Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Galiu parekomenduoti savo kirpėją. Ji dirba Šilainiuose, yra kirpyklos savininkė. Nors ir ne salone, bet man jos darbas tikrai patinka. O ir kainuoja ne daug. Mano plaukai trumpi, aš už kirpimą moku 20 litų. Jei ką domina, parašykit į až, atsiūsiu telefono numerį.
Atsakyti
mano plaukai juodi, noriu pradet sviesinima sruogelem. gal galit patart gera kipeja sitoj sriti ir zinoma nebrangia biggrin.gif?
Papildyta:
QUOTE(Merlin @ 2010 12 01, 14:34)

Sesuo va užvakar buvo, jos trumpi plaukai, tai gražiai sutvarkė, nudažė natūralia tokia spalvyte. Sumokėjo 360 lt. Kažkada už ilgus plaukus tiek mokėdavau pas

trumpu plauku dazymas 360 blink.gif ...tai kaip jau ten tada nudaze?
Atsakyti
o as eisiu pas Roberto kompanjone Evelina kirptis ir dazytis,gi ji pas ji isdirbo kazkur maziausiai 5 metelius,kadangi siuo metu pas Roberta man neleidzia finansine padetis,deja....manau bus ciki piki:))

p.s.buvau pas visu cia isgirtaja Ina....nu ka galiu pasakyti,ji priesingybe Robertui,kaip pati pasake,megsta klasika,jokiu ten fiti miti,sruogeliu ir t.t.,atvirksciai ka megstu as,kai paprasiau nudazyti plaukus raudonai,pasake,kad siuo metu niekas tokia spalva nesidazo,eina spalvos rudos,sviesios ir t.t.mano atveju,reikia specialiai uzsakineti dazus ir t.t....zodziu,visai ne mano stilius,toms kas megsta klasikinius kirpimus,pirmyn
Atsakyti
Ieskau geros kirpejos Silainiuose smile.gif gal kas galit ka rekomenduoti? gal kas bandete kirpykla Baltijos g. 27? idomu kas ten dirba ir kokie atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 12 08, 20:41)
mano plaukai juodi, noriu pradet sviesinima sruogelem. gal galit patart gera kipeja sitoj sriti ir zinoma nebrangia biggrin.gif?
Papildyta:

trumpu plauku dazymas 360  blink.gif ...tai kaip jau ten tada nudaze?

360 sumokejo uz dazyma ir kirpima. Suvienodino spalva ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(sharike78 @ 2010 11 15, 10:41)
Vakar buvau parodoje ir sustojau prie grozio centro Andre stendo, galvojau pasiteirausiu, kiek cia kainuotu mano plaukucius patvarkyti, t.y. saknis padazyti, ir visa plauku spalva suvienodinti. Mano plaukai gan ilgoki ir ju gan daug. Taigi 400 uz dazyma ir 200 uz kirpima smile.gif

Jep, kirpimą "šiek tiek" pabrangino, nuo 150 iki 200lt. Iki šiol ėjau, patiko, bet...pradedu mąstyti, kad už tuos pinigus noriu kažką TOKIO gauti. Ir kad kiekvienas kartas būtų tobulas. Šiaip nei karto per keturis metus manęs Andrius nebuvo nukirpęs blogai, bet buvo tobulų ir labai gerų kartų. Už tokią sumą labai gerai man jau nebetinka.
200lt kirpimas.
Atsakyti
siandien buvau pas andriu, andre kirpykloj. Siek tiek likau nusivylus, pirma kad man velavo 40 min. Aisku cia jo kaltes nera, kazkas matyt pavelavo ir taip nusitese grandine, taciau tam ir duodi telefona savo, kad perspetu jog atvaziuotum veliau ir t.t. O paskui jauciu kaip zmogus skuba, nors ir neparodo, stengiasi, bet... Kai tau butu skiriama valanda laiko ir atsipalaidavus gali bendraut, o cia jau skuba, ateina kita kliente ir t.t. Net normaliai nepadiskutavom a[pie sukuosena, kazkaip uz 200 lt norisi tobulumo visame kame.
Si karta nusivyliau. Itariu kad kita karta bandysiu pas Roberta. O kokios kainospas ji?
Atsakyti
Gal kuri lankesi pas Dainora (Junoros salone) priesais Sava? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2010 12 09, 19:43)
Itariu kad kita karta bandysiu pas Roberta. O kokios kainospas ji?

as ir gundaus pas ji, tik kiek esu girdejus, nemegsta jis ilgu plauku, trumpina viska kiek imanoma biggrin.gif Paneikit arba patvirtinkit situos atgarsius cool.gif
Atsakyti
O as kaip tik bandau augint, manau, kad susitarsim
Atsakyti
p.s.buvau pas visu cia isgirtaja Ina....nu ka galiu pasakyti,ji priesingybe Robertui,kaip pati pasake,megsta klasika,jokiu ten fiti miti,sruogeliu ir t.t.,atvirksciai ka megstu as,kai paprasiau nudazyti plaukus raudonai,pasake,kad siuo metu niekas tokia spalva nesidazo,eina spalvos rudos,sviesios ir t.t.mano atveju,reikia specialiai uzsakineti dazus ir t.t....zodziu,visai ne mano stilius,toms kas megsta klasikinius kirpimus,pirmyn
[/quote]

Na man ir ta Ina ispudzio nepadare, jau tooookiiaa naturaliste..Sakau. plauku galiukai luzinet pradeda, tai kirpt ar dar palaukt? o ji,-tai tegu luzineja, nuluzines visi nesveiki galiukai tada galit ateit... Paskui klausiu, plaukai labai slinkti pradejo, gal kokiu kaukiu rekomenduosit, o ji - tai galiu rekomenduoti, bet tege isslenka tie nesveiki palaukuciai..doh.gif blink.gif Zodziu, nepamenu visu bajeriu, bet nepatiko man jos melancholiskumas ir naturalumas visame kame_tipo Kirpt?-ne nekirpkit, Dazyt, - ne nedazykit..Ant galo, is varines spalvos, isejau su kastonines spalvos(man labai bjauria spalva) galva..Zodziu, niekada daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 12 09, 23:12)
Gal kuri lankesi pas Dainora (Junoros salone) priesais Sava?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

As buvau isbandyti. Nesugrizau. Manau, kad man neatitaike kirpimo pagal plauka ax.gif

Dabar uzsirasiau pas Kestuti, bet tik kirpimui, nes kainos irgi nemazos blink.gif Esu buvusi pas ji labai senais laikais. Pabandysiu vel smile.gif
Atsakyti