Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinės tarpininko pažymėjimas

QUOTE(Neffertite_ @ 2014 04 01, 11:03)
Sveikos.

Ieskau merginu - dirbanciu si darba (siuo metu ar nesenai dirbusiu, o ne pries 3, 5 ar 8 metus). Noriu siek tiek konsultaijos. Atsiliepkite. Aciu. 4u.gif

jeigu darbo reikalais, tai konsultacijų ieškoti kaip tik geriau pas senus vilkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inuticka @ 2014 04 02, 12:57)
Sveika, as nesenai pradejau dirbti  smile.gif

QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 02, 16:17)
jeigu darbo reikalais, tai konsultacijų ieškoti kaip tik geriau pas senus vilkus smile.gif

Mane domina darbas. Ta prasme informacijos internete mazokai apie pati darba. Nei forumo kokio, kur bendrauja dirbantys si darba. Nei kazko panasaus. Kelis pokalbius atkasiau, tai citata - sio darbo pliusas - galima gerai uzdirbti, minusai - tenka dirbti iki 20-21 val. vakaro, ir sestadieniais, ir svenciu dienom, atostogu gauti sunku ir t.t. Ar tikrai tai tiesa? Ar yra stafke plius procentai? Mane tokie dalykai domina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2014 04 04, 08:31)
Mane domina darbas. Ta prasme informacijos internete mazokai apie pati darba. Nei forumo kokio, kur bendrauja dirbantys si darba. Nei kazko panasaus. Kelis pokalbius atkasiau, tai citata - sio darbo pliusas - galima gerai uzdirbti, minusai - tenka dirbti iki 20-21 val. vakaro, ir sestadieniais, ir svenciu dienom, atostogu gauti sunku ir t.t. Ar tikrai tai tiesa? Ar yra stafke plius procentai? Mane tokie dalykai domina.  g.gif

labai labai visur skirtingai nėra konkrečių darbo taisyklių, žinok kiekviena įmonė susidėlioja kaip jiems patogiau mirksiukas.gif čia labai daug niuansų, gali išsiklausinėt apie vieną, o nuėjus dirbti pasirodys visai kitaip smile.gif todėl ir nėra forumuose pokalbių, nes gali būti tokia pati specifika, o darbo pobūdis visai kitas wink.gif dėl darbo valandų taip jos ilgos, nebent pamaininis darbas rolleyes.gif uždirbti galima, bet ne taip greit kaip atrodo wink.gif kai kurie ašaras uždirba tame darbe, priklauso viskas vėl gi nuo įmonės, nėra lengvas darbas čia smile.gif
Atsakyti
Ačiuks. Gal ne taip paklausiau, suprantu, kad visur skirtingai, suprantu, kad reikia laiko, kad pradetum gauti gera atlyginima. Bet man reik konkreciu pvz. Tarkim-jusu darbo valandos? Nereik imones, nereik atlyginimo viesinti, bet tarkim darbo valandos? Nuo keliu iki keliu? Aisku, gal kazkam pasirodys tai keista, bet man pirmoje vietoje svarbu darbo valandos. Atlyginimas irgi svarbu, bet nemanau, kad pradzioje gausi daugiau nei 1500. Nesinori ismest pinigus uz kursus, o paskui suprast, kad sis darbas tau netinka...
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2014 04 06, 08:54)
Ačiuks. Gal ne taip paklausiau, suprantu, kad visur skirtingai, suprantu, kad reikia laiko, kad pradetum gauti gera atlyginima. Bet man reik konkreciu pvz. Tarkim-jusu darbo valandos? Nereik imones, nereik atlyginimo viesinti, bet tarkim darbo valandos? Nuo keliu iki keliu? Aisku, gal kazkam pasirodys tai keista, bet man pirmoje vietoje svarbu darbo valandos. Atlyginimas irgi svarbu, bet nemanau, kad pradzioje gausi daugiau nei 1500. Nesinori ismest pinigus uz kursus, o paskui suprast, kad sis darbas tau netinka...

tai gi versk per įmonių puslapius ir žiūrėk darbo valandas mirksiukas.gif
bet, o, tačiau realybėj dirba žmonės tol kol yra darbo, reiks išleist mašinas sėdėsi ir iki 9 , nebus važiuosi namo 6 smile.gif nors darbo laikas bus įvardintas iki 19 val wink.gif
nemanau, kad yra dirbančių šitą darbą tokiu grafiku nuo 8 iki 17 blush2.gif nebent dirba pamaininį darbą, kaip girtekoj rolleyes.gif bet ten dirba ir vakare ir svtgl wink.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 06, 08:59)
tai gi versk per įmonių puslapius ir žiūrėk darbo valandas mirksiukas.gif 
bet, o, tačiau realybėj dirba žmonės tol kol yra darbo, reiks išleist mašinas sėdėsi ir iki 9 , nebus važiuosi namo 6 smile.gif nors darbo laikas bus įvardintas iki 19 val wink.gif
nemanau, kad yra dirbančių šitą darbą tokiu grafiku nuo 8 iki 17 blush2.gif  nebent dirba pamaininį darbą, kaip girtekoj  rolleyes.gif  bet ten dirba ir vakare ir svtgl wink.gif

