Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Märchen @ 2011 09 09, 14:26)
Rigoleta, kiek atsiėjo apsilankymas pas Gabiją?

Uz viska sumokejau 170 lt
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2011 09 09, 14:43)
Rigoleta, gi pries veidrodi drasiai gali pati nusifotografuoti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Galeciau,bet fotiko neturiu.
Atsakyti
Laukiam foto smile.gif Geriau vieną kart pamatyt nei 100 kartų išgirst biggrin.gif
Kirpimo grožio supratimas subjektyvus dalykas, todėl ir gaunasi taip, kad vienoms kirpėjas super, o kitoms ne kas... Todėl foto labai pagelbėtų. Iš kitos pusės suprantu, kad nelabai norisi viešint savo veiduko rolleyes.gif
Atsakyti
Niu ir as dar isiterpsiu. biggrin.gif Siaip po pirmo karto buvau labai patenkinta Jurate, po antro jau nebeesu tikra ar grisiu.. g.gif Kai pasiskaiciau komentarus, suvedu i viena taska ir manau nlb ji. Ji pirma kart pasake, jog to ko noriu db tikrai negali padaryt, pabandys siek tiek taisyt, o va kita kart jau galesim bandyt. (sviesinu sruogom is tamsiu) Na tai laukiau laukiau to kito karto, o db vel kai atejau ji sako oj ne, jus cia labai visos grazios norit but, bet as negaliu ispildyt pageidavimu, na gal kita kart. Nesu naivi pirma kart besilankanti kirpykloj mergaite ir suprantu kas, imanoma kas, kas ne, matau kas su plaukais yra, bet to turiu patirties ir zinau jog imanoma siek tiek daugiau nei ji sako ax.gif Aisku pliusas, kad tikrai saugo plauka, bet sumokejus kirpykloj antra kart 180lt, na noretusi matyt rezultata, betjo tikrai nematau. Vyras pajuokavo, jog uz 180 ir jis taip galetu, bet del vyru pastabumo cia aisku vel kita tema biggrin.gif Dar vienas dalykas buvo keistas. Kai buvau pirma karta ji sake, jog nevinioja sveisindama sruogas plauku i folija, nes tai peilis plaukams ir daze kazkokiais popiereliais, o va kai nuejau antra kart, jau viniojo i folija lotuliukas.gif Matyt pamirso, ka pati sake doh.gif lotuliukas.gif Na tai nebezinau ka ir bedaryt...
Kas del Gabijos, jauciu ir man teks grizt pas ja.. Na tik niekad nedaziau pas ja.. Ji mane kai mato sviesiais, vis sako, jog turiu but tamsi, tai nzn kaip sutarsim del spalvos biggrin.gif O del kirpimo sausu plauku, tai cia kaip kam, man kaip tik patinka kai kerpa sausus, nes kai nukerpa slapius, isdziovinus ilgis gaunasi visai kitas...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 09 10, 13:03)
Niu ir as dar isiterpsiu. biggrin.gif  Siaip po pirmo karto buvau labai patenkinta Jurate, po antro jau nebeesu tikra ar grisiu.. g.gif Kai pasiskaiciau komentarus, suvedu i viena taska ir manau nlb ji. Ji pirma kart pasake, jog to ko noriu db tikrai negali padaryt, pabandys siek tiek taisyt, o va kita kart jau galesim bandyt. (sviesinu sruogom is tamsiu) Na tai laukiau laukiau to kito karto, o db vel kai atejau ji sako oj ne, jus cia labai visos grazios norit but, bet as negaliu ispildyt pageidavimu, na gal kita kart. Nesu naivi pirma kart besilankanti kirpykloj mergaite ir suprantu kas, imanoma kas, kas ne, matau kas su plaukais yra, bet to turiu patirties ir zinau jog imanoma siek tiek daugiau nei ji sako ax.gif Aisku pliusas, kad tikrai saugo plauka, bet sumokejus kirpykloj antra kart 180lt, na noretusi matyt rezultata, betjo tikrai nematau. Vyras pajuokavo, jog uz 180 ir jis taip galetu, bet del vyru pastabumo cia aisku vel kita tema biggrin.gif Dar vienas dalykas buvo keistas. Kai buvau pirma karta ji sake, jog nevinioja sveisindama sruogas plauku i folija, nes tai peilis plaukams ir daze kazkokiais popiereliais, o va kai nuejau antra kart, jau viniojo i folija lotuliukas.gif Matyt pamirso, ka pati sake doh.gif  lotuliukas.gif Na tai nebezinau ka ir bedaryt...
Kas del Gabijos, jauciu ir man teks grizt pas ja.. Na tik niekad nedaziau pas ja.. Ji mane kai mato sviesiais, vis sako, jog turiu but tamsi, tai nzn kaip sutarsim del spalvos biggrin.gif O del kirpimo sausu plauku, tai cia kaip kam, man kaip tik patinka kai kerpa sausus, nes kai nukerpa slapius, isdziovinus ilgis gaunasi visai kitas...

siuabas man si kirpeja is jusu pasakojimu,visisiskas kulturos ir issilavinimo nulis,man taip pasakytu tai kaip greit as sokciau nuo kedes ir lauk.beto 180lt,tai as tasiprasau irgi,jeigu 3 kartus reikia eiti,kad norima rezultata gautumete.Tai jeigu pinigeliu netruksta tada tikrai geraiu pas Andre,jis bent jau is vieno karto padaro,man sviesino ir plauku visiskai nesugadino.O tokia pseudo profesionale,kuri taip su klientais kalba,tai hello? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na,merginos,turiu jau nuotraukytes ir pries ir po pokyciu,bet nezinau kaip ikelt,niekada to nedarius siame forume,ten kur yra receptai,tai foto ikelt jokiu problemu nera,nes ten yra zodelis,, pridedi'' ir viskas aisku,o kaip cia idet foto nezinau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 10, 21:37)
Na,merginos,turiu jau nuotraukytes ir pries ir po pokyciu,bet nezinau kaip ikelt,niekada to nedarius siame forume,ten kur yra receptai,tai foto ikelt jokiu problemu nera,nes ten yra zodelis,, pridedi'' ir viskas aisku,o kaip cia idet foto nezinau. verysad.gif

