QUOTE(annushka @ 2012 01 19, 11:57)
Oi mergaites, as ka tik po vizito dermovenerologinej klinikoj. Vakar mano ginekologas nesugebejo nieko man pasakyt ir dave siuntima i ta klinika. Tepineliu paeme kazin kiek ir maksties, gimdos kaklelio, slapimtakiu, kraujo paeme taip pat is venos. Sake daktare, kas pienlige isgytyti yra sunkiau nei kokias chamidijas ar ureplazmas, gydymas turi buti labai konkretus, pagal konkretus tyrimu rezultatus, partneriai privalo gydytis abudu kartu, kitaip neva prasmes nera. Na kaip ir nieko naujo, pirmadieni rezultatai
Sake, kad jau is akies mato uzdeginimus procesus + grybus
linkiu kuo geresniu rezultatu

keista, kad tie ginekologai niekuom daugiau padeti patys nebegali, o gal nenori?

O man vel blogai, panasu, kad neisgijau ir po antro vaistu etapo, siandien po pietu uzastrejo vel kazkoks deginimas, viskas paraude, biski kraujo pasirode, nesuprantu, rodos jau sirgau si menesi....treciadieni jau atkeliavo pas mane tie papildai, kur sakiau Candida clear, tai jau vartoju trecia diena, ten labai gera sudetis, viskas, ko reikia grybeliui gydyti, dabar vakare kazko pykina, gal nuo ju, o gal nuo nervu? Na, gydomes toliau, kaip ismanom, ir laukiam stebuklo