Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ugnex @ 2010 12 31, 15:17)
as plauku nedazau,bet drauge su kirpimu,dazymu sumokejo apie 80lt.bet kardinaliai ja pakeite thumbup.gif net pati likau nustebinta i az galesiu jos nuotarukas imest pries ir po pasikeitimo thumbup.gif

Gali ir man? susidomejau.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodakava_ @ 2010 12 11, 19:07)
Kas liečia Andrių,tai šiais metais Londone tapo  International Visionary Awards 2010 nugalėtoju, ko iki šiol nei vienam lietuviui tokios vietos užimt užsieny nepavyko.
Žmogus gabus, turi nerealią patirtį,baigęs daug įvairių akademijų,nuolat tobulinasi,natūralu kad ir kaina didesnė,nei pas kirpėją iš daugiabučio,kur pabaigė profkę,nusipirko pigiausias žirkles ir apie tobulinimąsi net minčių neturi.
Mielosios,neskaičiuokit svetimo uždarbio,perbrangu,tai perbrangu smile.gif
Kiekvienas savo darbą įvertina tiek,kiek į jį investavo,ir kiek mano,kad darbas vertas.
Juo labiau,jei nebūtų tų,kurie leidžia sau tiek mokėt,net neabejoju kad pats Andrius žemintų kainas,bet kol yra paklausa visada bus ir pasiūla. O žmogui su tokiais pasiekimais nusimušt savo vardą ir kainas iki visom prieinamų,na tai kam tada stengtis,dirbt , tobulint save,kišt didelius pinigus į šios srities tobulinimą,dalyvaut konkursuose,paimt aukštas vietas,ir poto sėdėt minuse,nes kerpa moteraites po 30 litų?
Griežtai aš gal čia labai,bet pikta klausyt...
Elementarus palyginimas su advokatais, geras,kietas advokatas,kuris laimi visas bylas, kainuoja daug daugiau,nei nupiepęs advokatėlis,kuris puse bylų pralošia.

Kaina priklauso nuo to,kiek žmogus investuoja į savęs tobulinima, o tobulinasi ,mielosios,ne dėl savęs,o dėl jūsų smile.gif Nebūkit tokios piktos ir pavydžios,visgi kalėdos artėja.

Vat labai teisingai pasakei, visiskai tau pritariu smile.gif Profesionalumas kainuoja, per brangu - tai neik, bet nepavydek, netersk kito vardo.
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 12 31, 15:17)
as plauku nedazau,bet drauge su kirpimu,dazymu sumokejo apie 80lt.bet kardinaliai ja pakeite thumbup.gif net pati likau nustebinta i az galesiu jos nuotarukas imest pries ir po pasikeitimo thumbup.gif

aišku.. na tai įtariu kirpimas apie 40lt būtų, brangoka kaip man smile.gif Bet kerpa gražiai thumbup.gif Kažko tokio kaip pas jūsų draugę ir norėjau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri galit parekomenduoti kirpėją, kuris gerai kirptų vyrus? Pritaikytų kirpimą, pagal veido formą, bruožus...?
Ir kad kainos labai nesikandžiotų, mokėtų maniškis iki 60Lt...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 12 15, 22:03)
Mano trumpi plaukai:juos kirpo,daze,imete kelis atspalvius,gavosi l.stilingai.likau patenkinta rezultatu,i togo 100,- thumbup.gif

O su kokius plauku dazus naudoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 12 31, 20:14)
aišku.. na tai įtariu kirpimas apie 40lt būtų, brangoka kaip man smile.gif Bet kerpa gražiai  thumbup.gif  Kažko tokio kaip pas jūsų draugę ir norėjau biggrin.gif

uoj ne kirpimas tikrai maziau kainuoja,jei vestuvem buvau pamerge,padare sukuosena-pynima is ilgu plauku uz 60lt.plauku galiukus pakirpo uz 15lt.o va kaimyne grizo is jos,tai uz 30lt.kirpimas su plovimu g.gif tikrai kainos nera dideles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 01 02, 22:58)
uoj ne kirpimas tikrai maziau kainuoja,jei vestuvem buvau pamerge,padare sukuosena-pynima is ilgu plauku uz 60lt.plauku galiukus pakirpo uz 15lt.o va kaimyne grizo is jos,tai uz 30lt.kirpimas su plovimu g.gif tikrai kainos nera dideles thumbup.gif

o ten tik viena kirpykla sukilelių pr. ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2011 01 04, 11:41)
o ten tik viena kirpykla sukilelių pr. ? biggrin.gif

na taip,ten nuosavam name priesais libanieciu baraka,berots ortodontijos klinika kartu sujungta,sustojimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 12 31, 16:17)

Mane irgi domintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 01 02, 17:12)
Sveikos, o gal kuri galit parekomenduoti kirpėją, kuris gerai kirptų vyrus? Pritaikytų kirpimą, pagal veido formą, bruožus...?
Ir kad kainos labai nesikandžiotų, mokėtų maniškis iki 60Lt...

Evelina,kirpeja,dirbusi pas Roberta,is pat pradziu kirpusi tik vyrus,dabar,kai dirba atskirai,kerpa ir vyrus ir moteris.Tikrai vyru kirpima ivaldziusi,bijau sumeluoti,bet kai laukiau eileje,tai is vyruko lyg 30,-Lt paeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 01 04, 14:55)
Evelina,kirpeja,dirbusi pas Roberta,is pat pradziu kirpusi tik vyrus,dabar,kai dirba atskirai,kerpa ir vyrus ir moteris.Tikrai vyru kirpima ivaldziusi,bijau sumeluoti,bet kai laukiau eileje,tai is vyruko lyg 30,-Lt paeme 4u.gif

O kur Evelina dirba (adresas)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2011 01 05, 10:32)
O kur Evelina dirba (adresas)? 4u.gif

Gruso 26,Silainiai
Atsakyti