deginimas ir niežėjimas net ir apie išeinamąją angą (ko anksčiau nebuvo). Dabar atėjo mano dienos, jaučiu labai nedaug, kad dar kažkiek niežti, baisu, kad čia geruoju nesibaigs ir teks keliauti pas gydytojus, nors netikiu, kad padės.
Gal žinote kas padeda įveokti niežėjimą ir deginimą? Ačiū.
Atsakyti