as vis paskaitau, sakau gal kuri pasidalinsite mintim apie kirpejas centre.. prie darbo butu labai patogu.. yra salia Bajorita ir dar kazkokia kirpykla prie policijos, kazin kaip ten kirpejos.. prie policijos tai macius esu kad puse 7 jau dirba, matomai lankscios kirpejos gal netycia kuri lankotes?
http://www.15min.lt/...mingas-3-113901
va tokios sruogelems noreciau nusidazyti, na nieko ypatingo bet man grazu ...
man nudazo arba per sviesiai arba kad nieko nesimato
gal ina? gal gabija?
isvis pasimeciau jau ir net nezinau ps kuria eiti
va tokios sruogelems noreciau nusidazyti, na nieko ypatingo bet man grazu ...
man nudazo arba per sviesiai arba kad nieko nesimato
gal ina? gal gabija?
isvis pasimeciau jau ir net nezinau ps kuria eiti
O kur cia ta Jurate dirba? Pas viena Jurate norejau eiti, anksciau isgirta cia SM, bet taip vis dar nenuejau. Dabar galvoju, kad gal ta pati Jei taip, tai jau ir neisiu
QUOTE(KuklA++ @ 2011 09 06, 16:50)
Dekui, gal dar zinot kuriais dazais dazo plaukus?
drauge sake, kad jis naturaliais be amoniako, dazo, tipo, tausoja klienciu plaukus. buvau kirptis, bet neisdrisau paklausti jo pacio kokias dazais
QUOTE(ditax @ 2011 09 07, 22:07)
drauge sake, kad jis naturaliais be amoniako, dazo, tipo, tausoja klienciu plaukus. buvau kirptis, bet neisdrisau paklausti jo pacio kokias dazais
Ar patiko kirpimas? Ar lengva su plaukais susitvarkyti?
Na mergaites as jau is kirpejos Gabijos .Va cia,tai kirpeja Pirmoji,kuri nevynioja zodziu i vata.Pirmiausia isklause ko as noriu ir tuo paciu norejau suzinot jos nuomone kas man geriau tiktu.Visa laika buvau dazius plaukus beveik baltai.Tai paskutini karta,taip man jie slinko,net galva visa isbere buvo.Puse metu nejau aplamai i kirpykla,tai uzaugo vos ne iki juosmens,bet galai tai tokie pavarge,kirpciukus pati pasikirpdavau,tai nuo Gabijos gavau bart,kad saviveikla uzsiemu,nes as norejau istrizu kirpciuku,tai liepe dabar paaugint pora menesiuku,kad taip galetu apkirpt taip kaip noriu.Iskart pasake,kad man peroksidiniu plauku nedarys,nes jau ir taip nualinti plaukai,tai daze su naturaliais italiskais dazais,labai grazi sviesi spalvele gavosi.Nukirpom vos ne puse plauku,visus nutriususius,forma kirpimo parinko pagal veido forma.Esu labai patenkinta.Tikrai rekomenduoju kas nori sveiku,graziu plauku.Po menesiuko susitarem,kad ateisiu kirpciukus pakirpt, jau gal bus galima padaryt pagal mano norus,o po 3 menesiuku vel padazysim,bet desim daugiau sviesiu sruogeliu ir sake jei dar labai noresiu ides kelias peroksidines,jei zinoma as nepersigalvosiu.Manau,kad ju nereiks,nes taip labai graziai atrodo.
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 08, 18:39)
Na mergaites as jau is kirpejos Gabijos .Va cia,tai kirpeja :
tai gal nuotraukyte ikelkit mes ir norim pasiziuret kokybisko darbo , negu kaikuriu kirpeju kad po to baisu ir pasirodyt
QUOTE(GITALE @ 2011 09 08, 19:07)
tai gal nuotraukyte ikelkit mes ir norim pasiziuret kokybisko darbo , negu kaikuriu kirpeju kad po to baisu ir pasirodyt
jei kas nufotografuos,butinai idesiu
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 08, 18:14)
jei kas nufotografuos,butinai idesiu
O kur dirba Gabija? Matyt praleidau beskaitydama Gal turi jos kontaktus?
QUOTE(Heleniux @ 2011 09 08, 20:58)
O kur dirba Gabija? Matyt praleidau beskaitydama Gal turi jos kontaktus?
Kirpeja Gabija,jos mobilus 869830090
Dirba Saulėja SPA
K.Donelaičio g. 27
Rigoleta, kiek atsiėjo apsilankymas pas Gabiją?