Įkelkite į kažkokį albumą internete, pvz: fotki ar pan. Tada nukopijuokite nuorodą ir viskas. Va čia gal aiškiau bus paaiškinta:
http://www.supermama...howtopic=727491

Laukiam pokyčių foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 09 11, 10:07)
Įkelkite į kažkokį albumą internete, pvz: fotki ar pan. Tada nukopijuokite nuorodą ir viskas. Va čia gal aiškiau bus paaiškinta:
http://www.supermama...howtopic=727491

Laukiam pokyčių foto  bigsmile.gif

Dekui,pabandysiu.Siandien isvaziuoju baliavot,tai gal ryt bandysiu idet. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau ir aš pagirti vieną kirpėją bei parekomenduoti blush2.gif , JĮ rasti galima PC MOLE (Toweroj) vardas-Marijus, jis puikus plaukų koloristas puikiai atitaikantis plaukų spalvą pagal žmogaus veidą na suprantat ka turiu galvoje ax.gif taip pat labai nuostabus kirpėjas thumbup.gif aisku jis nėra vienas iš pigiausių bet geriau viena kartą sumokėti daugiau ir atrodyti va taip :supe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erndro @ 2011 09 11, 18:16)
Sveikutės, norėjau ir aš pagirti vieną kirpėją bei parekomenduoti  blush2.gif , JĮ rasti galima PC MOLE (Toweroj) vardas-Marijus, jis puikus plaukų koloristas puikiai atitaikantis plaukų spalvą pagal žmogaus veidą na suprantat ka turiu galvoje ax.gif taip pat labai nuostabus kirpėjas thumbup.gif aisku jis nėra vienas iš pigiausių bet geriau viena kartą sumokėti daugiau ir atrodyti va taip :supe  4u.gif

sveikos,

įsiterpsiu ir aš: mano patirtis pas šį kirpėją visai priešinga. Pakirpo pagal save ir nieko panašaus kaip aš norėjau.Pastebėjimai buvo, kad kirpimas gal ir nieko, bet pasenai kokiais 10 metų.
Be abejo mes visi skirtingi ir su savo realybėm, tačiau negrįžčiau pas jį.
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 08 31, 20:19)
klausykit ar cia normalu,kad man andre paeme paskutini karta 550lt uz kirpima ir dazyma?

Paskutini kart kai buvau,tai 350 lt,kas irgi buvo nezmoniski pinigai,bet 550lt tai as tyliu zinokit..net pati ant saves pykau,tiek zmoniu su bedom o as tokius pinigus svaistau kirpejams..tikrai neisiu daugiau..lenkiu galva,gerai dirba,fainas zmogus,bet palieku as ji ponioms o pati ieskosiu ko nors zymiai paprastesnio..

QUOTE(angelinka @ 2011 08 31, 20:55)
plaukai ilgi,zemiau peciu.Buvo tokie ryzoki,juos sviesino.Paskui dar kazkokiu dazu uzdejo atspalviui ir kirpimas.Na buvo daug darbo,bet ir pirmaji kart man beveik visa  galva sviesino,dar ir plauku sruogas dejo paskui karpe o tada buvo 350lt.gal sakau,dar kartele pakele?Likau be zado.

Planavau pas ji eiti kirpimo, bet panasu kad nebelabai ir apsimoka blink.gif
kiek tik uz kirpima paimtu??? 300 ??? blink.gif

Beje gal kas zino kur Kaune gerai daro plauku tiesinima? g.gif
Atsakyti
550 LT blink.gif blink.gif o tu viespatie su viespatukais doh.gif jauciu krisciau vietoj tokia suma isgirdus blink.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš tai po Kęstučio Šaikaus smile.gif Labai man jis patiko, ir kaip žmogus, ir kaip kirpėjas thumbup.gif

Labai greitai jis mane sutvarkė, per pusvalandį. Padarė tai, ko norėjau - tokį kirpimą, prie kurio nereikia stovėti valandą prie veidrodžio. Labai lengvai sutvarkomas ir man tinka.

Patarė, kaip man džiovinti plaukus, kad gražiai paskui sukristų. Parinko kirpimą, kuris tiktų prie veido ir tiktų pagal plaukų tipą. Mano plaukai yra labai ploni ir kai yra iškarpyti (tokius turėjau), tai atrodo nutriušę, tai jis patarė juos kirpti tiesiai ir vos vos prakarpė viršų.

Kitos kirpėjos man pastoviai iškarpydavo plaukus, tai negalėdavau su jais susitvarkyti. Labai greitai nutriušdavo ir vaizdo nebūdavo. Aišku aš joms nepasakydavau, ko noriu, o leisdavau pačioms parinkti man kirpimą. Nemokėdavau paaiškinti, kad noriu labai tvarkingų plaukų, Kęstutis pastebėjo šitą dalyką ir tada pati tai suvokiau, kad styrantys į visas puses plaukai man nepatinka.

Manau, kad gerai paaiškinau, ko noriu, t.y. tvarkingo kirpimo ir lengvai sutvarkomo, tai jis taip ir padarė.
Atsakyti