Jungiuosi prie jūsų. Keistas dalykas, mūsų berniukas irgi antrokas. Gyvenam su tiku gal nuo kokių 4-5 metukų. Pernai gėrėm Fenibutą. Sunku jo gauti. O dabar net neįmanoma, jau kurį laiką ieškom ir nerandam, kas galėtų parūpinti. Nežinau, ar nuo Fenibuto, ar nuo ko kito, bet tikai buvo praėję ir jų nebuvo gal daugiau kaip pusmetį. Dabar vėl atsirado. Mūsų vaikas gimė didelis (virš 4 kg), pridusęs, veiduku aukštyn. Lankėmės ir pas gydytojus, ir pas psichologus, tai viena iš tiko atsiradimo priežasčių - būtent dėl tokio jo gimimo. Vaikas aktyvus (anksčiau manėm, kad hiperaktyvus, bet vėliau lyg ir sako, kad ne hiperaktyvus). Yra geras mokinys, lanko būrelius. Kai kurie sako, kad gal tų būrelių jam per daug? Bet kad jis noriai pats eina, pats susiranda, pats lanko.... Nežinau, ką ir galvoti. Vienturtis, bet tikrai nėra lepinamas. Manau, kad mūsų šeima draugiška, daug šnekam, daug bendraujam, daug veikiam kartu su vaiku. Lankėmės pas psichologą. Aišku, pokalbiai su psichologu tikrai nenuėjo veltui (bent taip manau), bet tiką vistiek turim. Sudomino bioenergetinis gydymas. Gal galima plačiau ką sužinoti? Gal ir mes galėtume kreiptis? Ar padeda, ar yra poveikis? Jei būtų galima, gal ir kontaktus pasakytumėt. Noriu bendrauti su jumis ir dalintis viskuo, ką jūs išgyvenat, ką mes išgyvenam. Dabar jau apsipratau, bet iš pradžių tikrai buvo daug ašarų, nerimo....
Mes taip pat su tiku gyvenam nuo 4 metų . Darėmės įvairius masažus , gėrėme fenibutą ,bet tikai visuomet sugrįžta . Manau , kad tikus išprovokuoja jautri nervų sistema . Labai gerai stiprų tiką mums nuėmė refleksologas.
Internetinėje parduotuvėje i herb prekiauja papildu (relax) į kurio sudėtį įeina fenibutas ,kalcis ir magnis . Gal kas pirkote?
Internetinėje parduotuvėje i herb prekiauja papildu (relax) į kurio sudėtį įeina fenibutas ,kalcis ir magnis . Gal kas pirkote?
O gal kas planuoja to Fenibuto atsivezti is kur nors? Mes noretume paprasyti
[quote=vėja68,2011 01 25, 13:06]
Refleksoterapija , tai tam tikrų taškų stimuliavimas. Pvz. akupunktūra . Tik vaikams ji daroma ne adatėlėmis, bet lazeriu .
[
O kur jūs radot refleksologą? Čia gal kokioj reivačioj klinikoj? Kiek kartū vyko tos procedūros? Jei galit, gal ir kainą pasakytumėt. Noriu plačiau sužinoti. Bet jūs minėjot, kad jums čia irgi buvo trumpalaikis pagerėjimas?
Refleksoterapija , tai tam tikrų taškų stimuliavimas. Pvz. akupunktūra . Tik vaikams ji daroma ne adatėlėmis, bet lazeriu .
[
O kur jūs radot refleksologą? Čia gal kokioj reivačioj klinikoj? Kiek kartū vyko tos procedūros? Jei galit, gal ir kainą pasakytumėt. Noriu plačiau sužinoti. Bet jūs minėjot, kad jums čia irgi buvo trumpalaikis pagerėjimas?
Sveikos, cia radau viena straipsni apie tikus arba tureto sindroma:
http://www.medicine....e...l&strid=536
http://www.medicine....e...l&strid=536
Mano sunui tikai atsirado pradejus lankyti mokykla. Tuo paciu metu jis pasidare labai aktyvus, gal hiperaktyvus, sunkiai uzmiega ( trunka apie 1,5 val.).
Kadangi tradicine medicina nesiulo jokio gydymo, kapstausi internete ir "uzkliuvau" uz REIKI. Gal tai galetu padeti vaikui? Tuo labiau, kad tai padaryti galetu pati mama. Gal esate ka girdejusios apie tikus ir REIKI?
Papildyta:
Internete radau, kad refleksoterapija daro
Sveikatingumo ir poilsio komplekse Grand SPA Lietuva
Papildyta:
Ar nebutu galima Fenibuto rasti turgelyje, kur pardavineja rusiskus vaistus. Kiek suzinojau, sis vaistas israstas Rusijoje. Jis mazina stresa.
Kadangi tradicine medicina nesiulo jokio gydymo, kapstausi internete ir "uzkliuvau" uz REIKI. Gal tai galetu padeti vaikui? Tuo labiau, kad tai padaryti galetu pati mama. Gal esate ka girdejusios apie tikus ir REIKI?
