As buvau pas Gabija Saulejoj pries kelias dienas. Man kirpimas nepatiko. Kirpo butent isdziovintus plaukus ir tiesino znyplemis. Kai as paskui isploviau savo storus plaukus, tai atrodo kaip isskutineti galai. Kai esu turejusi gerus kirpimus ir idealiai susitvarkydavau, tai turiu su kuo palyginti.
O kur Kestutis Saikus dirba?
O kur Kestutis Saikus dirba?
QUOTE(Absoliutė @ 2011 09 06, 15:35)
Dekui, gal dar zinot kuriais dazais dazo plaukus?
QUOTE(Kriste_ @ 2011 09 06, 16:31)
tai ku daba darty as ir usirasiau pas jurate prisikaicius geru atsiliepimu o daba nesuprantu vienom gerai apkerpa kitoms blogai pasimeciau visiskai....
dalykas tas,kad ypac visokios kirpejos,vos pamaciusios pora klientu daugiau,isnagleja ir pradeda pustis...
Gal kuri zinote kirpeja, kuri sruogas dazo aliejiniais dazais? Skambinau isgirtajai Juratei, bet ji sake, kad dazo su milteliais, o savo gerosios kirpejos niekaip nerandu, kuri jau seniai man liepe su milteliais niekada nesutikti, kad dazytu. Gal galite ka nors parekomenduoti? Bet, kad butu vidutiniskos kainos, iki 150, pas K. Saiku jau butu per brangu.
Aciu
Aciu
QUOTE(angelinka @ 2011 09 06, 19:38)
dalykas tas,kad ypac visokios kirpejos,vos pamaciusios pora klientu daugiau,isnagleja ir pradeda pustis...
, kazin ar jos pacios pasiskaito cia
QUOTE(medike_ @ 2011 09 06, 20:44)
Kas cia per dazymas? Jei turit galvoje kreminiais tai as pas Jurgita "Gordijoj" dazau, dar neesu nei karto nusivylusi per 5 metus. O kainos pas ja tikrai nera dideles. Tik nuo lapkricio ji iseina dekretiniu atostogu berods
QUOTE(KuklA++ @ 2011 09 06, 16:50)
Dekui, gal dar zinot kuriais dazais dazo plaukus?
Dikson, Wella, Keune, jei neklystu.