Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(lolce @ 2011 08 31, 22:23)
na aš tai pirmą kartą girdžiu apie tokią kirpėją, kuri siūlytų namie nusidažyt šaknis g.gif , įdomiai sakyčiau g.gif

O tai yra blogai? g.gif

Jei nenori namie dažyt, tai prašom, kad ir kas mėnesį gali eit į kirpyklą, gi kirpėja su mielu noru priims. Bet, mano nuomone, jei tokią procedūrą puikiai galima atlikti namie, tai kam mėtyti pinigus, juk ne centus kainuoja doh.gif Šaknų dažymui nereikia kažkokio stebuklingo profesionalumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 09 01, 09:03)
O tai yra blogai?  g.gif

Jei nenori namie dažyt, tai prašom, kad ir kas mėnesį gali eit į kirpyklą, gi kirpėja su mielu noru priims. Bet, mano nuomone, jei tokią procedūrą puikiai galima atlikti namie, tai kam mėtyti pinigus, juk ne centus kainuoja  doh.gif Šaknų dažymui nereikia kažkokio stebuklingo profesionalumo  g.gif

O kur išgirtoji Gabija dirba? ax.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 08 31, 20:19)
klausykit ar cia normalu,kad man andre paeme paskutini karta 550lt uz kirpima ir dazyma?

Atsakau - nenormalu biggrin.gif
nezinau kokia buoze turetu but, kad leistu sau sitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Florra @ 2011 09 01, 09:28)
O kur išgirtoji Gabija dirba? ax.gif
Ačiū

Saulėja SPA. Buvusiam Neries viešbuty, dabar net nežinau koks ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 09 01, 09:03)
O tai yra blogai?  g.gif

Jei nenori namie dažyt, tai prašom, kad ir kas mėnesį gali eit į kirpyklą, gi kirpėja su mielu noru priims. Bet, mano nuomone, jei tokią procedūrą puikiai galima atlikti namie, tai kam mėtyti pinigus, juk ne centus kainuoja  doh.gif Šaknų dažymui nereikia kažkokio stebuklingo profesionalumo  g.gif

Na, aš pati ne kirpėja, bet dirbau vadybininke plaukų priežiūrios priemonių, tai visų seminarų metu akcentuodavo, kad moterys su tais savo eksperimentais namuose, nelabai kokių rezultatų pasiekia, o dar dažnesnis variantas, kai dažo namie įvairiais dažais, tai atėjus į kirpyklą, dažant su profesionaliais, gali labai jau įdomus rezultatas gautis. Na, aš bet kokiu atveju, tai palieku tiems, kas darbą išmano, juk dantų pačios nesitaisot, tai kodėl taip savo plaukų nemylit smile.gif
Atsakyti
As is po Gabijos 4u.gif

Vertinimai:
kaip kirpeja- gera, stipri su savo nuomone (ejau su mintim: arba auginu toliau, arba kerpuosi kaip Greznova ant paskutiniu zoniu virselio. An toks tipas plaku ziuariai ziauriai patinka. Gabija man irode savaip bigsmile.gif As esu uz moteriskas moteris 4u.gif )
kaip zmogus- dar fainesne, sutampa visi bio-laukai smile.gif
Palikau pakankamai daug uz dazyma. Daze tik saknis, pakirpo ciut ciut priekyje, nes auginu. 160. Pas mano Rita is Sauletekio uz ta pati darba ir galutini rezultata viso labo 80 cool.gif
Jei netureciau vaiku ir nereiketu pirkti batu lotuliukas.gif , tai eiciau pas GAbija vienareiksmiskai. Bet kai reikia mastyt apie burelius ir visa kita- tai nusveria protas biggrin.gif

Kol nera seimos vaskciokit pas kirpejus, kur uzsipraso ir 550 tongue.gif Nes paskui nezinia kaip gali but biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 02 rugsėjo 2011 - 14:14
QUOTE(lolce @ 2011 09 01, 23:49)
Na, aš pati ne kirpėja, bet dirbau vadybininke plaukų priežiūrios priemonių, tai visų seminarų metu akcentuodavo, kad moterys su tais savo eksperimentais namuose, nelabai kokių rezultatų pasiekia, o dar dažnesnis variantas, kai dažo namie įvairiais dažais, tai atėjus į kirpyklą, dažant su profesionaliais, gali labai jau įdomus rezultatas gautis. Na, aš bet kokiu atveju, tai palieku tiems, kas darbą išmano, juk dantų pačios nesitaisot, tai kodėl taip savo plaukų nemylit smile.gif

Apie eksperimentus niekas nekalbėjo. Gabija pasiūlė nusipirkti tuos natūralius dažus, kuriais dažė ji pati.

