Sekmes.Lauksim ziniu:)
Aš pradedu mokymus rytoj
Dirbu transporto srity jau keletą metų, bet konkrečiai su muitinės procedūrom susidurti neteko, visada dirbome su muitinės tarpininkų atstovais.
Žiūrėsim kas gausis- paskaičius susidaro vaizdas, kad tikrai intensyvūs mokymai - parašysiu kaip sekėsi
Gal kažkas dar ryt užsirašėte į asociacijos organizuojamus mokymus?

Žiūrėsim kas gausis- paskaičius susidaro vaizdas, kad tikrai intensyvūs mokymai - parašysiu kaip sekėsi

Gal kažkas dar ryt užsirašėte į asociacijos organizuojamus mokymus?

Ir aš einu nuo 17 dienos
susitiksim !!!!

QUOTE(Inuticka @ 2014 02 12, 13:38)

taip dabar viskas yra daroma su programa, išmokė daryti popierinį variantą, jeigu neva užlūžtų programos

sėkmės egzamine

Gal galit parasyt kokiom prekem reikejo per egzamina surasti kodus? KN?
Dekoju
Dekoju

QUOTE(Pokachontas @ 2014 02 19, 21:33)
medinis kubilas, bulvių traškučiai, odinė rankinė, kažkokie kailiai, berods dirbtinė oda, šuns drabužių kodo nepamirškit, šviesoforo (kaip mašinų reguliavimo prietaiso), dar berods vaikiškų pampersų kodas irgi klaidina

Sveikinu!O as bijau eiti i kursus,nes bijau kad neislaikisiu egz.

Inuticka Sveikinimai

Aciu uz kodus

QUOTE(Inuticka @ 2014 02 20, 17:28)
Sveikos
na siandien buvo mano diena ir islaikiau abi dalis is pirmo karto
pati dar nesuprantu, kaip man pavyko

liux sveikinimai

QUOTE(lapa @ 2014 02 20, 20:20)
jeigu norėsi viską išlaikysi

QUOTE(Inuticka @ 2014 02 21, 13:28)
Aciu
Siaip supratau, kad labiau gasdina per tas paskaitas, kad neislaikysit it t.t, beveik visi klausimai buvo is to kur pabreze per paskaitas, ir jai dar kam reikes, turiu atskirai klausimu(siunte zmogus is paskaitu) is kuriu mokiausi diena pries, ir 90% buvo teste

Siaip supratau, kad labiau gasdina per tas paskaitas, kad neislaikysit it t.t, beveik visi klausimai buvo is to kur pabreze per paskaitas, ir jai dar kam reikes, turiu atskirai klausimu(siunte zmogus is paskaitu) is kuriu mokiausi diena pries, ir 90% buvo teste

aš irgi pasidariau konspektus, tiksliau klausimus grynai su atsakymais, 4 žmonėms daviau ir išlaikė iš jų

Inuticka, parašiau Jums į AŽ. Pažiūrėkit prašau