Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Kitą kartą bandysiu nueiti pas Kęstutį Šaikų. Girdėjau gan geras plaukų stilistas.
Atsakyti
As buvau pas Gabija Saulejoj pries kelias dienas. Man kirpimas nepatiko. Kirpo butent isdziovintus plaukus ir tiesino znyplemis. Kai as paskui isploviau savo storus plaukus, tai atrodo kaip isskutineti galai. Kai esu turejusi gerus kirpimus ir idealiai susitvarkydavau, tai turiu su kuo palyginti.

O kur Kestutis Saikus dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KuklA++: 06 rugsėjo 2011 - 15:04
tai ku daba darty as ir usirasiau pas jurate prisikaicius geru atsiliepimu o daba doh.gif nesuprantu vienom gerai apkerpa kitoms blogai g.gif pasimeciau visiskai.... verysad.gif
Atsakyti
Nuoroda į Kęstučio puslapį.

http://www.kestostil...kontaktai-5/lt/

Atsakyti
QUOTE(Absoliutė @ 2011 09 06, 15:35)

Dekui, gal dar zinot kuriais dazais dazo plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2011 09 06, 16:31)
tai ku daba darty as ir usirasiau pas jurate prisikaicius geru atsiliepimu o daba  doh.gif  nesuprantu vienom gerai apkerpa kitoms blogai  g.gif  pasimeciau visiskai....  verysad.gif

dalykas tas,kad ypac visokios kirpejos,vos pamaciusios pora klientu daugiau,isnagleja ir pradeda pustis...
Atsakyti
sveikos,
klausimai kirpejai skyrelyje tokia carela protingai komentuoja, gal kuri esat pas ja buvus?
Atsakyti
Gal kuri zinote kirpeja, kuri sruogas dazo aliejiniais dazais? Skambinau isgirtajai Juratei, bet ji sake, kad dazo su milteliais, o savo gerosios kirpejos niekaip nerandu, kuri jau seniai man liepe su milteliais niekada nesutikti, kad dazytu. Gal galite ka nors parekomenduoti? Bet, kad butu vidutiniskos kainos, iki 150, pas K. Saiku jau butu per brangu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 09 06, 19:38)
dalykas tas,kad ypac visokios kirpejos,vos pamaciusios pora klientu daugiau,isnagleja ir pradeda pustis...

thumbup.gif , kazin ar jos pacios pasiskaito cia
Atsakyti
Man atrodo, kad jos pasiskaito, gal dar ir parašo apie save, pasireklamuoja. Aišku, ne savo vardu. Tipo buvau pas ją (pas save) ir labai patiko.

Papildyta:
Apie Kęstutį Šaikų nelabai ką žinau, girdėjau daug gerų atsiliepimų ir nežinau, kokiais dažais dažo.
Atsakyti
QUOTE(medike_ @ 2011 09 06, 20:44)
Gal kuri zinote kirpeja, kuri sruogas dazo aliejiniais dazais?
Aciu  4u.gif

blink.gif Kas cia per dazymas? Jei turit galvoje kreminiais tai as pas Jurgita "Gordijoj" dazau, dar neesu nei karto nusivylusi per 5 metus. O kainos pas ja tikrai nera dideles. Tik nuo lapkricio ji iseina dekretiniu atostogu berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KuklA++ @ 2011 09 06, 16:50)
Dekui, gal dar zinot kuriais dazais dazo plaukus?

Dikson, Wella, Keune, jei neklystu. mirksiukas.gif
Atsakyti