QUOTE(Aruna @ 2016 06 15, 21:29)
Gdanskui mes irgi skyrem pusdieni, bet su mielu nori sugrizciau ir dar daug ka apziureciau
mes Gdanske gyvenom, berods, 7 dienas
Tiksliau, nakvojo ten, o dienas praleidom apziurint Gdanska, Gdyne, Sopota, Heli. Bet mes ir muziejus lankem (juru muziejus Gdynej labai patiko), ir i Heli keltu kelemies, paskui viena diena i Heli su auto vaziavo. Ten issituristave pora naktu praleidom Vladislavove (vyras zvejojo, as pliaze buvau, bet man visai ten nepatiko). Dar pabuvojom Jastrzebia Góra (papludimys ir miestelis l.patiko) ir Karwia (irgi super, jei norisi ramaus poilsio).
Cia ziurint kokie kieno poreikiai. Man kazkur nuvaziuot, kad pusdieni pasisukinet tai tik laiko ir pinigu svaistymas, nes nieko nepamatysiu. Mes ir i S.Paterburga vaziavom patys, ne su ekskursija, kad galetum viska aplankyt kiek laiko mes norim, o ne tik
prabegom. Po tokio
prabegom galiu pasakyti tik, kad kazkur buvau, o ne, kad kazka maciau. Bet cia kaip kam
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.