Papildyta:
Internete radau, kad refleksoterapija daro
Sveikatingumo ir poilsio komplekse Grand SPA Lietuva
Papildyta:
QUOTE(rainiukas @ 2011 01 25, 12:09)
O gal kas planuoja to Fenibuto atsivezti is kur nors? Mes noretume paprasyti
Ar nebutu galima Fenibuto rasti turgelyje, kur pardavineja rusiskus vaistus. Kiek suzinojau, sis vaistas israstas Rusijoje. Jis mazina stresa.
Vienas iš metodų įveikti tikus tai - neuropsichologinė sensomotorinė korekcija. Medikamentai numalšina tikus, tik tuo metu, kai vartojami. Tikai - tai psichologinė problema. NSK - padeda atstatyti smegenų funkcijas, dėl kurių "netrvarkos" ir gali pasireikšti tikai. Jei sudomino, kreipkitės, padėsiu ir atsakysiu į rūpimus klausimus.
QUOTE(dariene @ 2011 04 14, 12:13)
Vienas iš metodų įveikti tikus tai - neuropsichologinė sensomotorinė korekcija. Medikamentai numalšina tikus, tik tuo metu, kai vartojami. Tikai - tai psichologinė problema. NSK - padeda atstatyti smegenų funkcijas, dėl kurių "netrvarkos" ir gali pasireikšti tikai. Jei sudomino, kreipkitės, padėsiu ir atsakysiu į rūpimus klausimus.
Mamytės, įspėju, kad šis postas yra viso labo reklama. Ar jūs padėsit savo vaikui šiuo metodu, ar dar labiau sužalosit - klausimas ant jūsų atsakomybės.
Sveikutes,net negalvojau,kad tiek vaiku turi tokia liga,ir man stebuklas ,kad netycia suradau jus,vadinasi mes ne vienos tokios.Mano dukra jau nuo triju metuku turi tiku ji dabar pirmoke ir ko tik mes nedarem ir kur tik mes nebuvom
niekas nepadejo,o vaistu begales isgerem ir stipriu ir hemaopatiniu niekas nepadejo.Tikai tai pat ir su gersu ir be ir bent keli iskarto,siuo metu turime tris vienas garsinis kiti du ne,net nebezinau ka dar galime padaryti ir kaip jai padeti.Siais metai pirma karta buvome sanatorijoje tam kartui kol ten buvome lyg ir buvo geriau tie tikai neisniko,bet buvo retesni,bet vel grizome namo daug veiklos daug aktivumo ir vel viskas atsinaujino,turim dar viresni broli su juo pesasi ji nori zasiti su juo,o jis jau didelis ir nebenori,zinoma daug kalbames visi stengemes,kad ji tik butu ramesne,kad kuo daugiau turetu ramesniu uziemimu,bet ji ilgai negali isbuti vienoje vietoje ir zaisti viena zaidima tuo paciu metu daro kelis uzsiemimus iskarto.Smagu suzinoti ka kitos mamytes isbane ir ka kiti gydytojai sako jusu vaikams.
niekas nepadejo,o vaistu begales isgerem ir stipriu ir hemaopatiniu niekas nepadejo.Tikai tai pat ir su gersu ir be ir bent keli iskarto,siuo metu turime tris vienas garsinis kiti du ne,net nebezinau ka dar galime padaryti ir kaip jai padeti.Siais metai pirma karta buvome sanatorijoje tam kartui kol ten buvome lyg ir buvo geriau tie tikai neisniko,bet buvo retesni,bet vel grizome namo daug veiklos daug aktivumo ir vel viskas atsinaujino,turim dar viresni broli su juo pesasi ji nori zasiti su juo,o jis jau didelis ir nebenori,zinoma daug kalbames visi stengemes,kad ji tik butu ramesne,kad kuo daugiau turetu ramesniu uziemimu,bet ji ilgai negali isbuti vienoje vietoje ir zaisti viena zaidima tuo paciu metu daro kelis uzsiemimus iskarto.Smagu suzinoti ka kitos mamytes isbane ir ka kiti gydytojai sako jusu vaikams.
Prisijungiu ir aš prie šios temos. Turiu dukrelę ir įtariu kad jai prasideda tikai. Bet esmė tame kad ir aš pati juos turiu visą savo gyvenimą. Mano tėvai išbandė visus įmanomus tradicinius ir netradicinius gydymo būdus, bet niekas nepadėjo. Gydytojai sakydavo, kad išaugs. Bet deja. Ir dabar nuo menkiausio jaudulio man prasideda tikai, beje jie garsiniai ir nevisada suvaldomi.
Mano nuomonė tokia, jei neįmanoma sumažinti žmogaus jautrumo, tai ir tikų neišvengsim. O raminantys vaistai mane lydi visą gyvenimą, tai jie kartais padeda. Jei konkrečiau , tai antikonvulsiniai. Ar nebandė daryt EEG tyrimo? (elektroencefolografijos)
Mano nuomonė tokia, jei neįmanoma sumažinti žmogaus jautrumo, tai ir tikų neišvengsim. O raminantys vaistai mane lydi visą gyvenimą, tai jie kartais padeda. Jei konkrečiau , tai antikonvulsiniai. Ar nebandė daryt EEG tyrimo? (elektroencefolografijos)