Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(petrovna @ 2010 12 13, 12:58)
Sveikos,buvau pas Evelina (anksciau dirbo su Robertu),siuo metu ji darbuojasi Silainiuose.Sauniai nukirpo,nudaze,kaina gera,viskas pagal mano stiliu.Tikrai rekomenduoju. thumbup.gif

o kokia kaina uz dazyma jei nepaslaptis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 12 15, 20:33)
o kokia kaina uz dazyma jei nepaslaptis?smile.gif

Mano trumpi plaukai:juos kirpo,daze,imete kelis atspalvius,gavosi l.stilingai.likau patenkinta rezultatu,i togo 100,- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 12 15, 22:03)
Mano trumpi plaukai:juos kirpo,daze,imete kelis atspalvius,gavosi l.stilingai.likau patenkinta rezultatu,i togo 100,- thumbup.gif

oho kaip nebrangiai smile.gif kur cia silainiuose jinai dirba?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 12 16, 00:01)
oho kaip nebrangiai smile.gif kur cia silainiuose jinai dirba?smile.gif

neatsimenu tiksliai to grozio salono pavadinimo,adresas Gruso 26
Atsakyti
labas vakaras noreciau patarti jum nuostabia kirpeja LORETA ji dirba paul mitchell salone ortopediniaim pastate, pas ja uzsukau atsitiktinai po visu Kestuciu,juozuku ir dar visokiu geriu minetu siame forume doh.gif ir jau 2metus einu pas ja ir tik pas ja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kainytes pas ja gal ir didokos bet palygint su visai andre tai tikrai mazos smile.gif smile.gif as moku 140 uz visu plauku dazyma mano plaukai nei ilgi nei trumpi smile.gif smile.gif smile.gif tikrai rekomenduoju : mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2010 12 11, 20:37)
Gal kas turite kokiu atsiliepimu aipe Vingė salone dirbancias kirpejas? (Silainiuose, baltų g.)

as lankausi smile.gif pas Ieva ir nusiskundimu neturiu bei kainos nesikandzioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NPFM @ 2010 12 19, 23:10)
as lankausi  smile.gif pas Ieva ir nusiskundimu neturiu bei kainos nesikandzioja  smile.gif

o kaip kainos pas ją? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 12 14, 17:54)
sveikos, eidavau visada pas Iną iš baidžio, bet šį kartą negalės manęs priimti ir mane kirps jos kolegė Vesta. Gal turite apie ją kokių atsiliepimų?
beje, kaip Ina daro šukuosenas?  g.gif

Esu senai buvusi pas Vestą, patiko smile.gif Bet šukuoja geriau Ina, tą ir pati Vesta pripažįsta smile.gif
Atsakyti
O gal žinote kokių nebrangių kirpėjų Kaune? smile.gif Na dar kad ir pasibaisėtinai nekirptų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 12 31, 01:38)
O gal žinote kokių nebrangių kirpėjų Kaune? smile.gif Na dar kad ir pasibaisėtinai nekirptų  biggrin.gif

man sigitos salonas patinka,sukileliu pr.einu pas sigita,diana arba neringa lotuliukas.gif ziurint ko noriu,jei sukuosenos tai pas neringa,jei kirptis pas diana arba pas sigita lotuliukas.gif kainos prieinamos ir labai graziai nukerpa,dazo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 12 31, 02:12)
man sigitos salonas patinka,sukileliu pr.einu pas sigita,diana arba neringa lotuliukas.gif ziurint ko noriu,jei sukuosenos tai pas neringa,jei kirptis pas diana arba pas sigita lotuliukas.gif kainos prieinamos ir labai graziai nukerpa,dazo thumbup.gif

O kokia maždaug kirpimosi kaina? smile.gif Na įtariu chna man niekas nepasiimtų dažyt, tad pačiai tenka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 12 31, 12:56)
O kokia maždaug kirpimosi kaina? smile.gif Na įtariu chna man niekas nepasiimtų dažyt, tad pačiai tenka  lotuliukas.gif

as plauku nedazau,bet drauge su kirpimu,dazymu sumokejo apie 80lt.bet kardinaliai ja pakeite thumbup.gif net pati likau nustebinta i az galesiu jos nuotarukas imest pries ir po pasikeitimo thumbup.gif
Atsakyti