Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(GITALE @ 2011 09 05, 19:54)
man ta pati padare jurate ka jums ina, dabar atrodau kaip nupesiota vista, daugiau pas ja neiciau, tiesa maloni, daug pataria bet kaip pries mane vienai nukirpo grifka ir padare taip kaip pas liveta, garbes zodis norejau atsistot ir iseit

be to kaip ji sake tokio kirpimo nera kad isiplautum ir plaukai gerai kristu, reik bent pora valandu skirt plaukam , nors dabar daug kas akcentuoja kad geras kirpimas tas kur isplovus galva plaukai sugula  kaip reik be feno, nu nors cia gal ir kaip kam gula kam ir ne...

zodziu man asmeniskai jurate kaip kirpeja maloni, bet nukirpo tai tragedija, galai styro i visas puses jie neturi jokios formos, nors ir sakiau ir paaiskinau kaip noreciau deje to neivyko, sumokjejau 50 lt uz galu nukramtyma

na va,dabar bijosiu eit pas ta Jurate g.gif ,kazkaip neradau pries tai ne vieno blogo atsiliepimo....,gal atsaukt paskirta laika ir pasisikambint Gabijai g.gif ,dabar jau pasimeciau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rigoleta: 05 rugsėjo 2011 - 19:27
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 05, 20:27)
na va,dabar bijosiu eit pas ta Jurate  g.gif ,kazkaip neradau pries tai ne vieno blogo atsiliepimo....,gal atsaukt paskirta laika ir pasisikambint Gabijai  g.gif ,dabar jau pasimeciau... unsure.gif

Eikit drąsiai blush2.gif Man ji pirma kirpėja, kuri pagaliau nukirpo kirpčiukus kaip aš norėjau, net sakyti nereikėjo, pati sako jums taip tiks thumbup.gif Dėl dažymo nežinau - plaukų nedažau.
Atsakyti
Aš irgi vis dažniau išgirstu, kad esant geram kirpimui plaukai patys gražiai sugula, tai vis ir ieškau geros kirpėjos, bet nerandu. visos gražiai pakerpa, išfenuoja, bet pačiai man taip neišeina g.gif Atrodau kaip nesusišukavusi.

O pas tokius kaip Robertas ar Andre tai finansai neleidžia eiti.
Atsakyti
QUOTE(Absoliutė @ 2011 09 05, 21:27)
Aš irgi vis dažniau išgirstu, kad esant geram kirpimui plaukai patys gražiai sugula, tai vis ir ieškau geros kirpėjos, bet nerandu. visos gražiai pakerpa, išfenuoja, bet pačiai man taip neišeina  g.gif  Atrodau kaip nesusišukavusi.

O pas tokius kaip Robertas ar Andre tai finansai neleidžia eiti.

Na, šiaip tai pas Robertą kirpimas tai 50-60 litų, kainų atžvilgiu tikrai nėra tas pats, kas Andre.

Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 05, 18:27)
na va,dabar bijosiu eit pas ta Jurate  g.gif ,kazkaip neradau pries tai ne vieno blogo atsiliepimo....,gal atsaukt paskirta laika ir pasisikambint Gabijai  g.gif ,dabar jau pasimeciau... unsure.gif

Cia prisikaiciau apie Jurate ir nuejau...Nu ka,galiu pasakyti,kad dar pas tokia kirpeja nei karto nebuvau papuolus.Gal moteriskei bloga diena buvo,nezinau,bet jei ji butu vienintele pasaulyje ,vis vien pas ja neiciau.Tikiuosi,kad tik man taip nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 06, 12:37)
Cia prisikaiciau apie Jurate ir nuejau...Nu ka,galiu pasakyti,kad dar pas tokia kirpeja nei karto nebuvau papuolus.Gal moteriskei bloga diena buvo,nezinau,bet jei ji butu vienintele pasaulyje ,vis vien pas ja neiciau.Tikiuosi,kad tik man taip nepasiseke.

