Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinės tarpininko pažymėjimas

Sekmes.Lauksim ziniu:)
Atsakyti
Aš pradedu mokymus rytoj ax.gif Dirbu transporto srity jau keletą metų, bet konkrečiai su muitinės procedūrom susidurti neteko, visada dirbome su muitinės tarpininkų atstovais.
Žiūrėsim kas gausis- paskaičius susidaro vaizdas, kad tikrai intensyvūs mokymai - parašysiu kaip sekėsi 4u.gif
Gal kažkas dar ryt užsirašėte į asociacijos organizuojamus mokymus? smile.gif
Atsakyti
Ir aš einu nuo 17 dienos smile.gif susitiksim !!!!
Atsakyti

QUOTE(Inuticka @ 2014 02 12, 13:38)
smile.gif  na va as kaip tik vakar pabaigiau tuos kursus, tai kas diena budavo mazdaug nuo 12.30 iki 18 ar 19, pertraukos budavo po valanda (kas labai nepatiko, per daug laiko ) o siaip dar kruva tu kavos pertraukeliu po 10 - 15 minuciu, apie pacius kursus tai nezinau, mano manymu ikale i galva to ko net neprireiks gyvenime, tas deklaraciju pildimas rastu kuris niekur jau negalioja, visiskai nesuprantamas dalykas, kam to reikia. Na bet dabar laukia egzaminas, ziuresiu kas bus smile.gif

taip dabar viskas yra daroma su programa, išmokė daryti popierinį variantą, jeigu neva užlūžtų programos smile.gif ir šiaip manau naudinga žinoti kur kas ir iš kur ten rašoma mirksiukas.gif
sėkmės egzamine 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt kokiom prekem reikejo per egzamina surasti kodus? KN?

Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2014 02 19, 21:33)
Gal galit parasyt kokiom prekem reikejo per egzamina surasti kodus? KN?
Dekoju smile.gif

medinis kubilas, bulvių traškučiai, odinė rankinė, kažkokie kailiai, berods dirbtinė oda, šuns drabužių kodo nepamirškit, šviesoforo (kaip mašinų reguliavimo prietaiso), dar berods vaikiškų pampersų kodas irgi klaidina g.gif nebepamenu jau blush2.gif reik pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na siandien buvo mano diena ir islaikiau abi dalis is pirmo karto blink.gif pati dar nesuprantu, kaip man pavyko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu!O as bijau eiti i kursus,nes bijau kad neislaikisiu egz.sad.gif
Atsakyti

Inuticka Sveikinimai smile.gif

Aciu uz kodus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokachontas: 21 vasario 2014 - 07:27
Aciu smile.gif
Siaip supratau, kad labiau gasdina per tas paskaitas, kad neislaikysit it t.t, beveik visi klausimai buvo is to kur pabreze per paskaitas, ir jai dar kam reikes, turiu atskirai klausimu(siunte zmogus is paskaitu) is kuriu mokiausi diena pries, ir 90% buvo teste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inuticka @ 2014 02 20, 17:28)
Sveikos smile.gif na siandien buvo mano diena ir islaikiau abi dalis is pirmo karto  blink.gif  pati dar nesuprantu, kaip man pavyko  doh.gif  biggrin.gif

liux sveikinimai 4u.gif

QUOTE(lapa @ 2014 02 20, 20:20)
Sveikinu!O as bijau eiti i kursus,nes bijau kad neislaikisiu egz.sad.gif

jeigu norėsi viską išlaikysi wink.gif

QUOTE(Inuticka @ 2014 02 21, 13:28)
Aciu smile.gif
Siaip supratau, kad labiau gasdina per tas paskaitas, kad neislaikysit it t.t, beveik visi klausimai buvo is to kur pabreze per paskaitas, ir jai dar kam reikes, turiu atskirai klausimu(siunte zmogus is paskaitu) is kuriu mokiausi diena pries, ir 90% buvo teste  smile.gif

aš irgi pasidariau konspektus, tiksliau klausimus grynai su atsakymais, 4 žmonėms daviau ir išlaikė iš jų thumbup.gif tikrai viską pabrėžia per paskaitas, svarbu užsifiksuoti wink.gif
Atsakyti
Inuticka, parašiau Jums į AŽ. Pažiūrėkit prašau smile.gif
Atsakyti