Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija

QUOTE(linole @ 2013 05 14, 20:01)
4u.gif
Bandysiu ir aš tartis su viešbučiu, kad priimtų ankščiau ar bent jau tik mantą. Mes savaitei ir dar į kalnus, tai manta šiokia tokia gausis. O grįžtant jau reikės saugojimo kabinos.

Viešbutis turėtų priimti, o su šitais man niekaip nepavyko susitarti schmoll.gif Iš viso labai likau nusivylusi apartamentais, tai jau kaip skėliau neigiamą vertinimą ir dar komentarą per bookingą, maža nepasirodė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 05 14, 20:05)
Viešbutis turėtų priimti, o su šitais man niekaip nepavyko susitarti  schmoll.gif Iš viso labai likau nusivylusi apartamentais, tai jau kaip skėliau neigiamą vertinimą ir dar komentarą per bookingą, maža nepasirodė  cool.gif

O kuriame jūs buvote? Mažum ir mes ten pat? biggrin.gif O aš dar pirkau neatšaukiamą, žiūrėjau, kad strategiškai gera vieta būtų, nes kitą dieną anksti ryte dardėsime su metro iki stotelės Vilanovska, kur į kitą autobusą sėsim.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 05 14, 20:12)
O kuriame jūs buvote? Mažum ir mes ten pat?  biggrin.gif O aš dar pirkau neatšaukiamą, žiūrėjau, kad strategiškai gera vieta būtų, nes kitą dieną anksti ryte dardėsime su metro iki stotelės Vilanovska, kur į kitą autobusą sėsim.

Mes irgi ėmėm neatšaukiamą biggrin.gif Kadangi buvom kelios šeimynos, tai apsistojom dvejose vietose:Piwna ir Swietojanska gatvėse.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 05 14, 20:25)
Mes irgi ėmėm neatšaukiamą  biggrin.gif Kadangi buvom kelios šeimynos, tai apsistojom dvejose vietose:Piwna ir Swietojanska gatvėse.

Tai gal nebus atsitiktinis sutapimas. Mano Bagno gatvėje, Hosapartaments.
Nors atsiliepimų irgi visokių yra. bet kai tik pernakvoti imam, gal kaip ištversim. Nereiklios esam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 05 14, 09:24)
Be to, būtina į Turgaus aikštę užsukti. Iš kitų objektų žydų Kazimiežo kvartalas ir senamiestis, Universtiteto pastatai.

O aš ieškau nebrangios nakvynės Krokuvoje didelei grupei (apie 40 žmonių, pusė jų vaikai). Gal kas ką rekomenduotų? ax.gif

Pritariu dėl objektų drinks_cheers.gif Dar žalia juosta, juosianti senamiestį (Planty), pasivaikščiojimui ir gražiai sutvarkyta Vyslos pakrantė poilsiui.

Baltike, šitą žiūrėjot? http://www.smkrakow....x.php/en/prices
Atsakyti
tai kad ten tik pirkt iseina i kopernika, o ne rezervuoti kiek bandau. ir uz pirkima gi nuskaiciuoti nuo korteles nemazai gali, ar ne?

na planas Krokuvoje buvo įvykdytas beveik su kaupu smile.gif muziejų naktų siautulį pabuvom, tik gaila eilės labai ilgos prie muziejų buvo tai ne daug kur pavyko papult, bet visumoj Krokuvoj barbakane, Vavelio pilį, inžinerijos muziejuje pabuvom, Kazimiero kvartale, žinoma toj pagrindinėje aikštėje, o kitą dieną aplankėme Veličkos druskų kasyklą smile.gif tada važiavome į Varšuvą bet nusigavome labai vėlai tai į muziejų naktį nebespėjome, bet pradinį planą - Koperniko mokslo centrą kitą rytą aplankėme. Gaila nieko daugiau nespėjome nes reikėjo grįžti namo, bet tikiuosi dar kada bent į senamiestį pavyks užsukti biggrin.gif ai dar prie Lazienki parko buvom bet ten šventė ar kas vyko, begalės mašinų, žmonių, tai porą ratų apsukom neradom kur pasistatyt ir išvažiavom dėl laiko stokos. Visumoj kelionė man patiko. Ypač Krokuva <3
Atsakyti
norejau paklausti gal kam teko apsistoti kokiam fainam kempinge prie ezeriuko porai nakvyniu su vaikais, Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 05 21, 08:03)
norejau paklausti gal kam teko apsistoti kokiam fainam kempinge prie ezeriuko porai nakvyniu su vaikais, Aciu 4u.gif

Kaip tik keli puslapiai atgal (čia) buvau įmetus vieno tokio kempingo nuorodą. Vaikų žaidimų aikštelės ar kokių spec. atrakcijų ten nėra, bet mūsiškiams vaikams labai patiko: daug erdvės žaisti su kamuoliu, raketėmis, maudykla su tilteliu iš palapinės matosi. O atrakcijų ieškojome aplinkiniuose miesteliuose: pilys, Vilko guolis ir miniatiūrų muziejus, Mikolaikai su vandens parku ten vos 10-50km atstumu. Grįždami iš Gdansko įvairovės dėlei dairėmės kito kempingo, bet nei vienas iš apžiūrėtųjų šiam neprilygo - nakvynei vėl sukome į Seeblick.
Atsakyti
Sveiki, kazkada kazkur esu skaites apie lenkijos pajury ir man ystrigo viena detale, tai, kad kazkur pajuryje yra senas karinis ar povandeninis apleistas laivas kury galima apziurineti is arti... Gal kas ka tiksliau zinot, kordinates tos vietos...? Aciu. smile.gif
Atsakyti
Jūrų muziejus, povandeninis laivas „B 413“. Pasaulinio vandenyno muziejuje įkurta vienintelė istorinio laivyno krantinė stovi mokslinis tiriamasis laivas „Vyteris“, povandeninis laivas „B 413“,Vienintelis pasaulyje kosminio ryšio laivas.
Čia Rusija, Kaliningrado sritis, Karaliaučius.

http://www.supermama...hp/t390985.html
Čia nukopijavau iš forumo Estijos saloj povandeninis laivas.
Papildyta:
http://www.supermama...hp/t390985.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lenkijoje nebuvę, norime nuvažiuoti, bet ... kažkur visai arti, maždaug Gizycko - Kentšyno rajone, pabūti ten kelias dienas, kaip supratau ten ežerų kraštas, Lipka, Vilko guolis ... o kas dar ? ir kaip ten su nakvyne ? lenkiškai susikalbėsiu laisvai, ar verta rezervuoti iš anksto?
važiuotume birželio vidurį , darbo dienomis, 2 suaugę, 16, 14 ir 2 metų vaikinai...

O sakykit, savaitgalį pateksim į lankytinus objektus: Vilko guolis, Lipka ? Užsisakėm kambarius be virtuvės, o kaip savaitgalį kavinės veikia ? Čia Gizycke...

gal kam pravers:
http://www.gizycko.t...ndex.php?Menu=1

Mergaitės, ar buvote Wigry vienuolyne? Ten mokama ? Ar verta užvažiuoti ?

Ką galima pamatyti Olecko?
Atsakyti
Paziurekit, gal cia rasit ka naudingo? smile.gif 4u.gif

http://www.miestai.n...read.php?t=4463
Atsakyti