Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Gal kuri lankėsi Šilainiuose kirpykloje baltų ar baltijos (nepamenu) gatvėje pas Ela?
Atsakyti
Kas liečia Andrių,tai šiais metais Londone tapo International Visionary Awards 2010 nugalėtoju, ko iki šiol nei vienam lietuviui tokios vietos užimt užsieny nepavyko.
Žmogus gabus, turi nerealią patirtį,baigęs daug įvairių akademijų,nuolat tobulinasi,natūralu kad ir kaina didesnė,nei pas kirpėją iš daugiabučio,kur pabaigė profkę,nusipirko pigiausias žirkles ir apie tobulinimąsi net minčių neturi.
Mielosios,neskaičiuokit svetimo uždarbio,perbrangu,tai perbrangu smile.gif
Kiekvienas savo darbą įvertina tiek,kiek į jį investavo,ir kiek mano,kad darbas vertas.
Juo labiau,jei nebūtų tų,kurie leidžia sau tiek mokėt,net neabejoju kad pats Andrius žemintų kainas,bet kol yra paklausa visada bus ir pasiūla. O žmogui su tokiais pasiekimais nusimušt savo vardą ir kainas iki visom prieinamų,na tai kam tada stengtis,dirbt , tobulint save,kišt didelius pinigus į šios srities tobulinimą,dalyvaut konkursuose,paimt aukštas vietas,ir poto sėdėt minuse,nes kerpa moteraites po 30 litų?
Griežtai aš gal čia labai,bet pikta klausyt...
Elementarus palyginimas su advokatais, geras,kietas advokatas,kuris laimi visas bylas, kainuoja daug daugiau,nei nupiepęs advokatėlis,kuris puse bylų pralošia.

Kaina priklauso nuo to,kiek žmogus investuoja į savęs tobulinima, o tobulinasi ,mielosios,ne dėl savęs,o dėl jūsų smile.gif Nebūkit tokios piktos ir pavydžios,visgi kalėdos artėja.
Atsakyti
Gal kas turite kokiu atsiliepimu aipe Vingė salone dirbancias kirpejas? (Silainiuose, baltų g.)
Atsakyti
QUOTE(juodakava_ @ 2010 12 11, 20:07)
Kas liečia Andrių,tai šiais metais Londone tapo  International Visionary Awards 2010 nugalėtoju, ko iki šiol nei vienam lietuviui tokios vietos užimt užsieny nepavyko.
Žmogus gabus, turi nerealią patirtį,baigęs daug įvairių akademijų,nuolat tobulinasi,natūralu kad ir kaina didesnė,nei pas kirpėją iš daugiabučio,kur pabaigė profkę,nusipirko pigiausias žirkles ir apie tobulinimąsi net minčių neturi.
Mielosios,neskaičiuokit svetimo uždarbio,perbrangu,tai perbrangu smile.gif
Kiekvienas savo darbą įvertina tiek,kiek į jį investavo,ir kiek mano,kad darbas vertas.
Juo labiau,jei nebūtų tų,kurie leidžia sau tiek mokėt,net neabejoju kad pats Andrius žemintų kainas,bet kol yra paklausa visada bus ir pasiūla. O žmogui su tokiais pasiekimais nusimušt savo vardą ir kainas iki visom prieinamų,na tai kam tada stengtis,dirbt , tobulint save,kišt didelius pinigus į šios srities tobulinimą,dalyvaut konkursuose,paimt aukštas vietas,ir poto sėdėt minuse,nes kerpa moteraites po 30 litų?
Griežtai aš gal čia labai,bet pikta klausyt...
Elementarus palyginimas su advokatais, geras,kietas advokatas,kuris laimi visas bylas, kainuoja daug daugiau,nei nupiepęs advokatėlis,kuris puse bylų pralošia.

Kaina priklauso nuo to,kiek žmogus investuoja į savęs tobulinima, o tobulinasi ,mielosios,ne dėl savęs,o dėl jūsų smile.gif Nebūkit tokios piktos ir pavydžios,visgi kalėdos artėja.

