QUOTE(dzoita @ 2012 06 27, 18:32)
Tai jums pasiseke Mes vaziavom per Lenkiją link Vokietijos , tai stodavom tik pavalgyti , pailsėti ir pernakvojom po vieną kartą - pirmyn ir atgal važiuodami.Aš lenkiškai duok Die jei 10 žodžių moku Pakelėse man nepasitaikė rusiškai suprantančių Angliškai irgi nelabai jie noriai kalba. Vienoj kavinėj tai man pradėjo iš virtuvės nešiot produktus rodyti kai negalėjom susikalbėti Na , bet viskas įmanoma , ypač kai valgyti nori Poznanėj nakvojom gana nepigiame viešbutuke , tiesiog jau nebuvo kur dėtis , labai susivėlinom , pasitiko jaunos merginos , tai labai nustebau ,kad angliškai nekalba .
Už savaitės planuojam važiuoti į Zakopanę , per Krokuvą žinoma . Tai jau teks daugiau pakalbėti
Pasidalinsiu info kai gryšim , gal kam kas pravers
Mes važiavom Į Amsterdamą .Tai Lenkiją tik " pralėkėm " , jei taip galima pavadinti Nes per furas nepalėksi Kai jau išvažiavom į mokamą kelią tai malonumas
Važiavom Vilnius - Augustavas -Ostroleka - Ciechanov-Plock - Kutno - Konin - Poznan , tada jau tiesiai tiesiai visą laiką - iki vokiečių ir iki Amsterio.
Poznanėj nakvojom .Planavom toliau nuvažiuot , bet nepavyko
Iš Vilniaus išvažiavom 9 val. .Poznanėj buvom 12 nakties . Stojom ne kartą , nes su vaikais 4 ir 6 metų . Ir vairuojančiam sunku , keliai siauri , mašinų daug .... Maksimum važiuoji 90 greičiu .Sunku pasakyti ar davažiuosit iki Berlyno , priklauso nuo daugelio aplinkybių .