O dėl bet kokių parduotuvinių dažų pirkimą ir dažymąsi jais namie, visiškai su Tavimi sutinku - plaukų nevertinimas. Tačiau kirpėja pasakė ką ir kaip daryti. O galiausiai, juk niekas ir neverčia, drąsiai galima eit į kirpyklą ir visada dažytis ten smile.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar ta labai giriama Jurate is Di&Ed ne ta pati, kuri anskciau dirbo salone Alondž senamiestyje? Neklausiau paciame salone, idomu ar ta kirpeja vis dar ten dirba, atrodo, kad vardas buvo Jurate - tokia sviesiais plaukais. Gal kas nors apie ja zinot? pries mazdaug 5 metus ji labai graziai nudaze plaukus sviesiom sruogom.

Dekui.

Atsakyti
Sveiki,

gal kartosiuos, bet domina:

1) Ina is Baidzio su kokiais dazais dazo?
2) Rita is plauku galerijos - Loreal'is?

Ir kaip kerpa sios kirpejos: ar sausus ar slapius plaukus, man asmeniskai nepatinka kai kerpa isdziovintus plaukus, paskui buna netvarkingos sruogos.

Dekui.
Atsakyti
Sveikutes,
Perskaiciau visa foruma buvau pasirinkus dvi kirpejas Gabija ir Jurate.Vis delto nutariau eit pas Jurate.Sutarem kitai savaitei, pirmadieniui.Gana daug laukt,bet kaip nors.Paskui parasysiu atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
Prieš kokius du metus buvau pas Iną. Tai didelio įspūdžio nepadarė. Kirpėja kaip kirpėja. Labai saugo ir tausoja plaukus, jai patinka ilgi plaukai, tai nenorėjo per daug trumpint. Truputį iškarpė plaukus, bet nieko ypatingo nepadarė. Tas iškarpymas man nepatiko, nes išsiplovus galvą, nebemokėjau susitvarkyti.

Man norisi atrasti tokią kirpėją, kuri padarytų tokį kirpimą, su kuriuo paskui neturėčiau problemų ir nestyrotų plaukai kas kur ax.gif

Buvau ir pas Jūratę. Ji man patiko, patarė, kaip geriau man kirptis, kad plaukų atrodytų daugiau, nes pas mane jie labai ploni. Aišku reikia kiekvieną dieną plauti galvą ir fenuoti, nes kitaip vaizdo nėra doh.gif

Gal mano plaukai labai tiesiog problematiški ir jiems reikia daug dėmesio. Neįsivaizduoju, kaip gali pas kitas plaukai natūraliai išdžiūti ir atrodyti normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Absoliutė @ 2011 09 05, 20:37)
Prieš kokius du metus buvau pas Iną. . Truputį iškarpė plaukus, bet nieko ypatingo nepadarė. Tas iškarpymas man nepatiko, nes išsiplovus galvą, nebemokėjau susitvarkyti.

Man norisi atrasti tokią kirpėją, kuri padarytų tokį kirpimą, su kuriuo paskui neturėčiau problemų ir nestyrotų plaukai kas kur  ax.gif

Buvau ir pas Jūratę. Ji man patiko, patarė, kaip geriau man kirptis, kad plaukų atrodytų daugiau, nes pas mane jie labai ploni. Aišku reikia kiekvieną dieną plauti galvą ir fenuoti, nes kitaip vaizdo nėra  doh.gif

man ta pati padare jurate ka jums ina, dabar atrodau kaip nupesiota vista, daugiau pas ja neiciau, tiesa maloni, daug pataria bet kaip pries mane vienai nukirpo grifka ir padare taip kaip pas liveta, garbes zodis norejau atsistot ir iseit

be to kaip ji sake tokio kirpimo nera kad isiplautum ir plaukai gerai kristu, reik bent pora valandu skirt plaukam , nors dabar daug kas akcentuoja kad geras kirpimas tas kur isplovus galva plaukai sugula kaip reik be feno, nu nors cia gal ir kaip kam gula kam ir ne...

zodziu man asmeniskai jurate kaip kirpeja maloni, bet nukirpo tai tragedija, galai styro i visas puses jie neturi jokios formos, nors ir sakiau ir paaiskinau kaip noreciau deje to neivyko, sumokjejau 50 lt uz galu nukramtyma
Atsakyti