O cia visi savo nuomones issako, taip kaip ir jus. Pitka ne pikta, bet kiekvienas raso savo nuomone ir turi tam teise.
Atsakyti
O man labai patinka mano kirpeja Kristina, jauna dar, 27 berods, bet vis mokosi, tobulinasi, laksto po visokius mokymus ir blaskosi po pasauli naujoviu ieskodama, dazo Milkshake dazais, labai myli ilgus plaukus, tarkim ataugusiu sruogu dazymui skiria 3 val , kad atnarpliotu saknis tik tu, kurios buvo dazytos, megsta dirbti su " polekiu " kaip pati sako, bet aisku su kliento pritarimu, aisku eiles pas ja, ta pacia diena kai sugalvoji nepapulsi, bet verta thumbup.gif A, jei kam vieta idomi, tai netoli eks Pasimatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 12 gruodžio 2010 - 21:47
QUOTE(Stichija @ 2010 12 12, 22:46)
O man labai patinka mano kirpeja Kristina, jauna dar, 27 berods, bet vis mokosi, tobulinasi, laksto po visokius mokymus ir blaskosi po pasauli naujoviu ieskodama, dazo Milkshake dazais, labai myli ilgus plaukus, tarkim ataugusiu sruogu dazymui skiria 3 val , kad atnarpliotu saknis tik tu, kurios buvo dazytos, megsta dirbti su " polekiu " kaip pati sako, bet aisku su kliento pritarimu, aisku eiles pas ja, ta pacia diena kai sugalvoji nepapulsi, bet verta  thumbup.gif A, jei kam vieta idomi, tai netoli eks Pasimatymo  4u.gif

Sudominai bigsmile.gif Kur pasimatymas yra puikiai zinau, bet o kur ten salonas? koks konkretus adresas, kirpejos numeris? kokios mazdaug kainos ? Ir ar ta kirpeja gera ne tik dazyme, bet ir kirpime?? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,buvau pas Evelina (anksciau dirbo su Robertu),siuo metu ji darbuojasi Silainiuose.Sauniai nukirpo,nudaze,kaina gera,viskas pagal mano stiliu.Tikrai rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 13 gruodžio 2010 - 12:12
Stichija, mane taip pat sudomino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2010 12 08, 20:30)
Galiu parekomenduoti savo kirpėją. Ji dirba Šilainiuose, yra kirpyklos savininkė. Nors ir ne salone, bet man jos darbas tikrai patinka. O ir kainuoja ne daug. Mano plaukai trumpi, aš už kirpimą moku 20 litų. Jei ką domina, parašykit į až, atsiūsiu telefono numerį.

Laba. Gal gali atsiusti numeriuka ir adresa? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hadesa: 13 gruodžio 2010 - 16:02
sveikos, eidavau visada pas Iną iš baidžio, bet šį kartą negalės manęs priimti ir mane kirps jos kolegė Vesta. Gal turite apie ją kokių atsiliepimų?
beje, kaip Ina daro šukuosenas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 12 12, 23:14)
Sudominai  bigsmile.gif Kur pasimatymas yra puikiai zinau, bet o kur ten salonas? koks konkretus adresas, kirpejos numeris? kokios mazdaug kainos ? Ir ar ta kirpeja gera ne tik dazyme, bet ir kirpime??  4u.gif

Na be 100 litu nenudazys blush2.gif , nes viena karta prie manes kliente pakele triuksma kad brangu, tai ta atsinese visus savo prekiu kainininkus, sedejo ir skaiciavo ir gavosi, kad nuo klientes uzdirbo tik 10 LT doh.gif , tai klientei tokia sarmata paliko lotuliukas.gif , krepa irgi su polekiu, visada pataria kas tinka, kas netinka, buna nori vienaip, o ji is karta pasako ar tiks, ar netiks, kaip [plaukai stoves, vienu zodziu super thumbup.gif , ai tingiu siuntinet a.z. cia jos numeri parasysiu ax.gif , gal neuzpyks
8 601 66968 tik jei Kaledu laikotarpiui tai jau mane vos vos ispraude blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sirdelyte @ 2010 12 13, 14:55)
Stichija, mane taip pat sudomino 4u.gif

Jau parasiau postu auksciau nr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 12 15, 09:35)
Na be 100 litu nenudazys  blush2.gif , nes viena karta prie manes kliente pakele triuksma kad brangu, tai ta atsinese visus savo prekiu kainininkus, sedejo ir skaiciavo ir gavosi, kad nuo klientes uzdirbo tik 10 LT  doh.gif , tai klientei tokia sarmata paliko  lotuliukas.gif , krepa irgi su polekiu, visada pataria kas tinka, kas netinka, buna nori vienaip, o ji is karta pasako ar tiks, ar netiks, kaip [plaukai stoves, vienu zodziu super  thumbup.gif , ai tingiu siuntinet a.z. cia jos numeri parasysiu  ax.gif , gal neuzpyks 
8 601 66968 tik jei Kaledu laikotarpiui tai jau mane vos vos ispraude  blush2.gif

O jei as noriu tik kirpimo tai kiek kainuotu +-? ax.gif
Ir dar neatsakei koks salono pavadinimas ir adresas? 4u.gif
Atsakyti