O ka blogai padare?Nes tikrai persigalvosiu eit pas ja.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 06, 13:37)

Na man tai ji irgi nepatiko, eiline kirpeja, kaip ir minejau savo poste, be to pasake nesuprantanti kaip ateina mamos su dviem vaikais ir neranda laiko bent pora valandu skirti plaukams, be to dar pasukiojo apie smilkini pirsta kad reikia susitaikyt ir per daug nenoret holivudo sukuosenos is savo plauku, na ka as zinau jei ryte kelies 5val skiri plaukam 2 val, makiazui 1 val, o kur vaikai , o schmoll.gif pusryciai tai i darba tureciau apie pietus tik eit ir tai jei sukuosena pasiseks jei ne ..... auginsiu vel plaukus nors jai buvau sakius nenusmailint galiuku mano plaukai krenta tada kai turi galiuko forma nu tai ne vistiek savaip padare, jei dabar sulygint ir nukirpt tao ojojoj, net drauge paklause ar as ne pati cia "pasidailinau" kagi auginsim vel , gal kam ir pasiseke su ja bet man ne, dar dziaugiuos kad man tokios grifkos kaip pas liveta neiskele, nes is anksto perspejau....dedu dideli riebu minusa
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 09 06, 13:00)
Na man tai ji irgi nepatiko, eiline kirpeja, kaip ir minejau savo poste, be to pasake nesuprantanti kaip ateina mamos su dviem vaikais ir neranda laiko bent pora valandu skirti plaukams, be to dar pasukiojo apie smilkini pirsta kad reikia susitaikyt ir per daug nenoret  holivudo sukuosenos is savo plauku, na ka as zinau jei ryte kelies 5val  skiri plaukam 2 val, makiazui 1 val, o kur vaikai , o  schmoll.gif pusryciai tai i darba tureciau apie pietus tik eit ir tai jei sukuosena pasiseks jei ne ..... auginsiu vel plaukus nors jai buvau sakius nenusmailint galiuku mano plaukai krenta tada kai turi galiuko forma nu tai ne vistiek savaip padare, jei dabar sulygint ir nukirpt tao ojojoj, net drauge paklause ar as ne pati cia "pasidailinau" kagi auginsim vel , gal kam ir pasiseke su ja bet man ne, dar dziaugiuos kad man tokios grifkos kaip pas liveta neiskele, nes is anksto perspejau....dedu dideli riebu minusa

Na aciu ,mergaites,kad laiku perspejote,nes auginau plaukus,o jei man taip nukirptu,nusmailintu galiukus,ko nemegstu,tai isvis susinervinciau. schmoll.gif Laiku jus parasete,atsaukiau as pas jurate kirpima ir dazyma ir uzsirasiau pas Gabija is Saulejos.Kolkas apie ja tik geri atsiliepimai ir gana greitai priims,si ketvirtadieni. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 09 06, 11:00)
Na man tai ji irgi nepatiko, eiline kirpeja, kaip ir minejau savo poste, be to pasake nesuprantanti kaip ateina mamos su dviem vaikais ir neranda laiko bent pora valandu skirti plaukams, be to dar pasukiojo apie smilkini pirsta kad reikia susitaikyt ir per daug nenoret  holivudo sukuosenos is savo plauku, na ka as zinau jei ryte kelies 5val  skiri plaukam 2 val, makiazui 1 val, o kur vaikai , o  schmoll.gif pusryciai tai i darba tureciau apie pietus tik eit ir tai jei sukuosena pasiseks jei ne ..... auginsiu vel plaukus nors jai buvau sakius nenusmailint galiuku mano plaukai krenta tada kai turi galiuko forma nu tai ne vistiek savaip padare, jei dabar sulygint ir nukirpt tao ojojoj, net drauge paklause ar as ne pati cia "pasidailinau" kagi auginsim vel , gal kam ir pasiseke su ja bet man ne, dar dziaugiuos kad man tokios grifkos kaip pas liveta neiskele, nes is anksto perspejau....dedu dideli riebu minusa

As is jos isejus juokiausi,kad einant pas ja reikejo pirmiausia nueiti i kirpykla,nes jai labai nepatiko,kad atejau su neplauta galva,kad plaukai labai isauseja,kad nudazyti baisiai,zodziu nepatikau as jai labai,nors esu nereikli ir atejau pas ja su prasymu,kad apkirptu taip kaip ji pati nori,ta prasme,kad jokiu reikalavimu nekeliau.Isplove man ji galva ir sako,va kaip plaukai atsigavo,nu jo galvoju,kai as isiplaunu irgi taip pat atsigauna doh.gif Sakau,turbut nuotaikos moterai nubuvo.Akyse ji man stovi su savo nutriususios ruzavos spalvos plaukais doh.gif Isejau is jos ir nuejau i kazkokia paparasta kirpykla.Apkirpo ten mane paguode,kad mano plaukai normalus ir tikrai ne baisus,kaip,kad minejo ponia Jurate.Sumokejau dar 35 litus,likau patenkinta.
Atsakyti
Būtinai parašyk, kaip sekėsi pas Gabiją smile.gif

Aš pastebėjau, kad kirpėjos labai mėgsta plaukų galiukus iškarpyti, kai kurioms gal ir tinka ir atrodo super, bet pas mane kai plaukai ploni, tai atrodau tiesiog netvarkingai.

Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 09 06, 13:23)
As is jos isejus juokiausi,kad einant pas ja reikejo pirmiausia nueiti i kirpykla,nes jai labai nepatiko,kad atejau su neplauta galva,kad plaukai labai isauseja,kad nudazyti baisiai,zodziu nepatikau as jai labai,nors esu nereikli ir atejau pas ja su prasymu,kad apkirptu taip kaip ji pati nori,ta prasme,kad jokiu reikalavimu nekeliau.Isplove man ji galva ir sako,va kaip plaukai atsigavo,nu jo galvoju,kai as isiplaunu irgi taip pat atsigauna doh.gif Sakau,turbut nuotaikos moterai nubuvo.Akyse ji man stovi su savo nutriususios ruzavos spalvos plaukais doh.gif Isejau is jos ir nuejau i kazkokia paparasta kirpykla.Apkirpo ten mane paguode,kad mano plaukai normalus ir tikrai ne baisus,kaip,kad minejo ponia Jurate.Sumokejau dar 35 litus,likau patenkinta.

Man panašiai pas ją buvo biggrin.gif Aišku mano plaukai nėra geri, jie sausi ir linkę lūžinėti, tačiau išplovus man galvą ji pasakė, kad va, kaip plaukai atsigavo, tokie jie ir turi būti. O paskui išfenavus ir išpūtus paukus pasakė, kad va kokie purūs ir kaip daug atrodo.

Moku aš ir pati padaryt taip, kad plaukų daug atrodytų bigsmile.gif Man svarbu toks kirpimas, kad nereikėtų kasdien pusvalandį tuos plaukus fenuot ir tvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(Absoliutė @ 2011 09 06, 14:31)
Būtinai parašyk, kaip sekėsi pas Gabiją  smile.gif

Aš pastebėjau, kad kirpėjos labai mėgsta plaukų galiukus iškarpyti, kai kurioms gal ir tinka ir atrodo super, bet pas mane kai plaukai ploni, tai atrodau tiesiog netvarkingai.

Papildyta:
Man panašiai pas ją buvo  biggrin.gif  Aišku mano plaukai nėra geri, jie sausi ir linkę lūžinėti, tačiau išplovus man galvą ji pasakė, kad va, kaip plaukai atsigavo, tokie jie ir turi būti. O paskui išfenavus ir išpūtus paukus pasakė, kad va kokie purūs ir kaip daug atrodo.

Moku aš ir pati padaryt taip, kad plaukų daug atrodytų  bigsmile.gif  Man svarbu toks kirpimas, kad nereikėtų kasdien pusvalandį tuos plaukus fenuot ir tvarkyt.

pusvalandzio mazai ji siulo skirti bent pora valandu plaukam, o mano plaukai jai pasirode isvis negyvi, net nezinau kodel, dar nei viena nesake taip, sakau gal galiukai ir patriuse nusikrps, nene sako nuo saknu negyvi plaukai, nu jei butu negyvi tai manu neaugtu jie, et suprasi ten ja... kazkaip rezultatu tikejaus gereniu kad kirpimas butu toks kad atsikelus isplovus nestovet 2 val., o su putom ar standinimo priemone pagniauzus gerai stovetu/sugultu, bet pasirodo pas ja tokio kiirpimo nera ir negali but niekur ... nors teko toki turet ,tik gaila kirpejas vilniun issikrauste
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 09 06, 11:59)
pusvalandzio mazai ji siulo skirti bent pora valandu plaukam, o mano plaukai jai pasirode isvis negyvi, net nezinau kodel, dar nei viena nesake taip, sakau gal galiukai ir patriuse nusikrps, nene sako nuo saknu negyvi plaukai, nu jei butu negyvi tai manu neaugtu jie, et suprasi ten ja... kazkaip rezultatu tikejaus gereniu kad kirpimas butu toks kad atsikelus isplovus nestovet 2 val., o su  putom ar standinimo priemone pagniauzus gerai stovetu/sugultu, bet pasirodo pas ja tokio kiirpimo nera ir negali but niekur ... nors teko toki turet ,tik gaila kirpejas vilniun issikrauste

Bet i ja paziurejus,tai nepasakyciau,kad ji bent 15 minuciu savo plaukuosenai skiria.Sakau,jei butu kirpeja su nuostabiais plaukais,graziai apkirptais,nudazytais,gal ir kitaip reguociau i tokius pasisakymus,o dabar tik juokas eme.Ka padarysi man kainavo 50 litu,kad suzinociau jog yra ir tokiu kirpeju.... lotuliukas.gif
Atsakyti