Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija

QUOTE(Aruna @ 2011 10 06, 10:38)
bet svarbu mane suprato  lotuliukas.gif ) ir tai tikrai padėjo daugelyje situacijų.

Su visu rusu-lenku-slovaku-ukrainieciu kratiniu mane tai puikiai suprato, daug geriau nei as juos lotuliukas.gif Kadangi slavu grupes kalbomis kalbanciu saliu ne taip jau ir maza, tai nors sioks toks mokejimas ir supratimas yra tiesiog turtas keliautojui. Idomu, kaip Cekijoje sektusi, vis dar skamba ausyse ju kalba, prisimenant tarybiniais laikais populiarius ju filmus, pasakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 06, 08:58)
Su visu rusu-lenku-slovaku-ukrainieciu kratiniu mane tai puikiai suprato, daug geriau nei as juos  lotuliukas.gif Kadangi slavu grupes kalbomis kalbanciu saliu ne taip jau ir maza, tai nors sioks toks mokejimas ir supratimas yra tiesiog turtas keliautojui. Idomu, kaip Cekijoje sektusi, vis dar skamba ausyse ju kalba, prisimenant tarybiniais laikais populiarius ju filmus, pasakas  biggrin.gif

Mes Čekijoje Mikulove apturėjom vietinės reikšmės ekskursiją čekų kalba po viešbučio savininko vyno rūsius. Ir susikalbėjom su juo daugmaž. Jis čekiškai, mes rusiškai ir kažkiek lenkiškai (o lenkiškai tik labai nedaug mokam). Ir viskas puikiai pavyko. Beje, su ta savo minimalia lenkų kalba, rusų kalba pakankami būdami Kroatijoje neblogai susikalbėjom su savo šeimininke, kuri kalbėjo tik kroatiškai ir niekaip kitaip. Taip kad slavų kalbos visada praverčia gyvenime.
Atsakyti
gal kas buve suvalku vandens parke? kazi apsimoka vaziuoti? 4u.gif
Atsakyti
Jei norite ekstremalių pramogų, tai nelabai..... Bet mums su mažais vaikais laaaaaaaabai tiko, o ir kaina gera. Yra parko internetinis puslapis su visais vaizdais.
Atsakyti
Paziurejau kad ten baseinas, dziaukuzi, ciuziklyte maza ir viskas? net nezinau ka daryt, sia savaite druskininkai kainas uzkele, jurmaloj irgi kazkokios kosmines, o cia nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
Džiakudzi tai trys tikrai yra , dvi pirtys (sauna ir turkiška), baseinai leliukams, sportininkams ir dar vienas su srovemis povandeninėmis ir pan. dar yra "upė".
Čiuožyklos kokios keturios, dvieju vamzdžiai tai ir per lauką eina, bet ne tokios aukštos kaip Druskininkuose. Mano vyriausiam (11 m.) patiko, mažoji (8)irgi buvo patenkinta. O man svarbu džiakudzi ir paplaukiot yra kur.
Atsakyti
o gal atkarpoje Bialystok - Liublin - Rzeszow - Presov (Slovakia) yra kokiu butina pamatyti vietu? 4u.gif
Atsakyti
Nepamenu, ar buvau kurioje nors temoje imetusi nuoroda, bet gal nepakenks ir kazkam prisireiks smile.gif

http://www.staypolan...nku_virtuve.htm
Atsakyti
Gal slidinėtojams įdomu bus

Suvalkuose Dambruvkos trasa -- pasikėlimas 1,30 PLN , savaitgaliais- 1,60 PLN. Žmonių nedaug.
Goldap trasa, turi naują trasą, naujas sėdimas keltuvas, darbo dienomis pustuštė. Viršuje kavinė su panoraminiu vaizdu
Suvalkai. Trasos puslapis : dabrowka.suwalki.pl
Atsakyti
Sveiki,

Labai norėčiau Jūsų patarimo. Gegužės pradžioje planuojame nulėkti kelioms dienos į Berlyną, grįžtant turėtume laiko pasižvalgyti po Lenkiją. Gal galėtumėte patarti, ką smarkiai neišsukant iš kelio verta būtų aplankyti.

Iš anksto dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuLiu @ 2012 03 09, 14:32)
Sveiki,

Labai norėčiau Jūsų patarimo. Gegužės pradžioje planuojame nulėkti kelioms dienos į Berlyną, grįžtant turėtume laiko pasižvalgyti po Lenkiją. Gal galėtumėte patarti, ką smarkiai neišsukant iš kelio verta būtų aplankyti.

Iš anksto dėkui smile.gif

Torun'ę, Poznan'ę (jeigu dar nebuvote, nematėte)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 09 kovo 2012 - 15:16
QUOTE(akcent @ 2012 03 09, 15:15)
Torun'ę, Poznan'ę (jeigu dar nebuvote, nematėte)

Aš irgi tuos pačius norėjau pasiūlyti ir dar Bygdoszcz, Chelmno (Kulmas), Olsztyn.

Mes į Berlyną balandžio antroj pusėj minsim mirksiukas.gif
Atsakyti