Jeigu nežinot, tai geriau nefantazuokit ir neklaidinkit kitų. Pas mus tarpininkai dirba 8-17h, retkarčiais tenka ilgiau, bet gana retai. O šeip tai, kaip ir sakė anksčiau, viskas priklauso nuo konkrečios įmonės.
Atsakyti
QUOTE(AXeL00 @ 2014 04 06, 12:59)
Jeigu nežinot, tai geriau nefantazuokit ir neklaidinkit kitų. Pas mus tarpininkai dirba 8-17h, retkarčiais tenka ilgiau, bet gana retai. O šeip tai, kaip ir sakė anksčiau, viskas priklauso nuo konkrečios įmonės.

aš sakiau ne apie VISUS o apie didžiąją dalį mirksiukas.gif o pakartojot tik mano žodžius kad priklauso nuo įmonės mirksiukas.gif net gi nuo to ar turi sandėlius, ar ne mirksiukas.gif
ar didelė įmonė ar ne mirksiukas.gif gali ir namie dirbt, jeigu turi programą, tik be įmonės, sunkiai uždirbsi, nebent klientų turėsi iš dangaus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_perfect_woman: 07 balandžio 2014 - 07:48
As pvz dirbu nuo 9 - 17.30 ( pirmadienis - ketvirtadienis), penktadieni galiu buti ir iki 21val., jai yra daug darbo, bet zinau kad poto galiu iseiti anksciau ir niekas man nieko nepasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inuticka @ 2014 04 07, 10:30)
As pvz dirbu nuo 9 - 17.30 ( pirmadienis - ketvirtadienis), penktadieni galiu buti ir iki 21val., jai yra daug darbo, bet zinau kad poto galiu iseiti anksciau ir niekas man nieko nepasakys  smile.gif

vat aš irgi apie tą patį kalbėjau, kad labai labai daug kas priklauso kaip ten tų darbelių būna, juk nepaliksi stovėti mašinų ir nesakysi, žinai mano darbo val iki 5, aš einu namo ax.gif
Atsakyti
Sveiki.
Ar sunkiai sekėsi susirasti darbą pabaigus kursus?
Atsakyti
kad jau ėjo kalba apie darbo valandas, mano pirmadienį-ketvirtadienį nuo apytikriai pusės 9 iki 17-20 val., penktadieniais iki 20-23 val. vakaro, kartais tenka išeit šeštadieniais iki 13-16 val. viskas priklauso, kiek yra darbo ir dar labiau priklauso, su kokiomis prekėmis dirbi, jeigu pvz šaldytuvai-vaisiai, mėsos, tai ir sekmadieniais chebra dirba ir iki vėlai, slenkančiu grafiku, čia jau tarpininikai firmomis pasiskirstę, kur labiau specializuojasi, nes visko išmanyti neįmanoma, informacijos kiekis ir specifika labai didelis, kai pradėjau dirbti, galvojau, išprotėsiu, nes įmetė kaip musę į barščius, apmokino vos kelias dienas ir kapstykis smile.gif o realiai kursuose beveik nieko neparodo, ko reikės, net normaliai bet kokios deklaracijos pildymo, ta prasme pačioje programoje, bent kai aš mokiausi smile.gif
Darbą susirast po kursų labai sunku, nes niekas nenori be patirties, klaidos brangiai kainuoja ir apmokyti normaliai dirbt gan ilgai trunka, pradėjau dirbt už skurdžius pinigėlius vien tam, kad patirties įgyti.
kas rašo apie darbą namuose, vistiek forminti reikia važiuoti į muitinę, namuose galima daryti intrastatus, ką pas mus chebra ir darydavo, jami laptopą ir namie darai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 10 balandžio 2014 - 22:42
QUOTE(džu @ 2014 04 10, 22:41)
kad jau ėjo kalba apie darbo valandas, mano pirmadienį-ketvirtadienį nuo apytikriai pusės 9 iki 17-20 val., penktadieniais iki 20-23 val. vakaro, kartais tenka išeit šeštadieniais iki 13-16 val. viskas priklauso, kiek yra darbo ir dar labiau priklauso, su kokiomis prekėmis dirbi, jeigu pvz šaldytuvai-vaisiai, mėsos, tai ir sekmadieniais chebra dirba ir iki vėlai, slenkančiu grafiku, čia jau tarpininikai firmomis pasiskirstę, kur labiau specializuojasi, nes visko išmanyti neįmanoma, informacijos kiekis ir specifika labai didelis, kai pradėjau dirbti, galvojau, išprotėsiu, nes įmetė kaip musę į barščius, apmokino vos kelias dienas ir kapstykis smile.gif  o realiai kursuose beveik nieko neparodo, ko reikės, net normaliai bet kokios deklaracijos pildymo, ta prasme pačioje programoje, bent kai aš mokiausi smile.gif
Darbą susirast po kursų labai sunku, nes niekas nenori be patirties, klaidos brangiai kainuoja ir apmokyti normaliai dirbt gan ilgai trunka, pradėjau dirbt už skurdžius pinigėlius vien tam, kad patirties įgyti.
kas rašo apie darbą namuose, vistiek forminti reikia važiuoti į muitinę, namuose galima daryti intrastatus, ką pas mus chebra ir darydavo, jami laptopą ir namie darai.

ir dabar niekas nemokina programoj dirbti per kursus unsure.gif bet kai pirmą kart atsisėdau prie programos, tai gan greit gaudytis pradėjau, manau be kursų man ta programa būtų žalias miškas rolleyes.gif
Atsakyti